• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi taşıyamıyorum artık....

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar kendimi artık taşıyamıyorum
iki yıldır çıktığım birisi var
ilk yıl herşey çok güzeldi ne olduysa ondan sonra ooldu
çok üzülüyorum çok sık kavga etmeye başladık ve ben onu bırakamıyorum
beni ayrılmakla tehdit etmeye başladı hep ama ayrılamıyorum ben ondan
kendimi çok çaresiz hissediyorum şu an başım çatlıyo ağlamaktan
onu bırkmam en doğrusu ama kendime güvenemiyorum kaldıramam diye
çözüm yolu bulamıyorum kendi içime ata ata bu hale geldim
çok yıprandım artık lütfen bana bir akıl verin
çok ihtiyacım var senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
işte benim derdime benziyor.biz de çok kavga etmeye başladık.kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama canım kavga sebebiniz ne?nelerden çıkıyor kavga?senden mi ondan mı kaynaklı?

işte benim derdime benziyor.biz de çok kavga etmeye başladık.kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama canım kavga sebebiniz ne?nelerden çıkıyor kavga?senden mi ondan mı kaynaklı?

cnm genelde p bana kızıyor öyle kavga ediyoruz
çok sinirli herşeye sinirleniyor
yani aslında bnm pek bir suçum yok
şuçsuz olduğum halde böyle olmasına çok üzülüyorum ben senağlama
çünkü sinirli hali çok kötü oluyo

cnm genelde p bana kızıyor öyle kavga ediyoruz
çok sinirli herşeye sinirleniyor
yani aslında bnm pek bir suçum yok
şuçsuz olduğum halde böyle olmasına çok üzülüyorum ben senağlama
çünkü sinirli hali çok kötü oluyo

bak ben d bir konu açtım bana da fikir verir misiniz diye...ben de aynı dertten muzadribim.çok saçma sapan eylerden kavga çıkıyor.beni anlamadan dinlemeden bağırıp çağırıyor.mesela dün elektrikler gitti bizim ev tel i de sarjlı öle olunca ev teli de yok.bnm cep in de şarjı bitmek üzereydi.malum elektrik de yok.saat 17 30.ve biz dün buluşcaktık.6gibi ararım demişti.cep tel imin şarjı bitmeden arim dedim.sürekli meşgule attım.ya bi durum var demek ki açsana tel i.sora aradı bağırdı çağırdı.amacım sadece elektriklerin gittiini şarjımın da bitmek üzere oldunu ve buluşma saatimizi belrlemek için aradımı belitmekti.kavga çıktı ve buluşmadık.çünkü çok sinilri ve sinirlenince dinlemiyor...
of cnm alttan mı almak lazım bilmiyorum ki.bana da ayrılık çok zor geliyor.çok seviyorum çünkü...ben de dertlyim anlıcan

bak ben d bir konu açtım bana da fikir verir misiniz diye...ben de aynı dertten muzadribim.çok saçma sapan eylerden kavga çıkıyor.beni anlamadan dinlemeden bağırıp çağırıyor.mesela dün elektrikler gitti bizim ev tel i de sarjlı öle olunca ev teli de yok.bnm cep in de şarjı bitmek üzereydi.malum elektrik de yok.saat 17 30.ve biz dün buluşcaktık.6gibi ararım demişti.cep tel imin şarjı bitmeden arim dedim.sürekli meşgule attım.ya bi durum var demek ki açsana tel i.sora aradı bağırdı çağırdı.amacım sadece elektriklerin gittiini şarjımın da bitmek üzere oldunu ve buluşma saatimizi belrlemek için aradımı belitmekti.kavga çıktı ve buluşmadık.çünkü çok sinilri ve sinirlenince dinlemiyor...
of cnm alttan mı almak lazım bilmiyorum ki.bana da ayrılık çok zor geliyor.çok seviyorum çünkü...ben de dertlyim anlıcan

anladım cnm
ya ben en ufak birşeyde ayrılma taraftarı değiilim zaten
ve çok emek verdim anlatamam yani
ama bazen tıkanıyorum bir yerde sabrım tükeniyor kırılıyorum
ne yapacağımı ben de bilmiyorum tatlım allah yardımcımız olsun

anladım cnm
ya ben en ufak birşeyde ayrılma taraftarı değiilim zaten
ve çok emek verdim anlatamam yani
ama bazen tıkanıyorum bir yerde sabrım tükeniyor kırılıyorum
ne yapacağımı ben de bilmiyorum tatlım allah yardımcımız olsun

off offf o kadar iyi anlıyorum ki.böyle ufak şeyler bir insanı tüketebilir mi tüketir.bazen kendimden utanıyorum bunca insanın bunca dedi varken ben böyle ufak şeylere takılıyorum diye.ama yaşayan biliyor.Allah sabrımızı eksik etmesin.ve çok güzel bir dua var.hep onu eder oldum...

