Merhaba üniversiteye yeni başladım fakat ne zaman toplu bir ortama girsem sanki kendime kötü insanları çekiyorum hep menfaatci ve çıkarcı kişilerle karşılaşıyorum. Bir arkadaşla tanıştım ve beni sessiz sakin bulmuş olacak ki gerçek yüzünü gösterdi öğrenci evinde kalıyorum ve kendini zorla evime davet ettirmeye çalışıyor. Mesela birisinin evine ilk kez gidecek isek ne yaparız bir hediye alırız veya malzeme hesabını öderiz üstelik o kişiye yemek yapalım dediysek fakat bu arkadaş yarı yarıya ödeyelim market alışverişini dedi karşımdaki iyi biriyse sorun yok ama tek bu konuda değil işi düşmediği zaman beni umursamaz ve sadece telefonuna bakar mesafe koyabilirim evet ama yalnız kalacağım çünkü bütün bir sınıf hep birlikte takılıyor birkaç kişi dışında ben ise mesafe koyarsam tamamen yalnız kalacağımı düşünüyorum hayatta böyle insanlar var ama ben bu kişilere tahammül edemiyorum iletişim kurmak istemiyorum bu ilkokul ortaokul liseden beridir böyle zaten çekingen biriyken bu tarz durumlar beni içine kapanık birisi yapıyor ve sonra dalga konusu oluyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Öyle içimi dökmek istedim çözüm ve önerileriniz benim için kıymetli