Kendimi yanlız hissediyorum

İçinde sevgilinizin geçmediği bir konu açtığınız için sizin adınıza çok sevindim. Yaşınız daha çok genç. Üniversitenizin olduğu şehre gitmiştiniz en son. Bu zamanlarınızı iyi değerlendirin. Bol bol gezin. Olabildiğine üniversite etkinliklerine katılın. Kulüplerde yer alın. Farklı insanlarla tanışın. Kısacası hayatınızı yaşayın. Bunları yaptığınızda yalnızlığınızı düşünecek vaktiniz kalmayacaktır, kaldı ki bunları yaparken yalnızlığınızı sevebilirsiniz bile.

Yani söyle bişey var şimdi,çevremde arkadaşım ailem komşum vs var.çok sevdiklerim yakinimda olmasa da istediğim zaman gidip vakit geçirebilirim.evde is yerinde sıkılsam yine gidecek yerim var.bu durumda ben yanlız değilim olmasi gerekiyor değil mi.ama içimde olan duyguları,üzüntuleri ya da mutluluğu hiç kimse ile paylaşamıyorum sanki insanlar da anlamıyor zaten.ben sadece yanında olduğum kişilerin sıkıntısını dinliyor onun üstüne konuşuyorum genel olarak.bazen yanlız hissediyorum ama bende kendimle ilgili şeyleri kendim atlatmis,buna alışmış bir insanim.kimseden bu açıdan beklentim yok.kendi kendine yetince de yanlız hissetmiyor,hatta çevre ile olan ilişkilerim daha güzel.bana çok yakın değiller demiyorum neden benle şu derdini paylasmadi vs hiç bişey düşünmüyorum.siz de önce kendinizle arkadaş olmayı deneyin

Canım ben şunu gördüm.
Arkadaşlıkta da sevgililikte de bu böyle.
Önce kendini kurtarmaya bak. Bu dediğim bencilce kendini düşünmek değil. Demek istediğim, önce kendini mutlu yaparsan çevrene de mutluluk verirsin.

Ama evet arkadaşlık az dah afarklı. Erkeklerde görüyorum bizimkisi gibi değil. Kadın arkadaşlığı biraz daha zor olsa da, yine de arkadşaıma destek olayım diye kendini yeme. Elbet destek ol ama, kendine zarar vermeye başladığını hisettiğin an dur. Bence o zaman arkadaşlıkların dhaa kuvvetli olacak.

Bu arada 600. mesajımı da yazmış bulunuyorum hepiciniziği öpüyorum:KK200:

İyi geceler kendimi çok yanlız hissediyorum. Yanlız ve kimsesiz kimsenin yakın arkadaşı değilsinizdir ya öle bi his eskiden vardı, ama ne olduysa yakın arkadaşlarım hep gitti. Ben mi hata yapıyorum yoksa yoksa kader mi böle . Anlamadım anlamıyorum .Değer veriyorum . Herşeyi yapıyorum ama kimsenin en yakını olamıyorum . Neden diye sorguluyorum hep . Sanki bu kalabalıkta hep yalnızım . Kimsem yok .Yanlızım .Yanlızım. Bi samimi omuz bulamıyorum neden ömür boyu böle mi olucak ? Sizin var mı bi omuzunuz ?
Benim cok arkadasım , dostum var ama bu ölümlü dünyada hepimiz yalnızız aslında. Yalnız geldik yalnız gideceğiz. (arabesk olmus biraz ama öle =) Hayatlarımıza bazen yoldaslar alıyoruz,şöyle düşünün ve rahatlayın herkes kendini düşünmek zorundadır günün sonunda . Yalnızlık insanı besler,güçlendirir.İyi taraflarını görmeye calısın.

Ne kadar yakın arkadasınız da olsa aile gibi olamaz kimse.O yüzden dert etmeyin,herkes gelip geçici.Aileniz varsa onlardan destek alın

Ben yapım nedeniyle herkese karşı mesafeliyimdir. O yüzden öyle bi omuz ihtiyacı duymuyorum. :) ilkokuldan beri görüştüğüm arkadaşlarım da var ama onlara bile her şeyimi anlatmam, hep kendi içimde çözmeye çalışıyorum.
Maalesef hayatın bi kuralı var, ne kadar çok değer verirseniz, ne kadar ince düşünürseniz o kadar karşılığını göremezsiniz. :)
Önce kendi kendinize yetebileceğinizi görün. Elbette arkadaşlarınız olacak, hayatınıza biri girecek. Yalnız kalmayacaksınız ama mesafenizi hep koruyun.

Bu arada başıma bi iş gelmeyecekse o *yanlız* değil *yalnız* olacak. :)

Güzel arkadaşım
İyi geceler kendimi çok yanlız hissediyorum. Yanlız ve kimsesiz kimsenin yakın arkadaşı değilsinizdir ya öle bi his eskiden vardı, ama ne olduysa yakın arkadaşlarım hep gitti. Ben mi hata yapıyorum yoksa yoksa kader mi böle . Anlamadım anlamıyorum .Değer veriyorum . Herşeyi yapıyorum ama kimsenin en yakını olamıyorum . Neden diye sorguluyorum hep . Sanki bu kalabalıkta hep yalnızım . Kimsem yok .Yanlızım .Yanlızım. Bi samimi omuz bulamıyorum neden ömür boyu böle mi olucak ? Sizin var mı bi omuzunuz ?
istediğin zaman özelden yazabilirsin ben burdayım

Benimde pek arkadaşım yoktur. Asosyel biri değilim fakat samimi olmadığını anladığım biriyle görüşmeyi keserim. Çevremdeki insanlar benim istediğim kadardır. Neredeyse kusursuz gördüğğm kişilerdir bunlar ha bende kendimi kusursuz görmüyorum fakat bilmiyorum cıvıklığı sevmiyorum ben ciddiyet benim için çok önemli.

Yalnızlığa gelicek olursak hiç birimiz yalnız değiliz Rabbimiz var çok şükür.

Malesef insanlar ancak cikarlari var ise yaninizda isleri bitince puf cok yasadim bu durumu. Siz de cok vericisiniz. Aldiginiz deger kadar verin. Yani tam olarak guvenilcek kimse kalmadi malesef.

Çooook arkadaşım vardı hiç kimseyle sorunsuz bi şekilde mutlu mesutken tabi dost / kanka denilenlerinden sonra kötü olaylar yaşadım aaaa bi baktım ki hiç biri yanımda yok 3-5 sene değil 20 küsur senelik arkadaşlar oturdum üzüldüm ve dedim ki düşenin dostu yokmuş derler gerçekten öyle anladım ki tek gerçek AİLE ve Allah ailene dökemiyosan içini aç ellerini rabbinle dertleş en güzeli . Bu zamanda çoğu şey sahte gerçekten tecrübe ile sabit işte.

Back
X