kendimi vebalı gibi hissettim

Belki adam evli nişanlısı ya da sevgilisi var ona yakalandı küt diye sildi. Ya da cinsellik için buluştu eğer sen buna uygun biri değilsen ondan sildi. İlla güzellikle beğenmemeyle ilgisi olacak değil ki.
Ya cinsellik için olsa o kadar zaman konuşmazdı diye düşündüm de haklısınız yanlış yerden bakıyor olabilirim

Konuyu yine kendi istekli olmana bağladın tebriks
Kendime bağlamaktan ziyade erkeklerin isteksizliği garibime gidiyor.insan hiç mi düzenli cinsel hayata ihtiyaç duymaz?. Kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.adam gidiyor anasının babasinin yanına sen sağ ben selamet. kadının k'sı umrunda değil.bizdeki gibi hormonlar neden aktif değil bu heriflerin? Erkeklikten çikmiş desen her tarafından da saç sakal fışkırıyor.gıcık oldum hee iyice.bana her konuyu oraya bağlıyorsunuz diyorsunuz ama kadın erkek ilişkisinin altında yatan her sorun cinsel konulara dayanıyor bence.adı üstünde zaten kadın erkek.yanyana olma nedenimiz cinsellik.başka şeyler de var ama iyi cinsellik sorunların neredeyse tamamını çözüyor zaten.diğer üyeler de bunu doğruluyor.ya da kötü cinsellik şahane kişilikteki birinin yuvasini darma duman edebiliyor.evet o aşamaya gelinmemiş ama gelinememesinin nedeni de cinsel istek.istek yerinde olsa tölerans yükselecek, motivasyon artacak.karşındakine şans verme ihtimalin artacak.olsa da olur olmasa da salla gitsin denmeyecek.allah erkeklerimize cinsel istek bağışlasın ne diyeyim.

Tamam da bu konunun istekle isteksizlikle alakası yok. Yukarıda yazdığım gibi belki de adam evli karısına yakalandı o yüzden sildi. Ya da başka başka sebepler bizim şuan aklımıza gelmeyen. Her şeyi de oraya bağlama yani.

Canım belki o seni kendine layık görmedi bana bakmaz bu dedi birde bu açıdan bak. Cidden erkeklerin ulaşamayacağını, güzellik kriyer olarak denk olmadıklarını düşündükleri hatunu b*klamak gibi bir huyları var. Hem o kim ki seni beğenmeyecek??

Koca bulmak da bence o kadar kolay değil .evet herşeyiyle ideal.maşllah.
eee madem ideal siz de evlenmek istiyorsunuz anlaşılan yapıştırın nikahı gitsin. hep bu konudan şikayet ettiğinizi okuyorum koca bulmak kolay değil diye. sevgiliniz var işte evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

haha sanmıyorum ya kariyeri baya iyiydi:)

Belki de mesele dış görünüş değildir, neden hemen kendinizi yaftaladınız ki? Herif ayıymış, numara silmesi tamamen falso ama bence kendinizi yiyip bitirmeyin böyle.

Benim bi tanıdığım biriyle görüşmüştü, adam görüşme sonrası bidaha aramadı sormadı, aracıya da olumsuz demiş, halbuki görüşme de kötü geçmemiş. Sonradan öğrendik, adam kızı çok fazla güzel ve alımlı bulduğu ve kendisini kıza yakıştırmadığı için kaçmış resmen.
Benim de başıma gelmişti, hiç beğenmedi sandığım biri aksine beğendiği ve uyuşamayacağımızı düşündüğü için uzaklaşmıştı. Kendinizi yerden yere vurmayın hemen.
Elektrik tutmadıysa, uzatmamak adına kestirmiş ama ayı oğlu ayı gibi davranmış, hanzo.

Belki de beğendi ama elektrik tutmadığı icin sildi.Herşey guzellik değil.Baksaniza muhabbetiniz reelde pek akmamis ondan olabilir icinizi rahat tutun guzelsinizdir.Çocuk gibi numara silmeler falan hic takmayin.Belki de amaci cinsellikti baktı sizden bisey koparamicak sildi bu da olabilir.

Sevgilisi vardır belki ona yakalanmıştır.
Bir erkek kolay kolay silmez çünkü

Genelde beğenmeyince kanka muhabbeti yapıyorlardı. Direkt silmesinin bir sürü sebebi olabilir belki evlidir bile. Her şey olabilir

Bana size sinirlenmis gibi geldi.engelledigi icin bende bu izlenimi uyandirdi.hirs var ortada.

yani yuzyuze geldiginizde acaba seklen ve fikren begenmediniz de bunu belli mi ettiniz?
Dondugunuzde bir iki kelime konustuk dediniz.
Beklentilerine karsilik bulamamis ve belki sizi icsel olarak sekilcilikle suclamis olabilir.
Sizden umdugu reaksiyonu gorememiste agrasyon yapmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…