• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yaşlı ve bıkmış hissediyorum bu normal mi

35 yaşındayım 27 de evlendim o vakte kadar kimbilir kaç kişi tarafından terkedildim kaç arkadaşım tarafından yanlış anlaşıldım elbetteki bunların hiçbirini haketmediğimi düşünerek bol bol kendime acıdım. Evlenince hayat öyle hemen güllük gülistanlık olmuyor daha ne sorunlar artarak geliyor. Evlilikte en güzeli çocuk. Yıllar insanı umursamaz yapıyor ne aptal işlerle uğraşmışım şimdi hatırlayınca sadece gülüyorum. Şu aklımla 21 yaşına geri dönseydim var ya...!!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

neler yapardınız :)

Psikologa gitmeyi onersem ? Veya kendinize yeni aktiviteler bulsaniz ? Ne bileyim bir spor, sizi evden ciksrtip oyalayacak bir sey. Mutlulugun nereden gelecegi belli olmazz.

yeni ameliyat olduğum için suan sadece film falan izleyebiliyorum bütün gün yataktayım o yüzden çok bunaldım galiba

Evliliği sürdürmek cok zordur eminim ama insanın cevresindeki bütün arkadasları evlenince sende bunu iyi bişi sanıyosun. Çalısmamak cok kötü bişey aslında ciddi anlamda depresyona giriyosun bn suan ölsem cenazeme kac kişi gelir acaba diye bi sayıma giriyosun :50:

sen sadece dışarıdan görüyorsun onları canım bide sorsan evlilik hazırlığını istedikleri alındı mı alınmadı mı neler nelr anlatırlar
ama insanlar mutsuz olduğunu pek göstermeyi sevmezler onun yerine ayy çok mutluyum nidaları atarlar
hiç bi şey göründüğü gibi değildir canım bunu unutma önemli olan senin ne hissettiğin ve mutluluğundur
şu an ben de çalışmıyorum ve çok sıkılıyorum evde durmaktan artık bunaldım bende ama sabrediyorum bekliyorum işe gireceğim zamanı
ölsem kaç kişi cenazeme gelir dedin ya insan bunu sürekli düşünmesi gerekiyormuş aslında
şöyle ki çevrendeki insanlar senin hakkında ne düşünüyo iyi biri oalrak mı yoksa kötü biri olarak mı anıyo yoksa çok iyi biri diye gelip sana dua edeceklerini düşün ki insanlara daha çok merhamet et daha çok yardım et ki çevrendekiler senin için dua etsin birine yardım etsen sana Allah razı olsun bile dese senin için çok büyük bi cevher olur

Şuan 21 yaşında olsam . Attığım her adımı eğitimim için kendimi geliştirmek için yaparım. Meyvalarını sonra toplarsın. Kendini eğitime veren bir yere gelmiş kariyer sahibi kadınlar 30 dan önce evlenmiyorlar artık. Ne yap ne et kpss ye çok asıl bence şuan en son düşüneceğin şey evlilik olsun. İyileş ve bomba gibi hazırlan hayata şuan sen benim için açmamış bir goncasın güzelim. Akıllı bilinçli genç kızları görmek beni çok mutlu ediyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X