- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Üniversiteyi bitirmiş üniversiteyi bitirdikten sonra bir yılı da yurtdışında bir program da geçirmiş bir insanım. Ama sokağa bir kot bir tshirt bide makyajsız çıkınca herkes beni lise öğrencisi sanıyor. Bunun en önemli sebeplerini ise şöyle çözmüş bulunmaktayım kesinlikle beslenme. 3 yıl önce üni için yurtdışna çıtığımda çok fazla çinli arkadaşım vardı ve de benden küçük duruyorlardı. Anladım ki sürekli Pirinç ve yeşil çay tüketmekten. Sonra başka şeyler araştırırken bambaşka konular buldum. Ben küçüklüğümden beri çok yoğurt, domates yiyen bir insanım, kışında yeşil çay çok içerim. Neyse şimdi yazıyorum neler tüketmek gerek.
Su
Yeşil çay
Yoğurt (mümkünse taze ve yağsız -süzme yoğurt alıp faydalı sularından olmayın-)
Ayran
Pirinç
Muz (içindeki potasyum bizi genç kılıyor)
Karaüzüm
Domates (özellikle pişmiş olanı daha çok likopen içeriyor. Salçalarınızı da kendiniz yapıyorsanız ne güzel bol bol salça da yiyin)
Soya (bu biraz tartışmalı olabilir genetiği oynanmaya başladığı için..)
cnm paylasımların cok hosuma gıttı tevafuk gordum paylasımlarını bende katılıyım dedım
dudak dolgunluguyla ılgılı bı paylasım yazmıssın cnm tarcın yaglı falan o yakmadımı yada dudakların soyulmadımı yad acatlamadımı genelde o gıbı konulardan sıkayet edıyorlardı burdakı bayanlar bende alıcaktım dudak dolgunluguna merakım var da alamadım
ve moonson dudak dolgunlasıtırıcısını duydunmu cnm
konu dısına cıktıysam kusura bakma cnm ılgı alanıma gırıyorda gorunce yazıyım dedım
Yok canım ne demek. Ben tarçın yağını bir iki damla koydum o yüzden ne soyulma oldu ne de bir hasar gördü. Daha çok zeytinyağı etki etti. Çok hafif bi yanma oldu. Ve de 3-4 saat gayet dolgundu. Bugün ilk kez yaptım. Bu arada dudak dolgunlaştırma olayının dışarıdan bi madde ile sürekl etkili olucağını sanmıyorum yani demek istediğim sürekli kullanmazsan sönücek. En azından bu doğal yöntemi. Bir de dudaklarımın arasında kalem çeviriyorum o bölgeyi hareketlendiriyim diye..
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka soruların olursa yanıtlarım.
Yok canım ne demek. Ben tarçın yağını bir iki damla koydum o yüzden ne soyulma oldu ne de bir hasar gördü. Daha çok zeytinyağı etki etti. Çok hafif bi yanma oldu. Ve de 3-4 saat gayet dolgundu. Bugün ilk kez yaptım. Bu arada dudak dolgunlaştırma olayının dışarıdan bi madde ile sürekl etkili olucağını sanmıyorum yani demek istediğim sürekli kullanmazsan sönücek. En azından bu doğal yöntemi. Bir de dudaklarımın arasında kalem çeviriyorum o bölgeyi hareketlendiriyim diye..
anladım cnm cok sagol
ben de artık dudakları kalıcı bı sekılde anladımkı dolgunlastıramıcam o yuzden urun falan arastırıyodum moonsonu gordum 6 ay dolgunluk verıyomus burdan da bı ark memnun kalmıs ıyıden ıyıye merakım arttı
o yuzden soruyum dedım
cnm bu arada bı yere daha sordum ben kırpık ıcın kakao yagı hınt yagı badem yagı sarımsak karısımımı suruyorum kırpıklerıme bı kac gun surdum aktı gozlerıme (hassastır benım gozler ) dayanıyım belkı gecer normaldır dedım yok gıttım yıkadım
sonra dıpten surmedım uclarına surdum az surmedım ama cok suruyumkı dıbıne dogru aksın dıye cok surdum pamuklu cubukla oyle gozlerımde yanma olmadı
kırpık hakkında bılgın varsa cnm sadece uclara surerek uzatabılırmıyım nufuz edermı dıplerıne de sence ??
aldığın karar çok sevidim tatlım umarım istediğin gibi sonuç alırsın tam destek benden sana
sonuçlarını merakla bekliyorum
bende bi ara böyle bi karar alırsam iyi olucak :97:
Darısı başına canımteşekkürler desteklerin için Hep beraber görücez sonuçları :)
Canım bu yıla kadar hep bi şekilde koşuşturmacayla geçti. Alışverişyaptığım tek zamanlar sevgilimden ayrıldığım zamanlardı. Hala ortaokuldaki kıyafetlerime olabiliyorum. Bakınca kıyafet çok gözüküyo ama hepsi çocuksu. Artık master a başlıcam ve de yeni bir hayata. Herşeyim yenilensin istiyorum.Bu arada sevgilim ve de iyi giden bir ilişkim var.O da sen her halinle güzelsin sen makyajsızda güzelsin dedikçe saldım da saldım kendimi. Dün akşam netten konuşuyoduk görüntülü. Ki benim annem ki süse püse acayip karşıdır. Bana sen çocukla bu halde bu kılıkla mı konuşuyosun dedi. O zaman anladım nasıl kendimi iyice salıverdiğimi ve de doğrubir karar aldığımı
Ha birde yaşlanıyorum sanırım zevlerim de değişeye başladı
Canım zaten uçlara sürsende akar dibe istersen eski bir rimel ucuyla dipten uca sür dipteki fazlayı kulak çubuğuyla alabilirsin gözlerine kaçırma canım. Çok güzel bir bakım olur. Bir zamanlar bende böyle rimel ucuyla uygulamıştım.
cnm bende bı ara rımelle suruyodum artık kulak copuyle suruyorum bıraz da daha kolayıma gelmeye basladı o nedense cok sagol ıcımı rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?