Kendimi vijdansız gibi hissediyorum 😭😭😭😭??

Bu ne hadsizlik, bu ne terbiyesizlik...Sizin bakıcı paralarindan haberiniz var mı...asgari ücretin iki katına geliyorlar...siz yazmayı ogrenmissiniz de nolmus insan olamamissiniz ...Kim ister anne babasını huzur evine vermek...Bu arada yaram yok gocunayim sadece empati kurabiliyorum..Empati kelimesinin anlamını biliyorsunuzdur sanırım.
İnsan kınadığını yaşamadan olmezmis...Henüz nefes alıp verirken ettiginiz laflara dikkat edin .
kendini hiç yorma kuzum toplumun her tarafında bu empati yoksunu embesillerden var.Kendisi ne olacak bakalım.

Rabbim annenize şifa versin . Umarım hayatına bi dokunus yapmak isteyip diyete uyup, sizi de zorlamadan sağlığını korumak için adım atar anneniz . ♥️
Önceliğim anneme sonuna kadar bakım aşkım .İnşallah hayata bağlarım onu.HİÇ bir yere gerek kalmaz .bir ekmeği tuzu beraber yeriz .Sizinde anneciğiniz varsa ellerinden öperim ,hepsine sağlıklı bir hayat diliyorum .Teşekkür ederim:KK15:

100 kg çok fazla ödem yapmaya çok müsait. Aynı zamanda diyet yemeklere başlaması gerekiyor bunun için doktordan randevu alıp götürün. Bir de annenizi devlet hastanesine yatırın bir süre. Çok geçmiş olsun anneniz çabalamadıkça maalesef bir çözüm olmuyor.
Biraz kilo verse kendi ayağa kalkabilecek hale gelene kadar bundan sonra anne kızlı beraber yürüyüş yapın annen için motive olabilir.

Back
X