yazdıklarını okurken aklıma geçen gün o ses türkiyede çıkan bir yarışmacı geldi. bir bacağını trafik kazasında kaybetmiş, 250 gün hastanede yaşam savaşı vermiş ve yaşama tutunmuş. bir bacağı protez, ama bu onun sevdiği adamla evlenmesine ve dünya tatlısı bir çocuk dünyaya getirmesine engel olmamış. öyle de güzel neşe dolu bir kadın ki..diyorsun ya, hiçbir yerimi beğenmiyorum, güzel arkadaşlarımı kıskanıyorum diye..bir gün o beğenmediğin yerlerini bile hasretle arayabilirsin. o yüzden şükret. sahip olduğun her şey için binlerce kez şükret..
haklısınız bende farkındayım bunun.sağlık her şeyden önemli.şükrediyorum hep bunun için.ama ben zaten ruh hali olarak o kadar da pozitiv biri değilim.o güzel arkadaşlarımın da hepsini seviyorum yanlış anlaşılmasın.sorunum kendimle.bir türlü görünüşümü sevemiyorum.
Canım ben o kıskandığın arkadaşlarının kategorisindeyim..
Sırrım ne biliyor musun?kendimi çok seviyor ve beğeniyorum..hatta öyle ki yürüyüşümün bile farklı olduğunu söylerler..
Demek ki neymiş önce sen kendini sev ve beğen..inan o ışık ve enerji ister,istemez çevrene de yayılıyor..
Kıskanan olma,kıskanılan ol
Acilen bir psikiyatrist ya da psikoloğa görünmeni öneririm, yoksa ilerde daha büyük problemlerle ve sağlık problemleriyle karşılaşabilirsin .. Eğer kendin için birşeyler yapmak istiyorsan acilen git derim başkada hiç bir çaresi yok bu durumun.
haklısınız bende farkındayım bunun.sağlık her şeyden önemli.şükrediyorum hep bunun için.ama ben zaten ruh hali olarak o kadar da pozitiv biri değilim.o güzel arkadaşlarımın da hepsini seviyorum yanlış anlaşılmasın.sorunum kendimle.bir türlü görünüşümü sevemiyorum.
bence bir Güleryüz ve kendine güven herşeyi değiştirir. herkesin güzel farklı bir yeri vardır ama başkalarındaki güzelliklere bakarak ömür mü geçer... elbet heryerde senden güzeli de çirkini de vardır, bakımlısı da bakımsızı da vardır. sanırım evli değilsin.
Canım ben o kıskandığın arkadaşlarının kategorisindeyim..
Sırrım ne biliyor musun?kendimi çok seviyor ve beğeniyorum..hatta öyle ki yürüyüşümün bile farklı olduğunu söylerler..
Demek ki neymiş önce sen kendini sev ve beğen..inan o ışık ve enerji ister,istemez çevrene de yayılıyor..
Kıskanan olma,kıskanılan ol
Kesinlikle katiliyorum. Kendine guven o kadar onemli ki.. Kendine guvenle ilgili yazilar okuyabilirsin, internette bir suru bilgi var.Boyle devam edersen psikolojin iyice bozulabilir, yardim alman gerekebilir..
evli değilim.18im daha.ben zaten etrafimdaki insanlar için kendine güvenen,başarılı biriyim.bu hislerimi kesinlikle dışarıya bildirmiyorum.kimsenin yanında da söylemedim böyle şeyler.söylememde zaten.kendimi hırpalıyorum sadece.güzel olmak benim için neden bu kadar önemli onu da bilmiyorum aslında