kendimi toparliyamiyorum :'-(

Kendinizi bu kadar herseye kapatirsaniz, size yardimci olabilecek, uzatilan her eli sorgularsaniz, evet zor olur toparlanmaniz...
Anlatin, bir fikrimiz, deneyimimiz varsa yardimci olmaya calisalim diyoruz, gecti gitti artik diyorsunuz...
Uzman yardimi alin o zaman diyoruz, o ne yapabilir ki diyorsunuz...
Konunuzu bilmiyorum, umarim derdiniz tasaniz en kisa zamanda ucar gider ama biraz daha kapilarinizi acarsaniz bu daha kolay olur...

Uzman yardım almayı denediniz mi?
Madem olayın üzerinden uzun zaman geçmesine karşın toparlayamadınız kendinizi.

Konuşmak herşeyden önce insanı rahatlatır.
Hele ki bu işin uzmanı olan biriyle...
Ama tabi sorunu bilmediğimiz için sunabildiğimiz çözümler sınırlı.
Dilerim bir an önce toparlanırsınız.

Canim biliyormusun hakliymissin.Gecen gece tüm geceyi uyuyamadim sonunda tanidik birinin evinin önünde buldum kendimi, ona herseyi anlattim.Sanki omuzlarimdan kocaman bir yük kalkti.Rahatladim biraz.Oda bana sana uzman yanina gitmek lazim dedi.Karar verdim mutlaka gidicem yoksa ben bir türlü iyilesemiyorum.Cok tesekkür ederim en azindan biraz yüküm hafifledi :109:

Son düzenleme:

Maalesef ki zamanında yaşadığım bi olay yüzünden sana bu tavsiyede bulunmuştum.
Bazen tek başımıza başaramayız ne kadar güçlü olursak olalım.
İnan çok sevindim. Mutlu kal

Düzelmez diye bir durum yok! Ilk önce bi kendine ceki düzen ver daha sobra hayata tekrar saril. Arkadaslarinla gez toz kafani dagit. Kendini salma sakin

Maalesef ki zamanında yaşadığım bi olay yüzünden sana bu tavsiyede bulunmuştum.
Bazen tek başımıza başaramayız ne kadar güçlü olursak olalım.
İnan çok sevindim. Mutlu kal

Canim uzman yanina gidicem ama hic iyi olurmuyum bilmiyorum.Yasadiklarimdan sonra ben hayata karsi kendimi cok umutsuz hissediyorum.Bundan sonra hersey hayalmis gibi geliyor.

Canim uzman yanina gidicem ama hic iyi olurmuyum bilmiyorum.Yasadiklarimdan sonra ben hayata karsi kendimi cok umutsuz hissediyorum.Bundan sonra hersey hayalmis gibi geliyor.

Hemen hemen herkes bu umutsuzluğun içine düşmüştür.
Sirkelen ve kendine gel. Umut senin içinde varolan bişey.

anlayamadım konu ne? yani sizi bu hale getiren sey ne?anlatmanız gerekiyor sanırım yardımcı olmamız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…