Uygulamalarını paylaş Takipçin olacağım
Çok teşekkür ederim.. Desteklerinizi bol bol bekliyorum :) Hayır çalışmıyorum ama yüksek lisansa başlıyorum. Daha önceden de çok fazla resmi kurumlarda bulunmuşluğum staj yapmışlığım var. Bir kere etik kuralları da göz önünde bulundurarak tabikide nelerin giyilmeyeceği biliniyordur. Çok açık, çok aşırı dar, çok kısa giyinmek kesinlikle yasak. Yasak olmasa bile resmi yerlerde giyinilmesi hoş değil bence. Bende şimdi yüksek lisans için kendime yeni bir gardırop hazırlayacağım. Çünkü konferanslarda bulunmam gerekecek. Eğer iş yerinde çok şık olmak istiyorsanız bir kere kesinlikle orta topuklu ayakkabılar öneririm. Eğer işyerinize kadar öyle gitmek zorsa babet ya da kolay giyilip çıkarılan bir ayakkabı alın birazda büyük bir kol çantanız olsun. İşe başlamadan önce değiştirirsiniz. Kesinlikle hafif kalın kumaşlı pantalonlar ve etekler güzel olucaktır. Çok dar olmamak koşulu ile. Şu yeni moda bol bluzlar gayet güzel işyerleri için. Sırtı düğmeli modelleri var, düz modelleri var, dantelle süslenmiş olanları var, uzun ve de kısa etek boyuna sahip olanları var. İsterseniz dar pantalonunuz üzerine bol giyebilirsiniz ya da bir kemerle belini sıktırabilirsiniz. Dar pantalon giydiyseniz üzerine uzun bir bluz giyin. Etek ceket takmlarda benim çok hoşuma gidiyor. Eğer banka gibi bir yerde çalışıyorsanız dizin hemen altında hafif dar arkası çok hafif yırtmaçlı etek ceket takımla çok şık ve elit görünebilirsiniz. Çok renkli giyinmekten kaçının. Takılara gelince çok fazla takı takmayın. Çok göz yorucu olmayın. Çünkü insanlar sizinle konuşurken dikkatleri fazla olan detaylara ya da fazla takılarınıza kayabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Zamanla giyim kuşam alışverişe de geleceğim :)
Canım çok güzel anlatmışsın.Banka tarzı bir yerde değilim.Küçük bir ofis ama gidenimiz gelenimiz eksik olmuyor.O sebeple giyimime biraz daha özen göstereceğim.Takı konusuna gelince gerçekten katılıyorum sana abartılı takılar çok göz karıştırıyor ve yoruyor..Üstelik bende rahat edemiyorum küçük top şeklinde küpem,kolye,tek taş yüzük ve evlilik yüzüğüm ve birde vazgeçilmezim saatlerim var onları kullanıyorum onlar yetiyor bana...Sabırsızlıkla kombin fotoğraflarınızı beklicem ben..Her ne kadar teorikte bunları bilsem de güzel kombinler yapamıyorum..Sorunum alışverişi sevmiyorum keşke parayı versem biri gitse yerime alsa bu konuda o kadar üşengecim..Bayan olmadığımdan şüphe etmeyin alışverişi sevmeyen kadını yoktur demeyin sevmiyorum ben işte..
tabikide canım ne demek :) denediklerin olursa sonucunu yaz. Ben de her gün bakım yapamayan biriyim ama cilt bakımını hergün yapmak gerekiyor. Birazda ondan açtım bu konuyu. Bana da herkese de yardımı olsun diye. Cilt ve göğüs bakımı dışındakiler haftalık bakımlar genelde. Yakında beslenmeye ve alışverişe de geçicem. Kendimi ve alışkanlıklarımı değiştiricem böylece hem daha bakımlı hem daha sağlıklı bir insan olucamBu arada da birilerine yardımım olursa ne güzel. Desteklerinize fikirlerinize görüşlerinize ve formüllerinize de her zaman kapım açık tabikide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?