"Allah'ım gönlümdekini hayır eyle,hayırlı olanı gönlüme eyle"

hayırlısı nasıl olcaksa öle olsun.ama bence biraz alttan almaya çalış bakalım biir de kendini dinle.gerçekten kavgada hiç mi suçun yok.bazen insan kendi hatasıı göremez ya.belki daha kolay olur böylece

off offf o kadar iyi anlıyorum ki.böyle ufak şeyler bir insanı tüketebilir mi tüketir.bazen kendimden utanıyorum bunca insanın bunca dedi varken ben böyle ufak şeylere takılıyorum diye.ama yaşayan biliyor.Allah sabrımızı eksik etmesin.ve çok güzel bir dua var.hep onu eder oldum...

"Allah'ım gönlümdekini hayır eyle,hayırlı olanı gönlüme eyle"

hayırlısı nasıl olcaksa öle olsun.ama bence biraz alttan almaya çalış bakalım biir de kendini dinle.gerçekten kavgada hiç mi suçun yok.bazen insan kendi hatasıı göremez ya.belki daha kolay olur böylece

tabii ki cnm doğru söylüyorsun
zaten hep ben kendi htamı bulur arar özür dilerim o hiç barışmaz
yani ben hatalarımı farkedebliyorum yapmamaya da çalışıyorum ama insanız işte bazen davranışlarımızı kontrol edemeyebiliyoruz
zzaten ben alttan almasaydım bu ilişki ne kadar sürerdi orası da meçhul
ama dediğim gibi çoook seviyorum bırakamıyorum
bazen diyorum ya olur da mecburen ayrılmak zorunda kalırsak o zaman ben ne yapacağım diye
bana çok ağır şeyler söylediği de olmuştur bnm o laflarkarşısında onunla bir daha hiç konuşmamam lazımdı ama bir özürde yola geliyorum işte
tatlım bu arada duan çok güzelmiş ben de ezberleyeceğim
bu arada sizin sonrunlarınız neler yani sen mi hatal9sın genel olarak o mu

kendınızı kayıtsız şartsız sevgılınızemı bagladınız sız?..
sızce bu nekadar dogru?..hayat onsuzda aka bılır sadece ılk baslar zor gelır ama belkı sızın ıcın daha hayırlı olcaktır..neden onu bırakamıyosunuz kı sız kendınızı neden bukadar muhtac hıssedıyosunuz kı sızın bu huyunuzu bılıyokı sıze devamlı bagırıyo nasıl olsa sız bırakmıycaksınız dıye..unutmayın hayatta oncelıgnız sız olmalısınız kımse ıcın bukadar bas agrısı goz yası dokulmez helekı sıze bagıran sınırlenen bırısı ıcın..asla..

tabii ki cnm doğru söylüyorsun
zaten hep ben kendi htamı bulur arar özür dilerim o hiç barışmaz
yani ben hatalarımı farkedebliyorum yapmamaya da çalışıyorum ama insanız işte bazen davranışlarımızı kontrol edemeyebiliyoruz
zzaten ben alttan almasaydım bu ilişki ne kadar sürerdi orası da meçhul
ama dediğim gibi çoook seviyorum bırakamıyorum
bazen diyorum ya olur da mecburen ayrılmak zorunda kalırsak o zaman ben ne yapacağım diye
bana çok ağır şeyler söylediği de olmuştur bnm o laflarkarşısında onunla bir daha hiç konuşmamam lazımdı ama bir özürde yola geliyorum işte
tatlım bu arada duan çok güzelmiş ben de ezberleyeceğim
bu arada sizin sonrunlarınız neler yani sen mi hatal9sın genel olarak o mu

benim en büyük hatam onu çok bunlatmam sanırım.ama o da çok sinirli ve kimi zaman iletişim bile kurulamıyor.ben de buna sinir oluyormn.bir konu açtım ordan da okuyabilrisin.ben de çok alttan alıyorum.ama burda yorum yapan arkadaşımız çok doğru demiş.onlarsız hayat gitmycek sanıyoruz. benim ilk erkek arkadaşım ve ilk aşık olduğum insan.. o yüzden belki kaybetmekten çok korkuyrum.ama sen ve ben gibiler maalesef bu yüzden kendmize özgüvenimizi kaybediyoruz.bu da çok kötü.tüketiyor insaanı.o yüzden taviz vermeyi bırakmalıyız sanıırm.bundan bitecekse de şimdiden bitsin.diyor mantığım...

kendınızı kayıtsız şartsız sevgılınızemı bagladınız sız?..
sızce bu nekadar dogru?..hayat onsuzda aka bılır sadece ılk baslar zor gelır ama belkı sızın ıcın daha hayırlı olcaktır..neden onu bırakamıyosunuz kı sız kendınızı neden bukadar muhtac hıssedıyosunuz kı sızın bu huyunuzu bılıyokı sıze devamlı bagırıyo nasıl olsa sız bırakmıycaksınız dıye..unutmayın hayatta oncelıgnız sız olmalısınız kımse ıcın bukadar bas agrısı goz yası dokulmez helekı sıze bagıran sınırlenen bırısı ıcın..asla..

