Etraf manyak dolu. Seç seç al.maalesef günümüzde de birileriyle iletişime geçmek çok kolay olduğu için bu pişkin, salaklar da kendini bir halt sanıyor.hepimizin başına gelen şeyler işte.zaten uzun süreli bir hukukunuz yok.birkaç güne unutursunuz.ama biliyoruz ki sorun sadece bu kişi değil.insanın hayata, insanlara karşı da güveni kirılıyor.sinirleniyor.gerçekten bazı tiplerin ne halt etmeye çalişığını anlamak mümkün değil. Hep yazıyorum yine yazacağım valla.biz kömür gibi yanıp dururken bu heriflerde hiç mi cinsel istek yoktur arkadaş.ben de onu anlamıyorumşimdi çok dalga geçilecek bir mevzu kabul ediyorum ama dozunda geçerseniz sevinirim kızlar:)
ben anonim bir platformdan 40 gün civarı biriyle yazıştım normalde hep işte görmediğin biri gördüğün zaman her türlü hayal kırıklığı yaratır diye düşünürdüm girmezdim bu işlere. ama ilk defa biriyle muhabbetim bu kadar çok tuttu (reelde de ) o kadar ortak noktamız vardı ki şaşırdım yani. neyse bir süre sonra buluşmamıza bir hafta falan kala whatsapp'a geçtik fotoğraflarımızı o an gördük yani.
Neyse buluşma normaldi çok kötü değildi yani ama sohbetimiz kadar da sarmadı saat geçti zaten algılar düşüktü falan. Neyse ben en kötü arkadaş kalabiliriz diye düşündüm sonuçta gerçekten sohbetimiz uymuştu ama numaramı falan sildi bu beni şöyle çok üzdü gerçekten çirkin beğenilmeyecek biri değilimdir numaramı silecek kadar abartınca işi kendimi vebalı hissettimm bu konuda kırılganmışım.Tamam victoria secret modeli değilim ama bu boyutta kaçılacak çirkinlikte olduğumu hiç düşünmemiş/hissetmemiştim. Yani kabul ediyorum ben biraz fazla anlam yüklemişim saçmaladım online tanışmaları bu kadar uzatmamak lazım kabul ediyorum. Ama bu durum da neticede beni üzdü ve biraz teselliye ihtiyacım var.
şimdi çok dalga geçilecek bir mevzu kabul ediyorum ama dozunda geçerseniz sevinirim kızlar:)
ben anonim bir platformdan 40 gün civarı biriyle yazıştım normalde hep işte görmediğin biri gördüğün zaman her türlü hayal kırıklığı yaratır diye düşünürdüm girmezdim bu işlere. ama ilk defa biriyle muhabbetim bu kadar çok tuttu (reelde de ) o kadar ortak noktamız vardı ki şaşırdım yani. neyse bir süre sonra buluşmamıza bir hafta falan kala whatsapp'a geçtik fotoğraflarımızı o an gördük yani.
Neyse buluşma normaldi çok kötü değildi yani ama sohbetimiz kadar da sarmadı saat geçti zaten algılar düşüktü falan. Neyse ben en kötü arkadaş kalabiliriz diye düşündüm sonuçta gerçekten sohbetimiz uymuştu ama numaramı falan sildi bu beni şöyle çok üzdü gerçekten çirkin beğenilmeyecek biri değilimdir numaramı silecek kadar abartınca işi kendimi vebalı hissettimm bu konuda kırılganmışım.Tamam victoria secret modeli değilim ama bu boyutta kaçılacak çirkinlikte olduğumu hiç düşünmemiş/hissetmemiştim. Yani kabul ediyorum ben biraz fazla anlam yüklemişim saçmaladım online tanışmaları bu kadar uzatmamak lazım kabul ediyorum. Ama bu durum da neticede beni üzdü ve biraz teselliye ihtiyacım var.
mesele çirkin olmanız değilki
elektrik tutmamış olabilir çok normal
ama nezaket icabı telefon kalabilirdi,ne acelesi varmış da silmiş.
madem sildi sen de sil konu kapansın..
muhakkak unuturum zaten dediğiniz gibi ama çok nezaketsiz geldi ben ona mesaj atıp rahatsız etmezdim ki zaten.Etraf manyak dolu. Seç seç al.maalesef günümüzde de birileriyle iletişime geçmek çok kolaybolduğu için bu pişkin, salaklar da kendini bir halt sanıyor.hepimizin başına gelen şeyler işte.zaten uzun süreli bir hukukunuz yok.birkaç güne unutursunuz.ama bikiyoruz ki aorun sadece bu kişi değip.insanın hayata, insanlara karşı da güveni kirılıyor.sinirleniyor.gerçekten bazı tiplerin ne halt etmeye çalişığını anlamak mümkün değil.
