- Konu Sahibi Emeralda001
-
o kadar sikintiliyim ki anlatamam., buyuk bir hayalkirikligina ugradim.hic beklenmedik anda hayattimin en buyuk derbesin aldim, oysaki böyle birsey olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi.kendimi toparliyamadim.yasama sevincimi kaybettim.o kadar mutsuzum ki biri gelse bana deseki yasadiklarinin hepsi kötü bir rüyaydi o zaman bundan mutluluk duyacagimi düsünmüyorum.sok gecirmis gibiyim.hani bi laf vardir kirilan kalp cam gibidir birlestirirsen bile iz birakir, benim kalbimde öyle sanki parca parca olmus napsam artik düzelmez.
Cok haklisin fakat insan hayattan buyuk zarbe alinca ne kadar iyilesse bile icinde herzaman birseyler eksik kaliyor.Zaman her seyin ilacidir derler ya klasik belki ama cok dogru bir soz.. zamana birak gercekten iyilesiyorsun. Yaran belki kapanmiyor ama acisina alisiyorsun, ilk gunki gibi yanmiyor canin. Sıkintin ne, ne geldi basina bilmiyorum ama insan ölüme bile alisiyor. Bizzat yasadim tecrube ettim. Alisacaksin..
Canim tabiiki ayrilik aldatilma gibi olaylar cok üzücü olaylar kimseyede arzu etmem fakat keske derdim üzüntün dedigin gibi ayrilma aldatilma olsaydi...Malesef bu daha fazlasihayır olsun.aldatılma ayrılık vs mi?
Cok haklisin fakat insan hayattan buyuk zarbe alinca ne kadar iyilesse bile icinde herzaman birseyler eksik kaliyor.
Aynen canim seni cok iyi anliyorum. Sorununun ne oldugunu bilsek belki daha iyi yardimci olacaz ama simdi sana diyebilecegim tek sey bu.. unutulur zamanla o da.
Sag olun canlarim bana destek oluyorsunuzher ne yaşamış olursak olalım hayat devam ediyor alışmak unutmak bunlarda zamanla olacaktır.sıkıntınızı Allah hafifletecek yollar açsın size bilmesemde böyle hissetmenize neden olan şeyi. yaşadıkça yaşlanıyoruz her kötü tecrübe hanemize olgunluk getiriyor her acı misafirdir unutmamalı
Ben bir cözümü olmadigini düsündügüm icin bir anlatim yapmadim, olan olmus artik.fakat diger arkadasla dediginizde haklisinizÜstü kapalı bir şekilde anlatım yapmışsınız.
Konunun özünü bilebilsek hiç değilse bir nebze de olsun daha iyi yol gösterebiliriz size.
Diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum şu anlatım karşısında.
Zaman herşeyin ilacı ama lütfen zaman sizi değil siz onu kullanmayı bilin...
Canım özel değilse anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Bende 1 ay öncesine kadar senin gibiydim.
Konu açtım sağolsunlar burada o kadar destek gördüm ki tam anlamıyla olmasa da şimdi çok daha iyiyim.
Biz elimizden geldiğince destek oluruz gerisi zaman canım. Gerçekten zaman herşeyin ilacı.
zaman herşeyin ilacı falan değil unuturmuyorda.
Sadece uyuşturuyor. ...
Ben bir cözümü olmadigini düsündügüm icin bir anlatim yapmadim, olan olmus artik.fakat diger arkadasla dediginizde haklisiniz
Aynen sakinlessen bile hep birseyler eksik kaliyo
Uzman napicakki konusmaktan baska?Uzman yardım almayı denediniz mi?
Madem olayın üzerinden uzun zaman geçmesine karşın toparlayamadınız kendinizi.
Uzman napicakki konusmaktan baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?