Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiliniz tabi yine uyuyordur:)
Yazmayacaktım aslında ama dayanamadım galiba :)Gözlerim böyle bir yorumu aradı. :)
Valla ben de yapayalnızım, yapacak bir şey yok. Alışmak lazım.
EvetAhaha bu o muydu yahu?![]()
Benim cok arkadasım , dostum var ama bu ölümlü dünyada hepimiz yalnızız aslında. Yalnız geldik yalnız gideceğiz. (arabesk olmus biraz ama öle =) Hayatlarımıza bazen yoldaslar alıyoruz,şöyle düşünün ve rahatlayın herkes kendini düşünmek zorundadır günün sonunda . Yalnızlık insanı besler,güçlendirir.İyi taraflarını görmeye calısın.İyi geceler kendimi çok yanlız hissediyorum. Yanlız ve kimsesiz kimsenin yakın arkadaşı değilsinizdir ya öle bi his eskiden vardı, ama ne olduysa yakın arkadaşlarım hep gitti. Ben mi hata yapıyorum yoksa yoksa kader mi böle . Anlamadım anlamıyorum .Değer veriyorum . Herşeyi yapıyorum ama kimsenin en yakını olamıyorum . Neden diye sorguluyorum hep . Sanki bu kalabalıkta hep yalnızım . Kimsem yok .Yanlızım .Yanlızım. Bi samimi omuz bulamıyorum neden ömür boyu böle mi olucak ? Sizin var mı bi omuzunuz ?
Aynı kardesım bende bazen öyle hissediyorum kimse anlamıyormuş gibiİnşallah benim de bi gün yaslanacak güvenip dertimi anlatacak bi omuzum olur. Bazen diyorum ki keşke bi ablam olaydı en azından o benim sırdaşım olurdu .
istediğin zaman özelden yazabilirsin ben burdayımİyi geceler kendimi çok yanlız hissediyorum. Yanlız ve kimsesiz kimsenin yakın arkadaşı değilsinizdir ya öle bi his eskiden vardı, ama ne olduysa yakın arkadaşlarım hep gitti. Ben mi hata yapıyorum yoksa yoksa kader mi böle . Anlamadım anlamıyorum .Değer veriyorum . Herşeyi yapıyorum ama kimsenin en yakını olamıyorum . Neden diye sorguluyorum hep . Sanki bu kalabalıkta hep yalnızım . Kimsem yok .Yanlızım .Yanlızım. Bi samimi omuz bulamıyorum neden ömür boyu böle mi olucak ? Sizin var mı bi omuzunuz ?