Ya cinsellik için olsa o kadar zaman konuşmazdı diye düşündüm de haklısınız yanlış yerden bakıyor olabilirimBelki adam evli nişanlısı ya da sevgilisi var ona yakalandı küt diye sildi. Ya da cinsellik için buluştu eğer sen buna uygun biri değilsen ondan sildi. İlla güzellikle beğenmemeyle ilgisi olacak değil ki.
Kendime bağlamaktan ziyade erkeklerin isteksizliği garibime gidiyor.insan hiç mi düzenli cinsel hayata ihtiyaç duymaz?. Kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.adam gidiyor anasının babasinin yanına sen sağ ben selamet.Konuyu yine kendi istekli olmana bağladın tebriks
Tamam da bu konunun istekle isteksizlikle alakası yok. Yukarıda yazdığım gibi belki de adam evli karısına yakalandı o yüzden sildi. Ya da başka başka sebepler bizim şuan aklımıza gelmeyen. Her şeyi de oraya bağlama yani.Kendime bağlamaktan ziyade erkeklerin isteksizliği garibime gidiyor.insan hiç mi düzenli cinsel hayata ihtiyaç duymaz?. Kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.adam gidiyor anasının babasinin yanına sen sağ ben selamet.kadının k'sı umrunda değil.bizdeki gibi hormonlar neden aktif değil bu heriflerin? Erkeklikten çikmiş desen her tarafından da saç sakal fışkırıyor.gıcık oldum hee iyice.bana her konuyu oraya bağlıyorsunuz diyorsunuz ama kadın erkek ilişkisinin altında yatan her sorun cinsel konulara dayanıyor bence.adı üstünde zaten kadın erkek.yanyana olma nedenimiz cinsellik.başka şeyler de var ama iyi cinsellik sorunların neredeyse tamamını çözüyor zaten.diğer üyeler de bunu doğruluyor.ya da kötü cinsellik şahane kişilikteki birinin yuvasini darma duman edebiliyor.evet o aşamaya gelinmemiş ama gelinememesinin nedeni de cinsel istek.istek yerindr olsa tölerans yükselecek, motivasyon artacak.
Ya boyle diyince cevremde bir kac kısı var değerlendircem artık baska care kalmadıKoca bulmak da bence o kadar kolay değil.evet herşeyiyle ideal.maşllah.
Benim 30 a 2 ay kaldı.sen kaç yaşındasin?Ya boyle diyince cevremde bir kac kısı var değerlendircem artık baska care kalmadı
Benimde 29 a 4 ay bar :/Benim 30 a 2 ay kaldı.sen kaç yaşındasin?
Canım belki o seni kendine layık görmedi bana bakmaz bu dedi birde bu açıdan bak. Cidden erkeklerin ulaşamayacağını, güzellik kriyer olarak denk olmadıklarını düşündükleri hatunu b*klamak gibi bir huyları var. Hem o kim ki seni beğenmeyecek??şimdi çok dalga geçilecek bir mevzu kabul ediyorum ama dozunda geçerseniz sevinirim kızlar:)
ben anonim bir platformdan 40 gün civarı biriyle yazıştım normalde hep işte görmediğin biri gördüğün zaman her türlü hayal kırıklığı yaratır diye düşünürdüm girmezdim bu işlere. ama ilk defa biriyle muhabbetim bu kadar çok tuttu (reelde de ) o kadar ortak noktamız vardı ki şaşırdım yani. neyse bir süre sonra buluşmamıza bir hafta falan kala whatsapp'a geçtik fotoğraflarımızı o an gördük yani.
Neyse buluşma normaldi çok kötü değildi yani ama sohbetimiz kadar da sarmadı saat geçti zaten algılar düşüktü falan. Neyse ben en kötü arkadaş kalabiliriz diye düşündüm sonuçta gerçekten sohbetimiz uymuştu ama numaramı falan sildi bu beni şöyle çok üzdü gerçekten çirkin beğenilmeyecek biri değilimdir numaramı silecek kadar abartınca işi kendimi vebalı hissettimm bu konuda kırılganmışım.Tamam victoria secret modeli değilim ama bu boyutta kaçılacak çirkinlikte olduğumu hiç düşünmemiş/hissetmemiştim. Yani kabul ediyorum ben biraz fazla anlam yüklemişim saçmaladım online tanışmaları bu kadar uzatmamak lazım kabul ediyorum. Ama bu durum da neticede beni üzdü ve biraz teselliye ihtiyacım var.
Ay kompleks yapmış aptal herif bosver hiç takma ne tatlı adamlar var sokaktayok konuştuk bir iki
eee madem ideal siz de evlenmek istiyorsunuz anlaşılan yapıştırın nikahı gitsin. hep bu konudan şikayet ettiğinizi okuyorum koca bulmak kolay değil diye. sevgiliniz var işte evlenmeyi düşünmüyor musunuz?Koca bulmak da bence o kadar kolay değil.evet herşeyiyle ideal.maşllah.
haha sanmıyorum ya kariyeri baya iyiydi:)Canım belki o seni kendine layık görmedi bana bakmaz bu dedi birde bu açıdan bak. Cidden erkeklerin ulaşamayacağını, güzellik kriyer olarak denk olmadıklarını düşündükleri hatunu b*klamak gibi bir huyları var. Hem o kim ki seni beğenmeyecek??
Belki de mesele dış görünüş değildir, neden hemen kendinizi yaftaladınız ki? Herif ayıymış, numara silmesi tamamen falso ama bence kendinizi yiyip bitirmeyin böyle.ya enerjimiz çok uymuştu sohbet ederken aslında normalde o akdar iyi değildi kabul bu durumda sadece fiziki görünümü beğenmedi anlamı çıkıyor. ancak hemen numaramı silecek çirkinlikte biri değilim kesinlikle normalde beğenile biriyim bu beni lşüpheye düşürdü. Ne bekliyordu anlamadım ki adriana lima benzeri birini mi?
Belki de vardı ben çok iyi analiz edememiştir demek kiSevgilisi vardır belki ona yakalanmıştır.
Bir erkek kolay kolay silmez çünkü
Vardır birşey .Belki de vardı ben çok iyi analiz edememiştir demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?