Kendimi yanlız hissediyorum

Dilekkk93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
24
2
1
31
Bir buçuk yaşında bi oğlum var ve ben eşimden ayriliyorum kafam çok karışık dava açtım o da açmış şiddet alkol aldatma ailesi biktim artik ama yinede üzülüyorum özlüyorum kendimi anlayamıyorum sürekli ağlamak geliyo içimden gelecekten çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bir yola girmişsiniz bu kararı vermek ve bu noktaya gelmek zaten kolay iş değil alkol,şiddet vs hepsi var diyorsunuz böyle bi adamla nereye kadar devam? Özgürlüğünüzün tadını çıkartın yanlızlığa alışın

Beş yıllık evliyimbu kadar zaman sonra cok zor geliyo doğru karar olduğunu biliyorum ama çok üzülüyorum

Beş yıllık evliyimbu kadar zaman sonra cok zor geliyo doğru karar olduğunu biliyorum ama çok üzülüyorum
Üzülmeniz çok doğal çünkü hiç bir insan sonunda böyle olacağını düşünmez. Şuan daha yaranız çok taze o yüzden bu hüznü gaşamanız çok doğal örn sevdiği insanlar ölen kişileri düşünün onlar bile bu acıya alışırlarken siz neden unutamayasınız ki?

Çok haklısınız çevremde kimse eşimi sevmezdi o yüzden pek cevrem kalmadı dolayısıyla dertlesicek kimsem yok biriyle deetlesmek bana iyi gelicek biliyorum düşüne düşüne buyutuyorum konulari

Uzulmen normal ama gecmesi uzuntunun senin elinde.
Normal.bir sey yasadigin.bazen bitmesi gerekir biter

Çok gençsin
Bunların bir süreç olduğunu düşünmeye çalış
Geçecek diye telkin et kendini

Aliskanliktan uzuluyorsundur,kadinlar daha evcimen olur ya ozellikle cocuk sahibi olduktan sonra bence bir psikologa ya da psikiyatriye git Allah yardimcin olsun

Endişelenmeniz kaygılanmanız çok normal hele bir çocuk ve onun sorumluluğu. varsa
Bunlar düzeniniz kurdukca,, yeni hayatınıza adımlar attıca, ekonomik durumunuzu çözdükçee zamanla bu endişelerin kurtulacaksınız

Yeni bir hayata başlamak korkutuyor sizi,normal.Umarım geriye bakıp iyiki kurtulmuşum diyeceğiniz günler çabuk gelir.

Gerçekten söylediğiniz gibi gelecek beni çok korkutuyor oğluma yeterli olamamakdan onu mutlu edememekden korkuyorum ama onun yanında adam olamiycanida biliyorum

Gerçekten söylediğiniz gibi gelecek beni çok korkutuyor oğluma yeterli olamamakdan onu mutlu edememekden korkuyorum ama onun yanında adam olamiycanida biliyorum

Kaç yaşındasın iz aileniz arkanızda mı mesleğiniz var mı?

Oglunla mutlu mesut hayatını yaşa bu alkol olan evde sorunlar bitmez.

Yasim 24 ailem arkamda kendi evim var mesleğimde var fakat şu sıra calismiyorum kira dışında bu gelirim yok babasi da suan umursamıyor cocugunun giderlerini

Back
X