vereliniortak

Sen bütün bu düşündüklerini ona yansıtmışsın ve oda bunların farkındaki senin tehtit ediyor..
Kimse vazgeçilmez deildir ona bunu hissettirmen lazım.
Ve kimse senden değerli deil bunuda benimsemen lazım..
Kaybetme korkusu yok onda bence çnkü nasılsa sen vazgeçemiceksin diye düşünüo birazcık ona seni kaybedebiliceğini hissettir..
Sen onsuz yapamıycanı düşünüyorsunda o tehtit ederken sensiz yapabilceğini düşünüyor demekki..
Senden vazgeçmeyi göze almış biri için bu kdr çaba alttan alma özür dileme hatayı kendinde arama ne kdr doğru?
Bence hiç doğru değil..
Tek taraflı yürümez bi ilişki..
Eğer seni gerçekten seviyorsa aklını başına alır seni kaybetmemek için çaba harcar..
Sana bağırmaya hakaret etmeye hakkı yok..
Özürüyle hemen tmm diyerek ona bunu bidaha yapabilmesi için cesaret vermişsin..
Söylediklerini düşünmeden etmeden sölüo aa yanlış bişemi söledim özürdilerim affeder bişe olmaz ölmez ya ağzımdan kaçmş işte mantığında bence..
Bunlar benim düşüncelerim..
Ya mantığınla yada duygularınla hareket ediceksin bu durumda..
Allah yardımcın olsun..

evt kızlar yarın onunla konuşmayı düşünüyprum
sizce ne demeliyim
içimi nasıl dökmeliyim bana yardımcı olur musunuz???

ben genelde sinirliyken biriktiririm içimde o da sinirli olduğum zaman sonra konuşalım der ilk zamanlar çok kızıyordum o anda çözüp bitirmek istiyordum çünkü ama zamanla anladım ki sinirliyken konuşmak kötü sözler sarf etmek ve sonrasında pişmanlıktan başka birşeye yaramıyor.. şimdi yine tartışıyoruz baktık uzuyor susuyoruz sonrasında yani onun saman alevi gibi siniri son bulduğunda ben de düşünüp mantıklı bir akla kavuşnca çözüyoruz genelde.. içime attığım bişeyler olduğunda da oturup sevgilime mektup yazıyorum anlatıyorum beni nasıl kırdığını söyleyemediklerimi ve aşkımı :) bi çok zaman da kendime saklıyorum mektuplarımı ama sonunda emin olun içim rahatlamış oluyor bi şekilde dökmek lazım hiçbişeyi biriktirip dert etmeyecek kadar kısa hayat..

bazen bende çok sinirli agresif sürekli sevgilimi üzen biri olabiliyorum ama sorun aslında sevgilime kızmak, onun yanlışlarını bulmak veya hata üretmek değil. bir çok sorun yaşadım herkes gibi ama bazı şeyler ağır gelmeye başlamıştı sinir krizi geçirdiğim oldu saatlerde kendimi tutamayıp olur olmaz şeylere güldüğüm sonra dan saatlerce ağlıyordum. aile problemlerimiz çoktu. ona çok kızıp olur olmaz şeylerden üzüyordum. elimde olmadığını söyledim. anlamaya çalıştı alttan alıyordu. e çareyi doktora gitmekte buldum. kısa bi süre antidepresan kullandım. ki ayrılma aşamasına gelmiştik.sorunu ben çıkarıyodum veya ufak şeyleri büyütüyodum. sabrı kalmayıp bana bağırdığında kendimi kötü hissedip hatamı anlıyodum. ama şu anda daha doğru düşündüğüme inanıyorum, tekrar çabuk sinirlensem onu kırmamaya çalışıyorum, çünkü sorun gerçekten bende buna inanıyorum.. bi süre ayrı kalıp düşünmekte fayda var bence a.s

bence eğer yüzyüze görüştüğünüzde gene sinirlenip tartışacaksanız upuzun bir mektup yazmayı denebilirsin.ben eskiden böyle yapardım.hem romantik oluyor hem de işe yarıyor.mektupta da nelerden hoşnutsuzsan onları anlatmalı,tükenmeye başladığını belirtmeli ve böyle giderse ona olan aşkının bu tükenmeye karşı koyamaz duruma gelebileceğini belirtmelisin.onu kaybetmek istemediğini ve kibar bir dille kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyebilirsin

elbette kaldırabilirsin... sen bunu kabul etmesen ama o ayrılıyorum hadi hoşçakal dese napacaksın...
zor olacak belki zaman alacak ama elbette kaldıracaksın...

bileceksin ki ilk ayrılık sizinki değil ; ilk ayrılan çift siz değilsiniz... ve kendisi bulunmaz hint kumaşı değil...

lütfen kendinize kıymet veren insanlarla birlikte olun ki şu erkek milleti bi kendine gelsin yaaaa...

Back
X