Ben begenmesem bile ayıp olur diye silmem. Bir olay mı oldu? Ayrıca online date normal değil mi? Evlenenleri duydumşimdi çok dalga geçilecek bir mevzu kabul ediyorum ama dozunda geçerseniz sevinirim kızlar:)
bi olay olmadı gayet normal ayrıldık öyle olsa zaten anlarım. Ki ben ona zamanımı ayırdım çok ters bi saatte gelmiş olmasına rağmen. Bence de normal online date çok çıktım ilk defa başıma böyle bişe geldi ve hepsi içinde buluşmaya kadar en çok konuştuğum buydu.Ben begenmesem bile ayıp olur diye silmem. Bir olay mı oldu? Ayrıca online date normal değil mi? Evlenenleri duydum
Ben de çok duyuyorum o şekilde olan ama bana yine olağanüstü birşey gibi geliyor.sizde tutmayabilir.bazı konularda 10 da 9 tutan şey sende tutmaz.ki bu durumda oranlar da daha az.benim de başıma gelmişti.ben meraktan indirdim( hep öyle derler ya gerçekten ama) kimseyle de buluşmak aklımın ucundan bile geçmiyordu.bir tanesi bıkmadan usanmadan çok uzun süre mesaj yazdı.ben de dedim ki doğal olarak vardır bir hikmeti.ne kaybedeceğim.yakışıklı da biriydi.hemen buluşalım dedi zaten.buluşmaya bir geldi.elinde telefon yüzüme bakan yok.gıcık gıcık bir nasilsin, naber falan filan.hâlâ mesajlaşıyor.telefon geldi buna.kedisinin gözünde hastalik çikmiş.arkadaş ahlletmeye çalışsin sonra ben gideceğim dedi.2 dakika geçti geçmedi.bana da fotosunu gösterdi, doğruyu söylüyordu ama o önemli değil.kalktı gitti.kediyi veterinere götüreceğim diye.5 dakika oturduk oturmadik.gitti.bir daha da ne aradı ne sordu.ben mesaj attim.hoşlandiysan tekrar görüşürüz falan diye.günlerce mesaj kaldı orada.okunmadı bile.ben de görüp sinirlerim bozulmasin diye mesajı sildim.olaya bak yaa.ne oldu şimdiBen begenmesem bile ayıp olur diye silmem. Bir olay mı oldu? Ayrıca online date normal değil mi? Evlenenleri duydum
Çirkin değilsiniz ki, onu nerden çıkardınız?bu boyutta kaçılacak çirkinlikte olduğumu hiç düşünmemiş/hissetmemiştim. Yani kabul ediyorum ben biraz fazla anlam yüklemişim saçmaladım online tanışmaları bu kadar uzatmamak lazım kabul ediyorum. Ama bu durum da neticede beni üzdü ve biraz teselliye ihtiyacım var.
Bir telegramdan, whatsapptan falan yazıp foto koymayan tayfa var.yaa arkadaş bu kadın seninle buluştuğunda kese kağıdıyla mı geleceksin buluşmaya. Şimdi beğenmeyecekse, buluşunca da beğenmeyecek.ne kadar salakça bir hareket.bir de neden foto koymuyorsun deyince de sevmiyorum, aklıma gelmedi falan diyormuş.neymişmiş fazla kullanmadığı için aklına gelmemişmiş.açıp karı, kız kovalamayı biliyor.bunu yaoarken benim neye benzediğimiz merak ederler diye düşünemiyorİyi yine sonuçta o kişi gelmiş. Bi dönem biriyle böyle diyaloğum oldu. Foto gördüm boylu poslu sohbet de iyi, ki benim boy takıntım vardır. Benden uzun olmasını isterim. Bunun için adamın 180 ve üzeri olması gerek. Neyse reele geçtik kız adam bi geldi pir geldi. Adam 150 var yok, tokalaşmak için eğilmek zorunda kaldım. Bi çay içtik ama o çay bitmedi. Sonra mı tabiki sildim vs. Dürüst de değildi arkadaşının izni ile onun fotosunu kullanmış güya. Aman boşver be adam mı yok? Önüne bak.
zaten online tanışmaları bu ( tinder gibi applerden bahsetmiyorum ) tipine çok güvenmeyen insanlar daha çok tercih ediyor. muhabbetimle tavlarım snaıyolar heralde.Bir telegramdan, whatsapptan falan yazıp foto koymayan tayfa var.yaa arkadaş bu kadın seninle buluştuğunda kese kağıdıyla mı geleceksin buluşmaya. Şimdi beğenmeyecekse, buluşunca da beğenmeyecek.ne kadar salakça bir hareket.bir de neden foto koymuyorsun deyince de sevmiyorum, aklıma gelmedi falan diyormuş.neymişmiş fazla kullanmadığı için aklına gelmemişmiş.açıp karı, kız kovalamayı biliyor.bunu yaoarken benim neye benzediğimiz merak ederler diye düşünemiyor. Yaa normal bir foto koymanın neresi sevilir ya da sevilmez.normalde cevap vermiyorum ama bu salaklık beni o kadar sinirlendiriyor ki yüzlerine vurma ihtiyacı hissediyorum.ama gereksiz tabi.manyaklardan manyak beğen yani.özeti o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?