Bebeğim 10 aylık oldu yavaş yavaş diyet yapayım diyorum ama bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum..Yeşil çay tüketemiyorum ben.Müthiş rahatsız edici bir kokusu var. Bol su içiyorum.Ekmeği de hafta içi öğlen vaktinde yemiyorum mesela.Sadece sabahları ve bazen akşamları.Ama müthiş derecede çikolata ve tatlı yemeği isteği var içimde. Suyu da bol miktarda içen biriyim..Benim de karnım da ve basen ve bacak arasındaki bölgede fazlam var. Ve bence bölgesel şişmanlığı sporla yok ederiz gibime geliyor.Bol şans diliyorum Maritsacım..
Ay ben hamilesin sanmıştım
Yeşil kokunun tadına ve kokusuna ben de halen alışamadım .Bir miktar limon sıkıp içmeyi desen ,belki seversin öyle .
İnş canım :) ben de bol sanş diliyorum .
femme fatale tebrikler canim. butun sayfalari okuyamadim ama anladigim kadariyla hepimiz ayni yollardan gecmisiz bi ara. kendimizi salmisiz, asosyal olmusuz.
ben de 2 haftadir kendime bakmaya basladim. 2 haftadir her gun sabah aksam cildimi temizliyorum, tonik suruyorum ve mukemmel bir nemlendirici aldim (normalde cildim karma, zaten yagli nemlendirici gerekmiyor diye surmezdim, igrenc putur putur olurdu, ya da sert bakimlar yapardim kendi aklimca, yolardim yuzumu). Simdiden cildim baya duzeldi, aslinda bi sorun yoktu ama saglikli degildi. yaptiklarimi ve yapacaklarimi liste halinde yazmak istedim :))
1- sabah-aksam cilt temizligi, nemlendirilmesi
2- carsamba ve pazar gunleri peeling ve maske
3- sabah uyanir uyanmaz naneli limonlu yesil cay, bol su ve bir elma (kahvalti yapmiyorum normalde boyle yapicam bundan sonra)
4- gunde 2 kere yuz yogasi
5- yesil caydan sonra callanetics her gun (butun hareketleri yapmasam da olur ama gerinme hareketlerini ve karin hareketlerini yapicam)
6- aralikta spora basliyorum, haftanin 6 gunu gidicem, spor bana baya iyi geliyor, yorgunlugumu aliyor. gidip 1 saat dursam bile iyidir.
7- yarin sigarayi birakiyorum (su an elimde sigara var, daha once birakmistim 6 ay boyunca ama ev arkadasim da iciyor su an ama basaricam)
8- dudak nemlendiricisi ve el kremi surekli yanimda olucak
9- banyodan sonra tum vucuda nemlendirici (bunu yapiyorum zaten iki haftadir)
10- en gec 1de yaticam ve sabah erken kalkicam. az ama her gun duzenli uyku.
ne dusunuyosunuz kizlar? seneye nisan ayina kadar boyle devam etmeyi planliyorum
Bırakmayı düşünmüyorum ya varsın az köpürsün sağlıklı olsun da saçlarım..
Yalnız sana başka bir şey danışmak istiyorum..Ben laktik asitli tonik yapmaya başlamıştım.Gayette iyiydi aslında.Yani sabahları çok hoş hissediyordum yüzümü.Yalnız benim alışkanlıklarımdan biridir. Neredeyse her gün yüzümü yüz temizleme jelleri ile temizler birde peeling yapardım.Diğer topicteki arkadaş uyarmıştı aslında birlikte kullanma demişti.Yalnız aklımdan bir an çıkmıştı işte alışkanlıklar kolay ertelenmiyor biliyorsun..O sırada bu jel ve peelingi de kullandım sonrasında yüzüm pütür oldu.Sanki alttan sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum yüzümde..Benim sorunum çildi. Çillerimden kurtulmak için deriyi de yavaş yavaş soyması içindi bu tonik belki bu sayede çillerimden kurtulabilirim dedim ama başıma böyle bir şey geldi.Sence napmalıyım?
fataleciğim o dediğin diş beyazlatmayı ben dememiştim .İnan 1 ton bile değiştirmiyor rengini .
camambercigim hoşgeldin topiğegünde 2 kez yoga fazla değil mi ?
Mericim diyete başladım ben :) beni mutsuz eden şeyler fazlalıklarım. Onlardan kurtulca kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.
Arkadaşlar el ve ayak bakımı için parafin kullanan var mı ?
Benim saçlarım dalgalıdır aslında ama sizler için paylaşıyorum .
[video=youtube;BLeSKaPaUOA]http://www.youtube.com/watch?v=BLeSKaPaUOA&feature=related[/video]
Yokk ben yawruyu büyüttümm çok şükür..
Limonla denedim ve içemedim. Bi sürü paket yeşil çay atmışlığım vardır.
Haydi bakalım bizimle de paylaş diyet tecrübelerini.Biraz okudum da proteinli şeyler iştah kapatıyormuş.Ben daha çok öyle yapacağım.Aklımda hala dukan diyeti var da dayanamam gibi geliyor ve başlamıyorum.
Türk Kahvesi Peelingi
İki yemek kaşığı yoğurt ile bir yemek kaşığı türk kahvesini karıştırın. Hazırlanan karışımı yüzünüze sürerek masaj yaparcasına peeling yapın.Cildinizdeki ölü hücreler temizlendikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayın.
Bu maskeyi haftada bir defa uygulayabilirsiniz.
Kızlar Bu Peelingi Deneyen var mı Varsa İyi Geliyormu Yazın Lütfen
Sivilce için 4 günlük pratik kür Bir tatlı kaşığı kuru maya aynı ölçüde toz şeker ve alabildiği kadar limon suyunu karıştırıp 20 dakika cildinizde bekletin. Dört gün uygulayın.
Uygulaması da hem çok basit hem de çok güzel.Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup krem haline getiriyoruz. Maske fırçamız ile yüzümüze uygulayıp elimizle iyice ova ova peeling yapıp önce ılık su sonra da soğuk su ile yıkıyoruz. Son olarak her zaman kullandığımız yüz temizleme jelimizle yıkayıp, tonikliyoruz. İşlem tamam. Yatmadan önce de nemlendirci sürmeyi unutmayalım. Bu yöntem ile haftada 1 kere yüzümüzü derinlemesine arındırabilir ve kir ile dolu olan gözeneklerimizi boşaltabiliriz.
bumu canım :)
bn derya baykalın programında gördüm o kahve telvesiyle yapıyodu peeling
Sivilce için 4 günlük pratik kür Bir tatlı kaşığı kuru maya aynı ölçüde toz şeker ve alabildiği kadar limon suyunu karıştırıp 20 dakika cildinizde bekletin. Dört gün uygulayın.
Merhaba fatale,sivilce izleri icin onerecegin birsey var mi? Bende boyle nokta gibi kahvarengiye calan lekeler kaldi bikac tane,gecmiyor bir turlubir de kizariklik seklinde olan bi tane Var tam burun kemigimin ustunde
Anladim canim, ben hicbir sey kullanmadim daha leke acmak icin. Dogal maske tarifleri duyuyorum ama denemeye korkuyorum acikcasi. Bir kere burdaki bir topikten yosun sabunu-lavantayi duymustum, onu deneyim dedim o burnumdaki koca kirmizi leke ondan yadigar :) cildim fazla hassas benim, makyaj temizleyiciyle yikadiktan sonra bile bir sure kizarikliklar oluyor, geciyor neyse ki..lazeri dusunmemistim,onu bi arastirayim madem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?