Kendimi yiyip bitiriyorum. İlk kavgamızı da ettilk!

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Merhabalar,
Bilenler bilir arkadaşlar. AŞIK OLDUM diye bir konu açmıştım ve aşık olduğum insanla birkaç gün önce rüya gibi günler yaşadım. Beni sevdiğine eminim, adımdan emin olduğum kadar.

Ama...
Biz farklı şehirlerdeyiz ve benden önceki ilişkileri olan kızlarla aynı ortamda. Bu beni yiyip bitiriyor. Ben ondan çok şey istemiyorum ki! Sadece o kızlarla ayynı ortamda bulunmasın. Çünkü gerçekten nazar değmesin herkesin baktıkça bakası gelen bir insan. Eski sevgilileri de fırsatı kaçırmak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum.

O da diyor ki,
Arkadaş grubumun içinde varlar. O kadar çok kişiyken git diyemem ki onlara. Topluca gittiğimizde geliyorlar. Seni sevdiğimi, seninle güzel bir ilişkim olduğunu ve olacağını biliyorlar.

O da haklı ama içim rahat değil. Ona güveniyorum, beni sevdiğine de eminim ama kızların boş durmayacaklarını biliyorum. Çok anlayışlı biridir erkek arkadaşım kızmaz, gücenmez. Ses yükseltmez de. Seviyorum gerçekten aşığım. Ama içimi ferahlatamıyorum. Aramız da bozuluyor. Napayım kızlar napayım :(

Seni anlıyorum güzelim. Eşimle bende ayrı şehirdeydik. İnsan kafayı yiyor ya aklı başkasına kayarsa diye. Merak etme canım seni gerçekten seviyorsa gözü senden başkasını görmez.

Varsayımlarla Hareket Etmeyin..
Allah'ın İzniyle Hiç Bir Şey Olmaz..
İçinizi Ferah Tutun..
Yoksa Bu İşin Sonunu Hiç İyi Görmüyorum..

bence hiç bir şey yapma tmm bnede olsam bu durumdan rahatsız olurum ama cnm sevgilime güveniyorum diyorsun yapmaz diyorsan için rahat olsun o kızlra ne kadar uğraşsada sevgilinin içinde olmadığı sürece kimse bir şey yapamaz diye düşünüyorum böyle şeyler için huzurunu bozma

bence hiç bir şey yapma tmm bnede olsam bu durumdan rahatsız olurum ama cnm sevgilime güveniyorum diyorsun yapmaz diyorsan için rahat olsun o kızlra ne kadar uğraşsada sevgilinin içinde olmadığı sürece kimse bir şey yapamaz diye düşünüyorum böyle şeyler için huzurunu bozma

Canım daha iki gün önce bu adama olan aşkından behsediyordun normal arkadaştık diyordun ne ara ilanı aşk ettiniz de kavga ettiniz pek anlayamadım. Dört günde sana aşık olduğunu sevdiğini nasıl anladın hem de birbirinizi görmeden:44:

Biz bir yıldır konuşuyoruz, tanışıyoruz.
1,5 yıldır da bir ilişkisi yokmuş. Bende zaten konumda yazmıştım msn konuşmalarımızı. Bir şeyleri belli ediyormuş ama ben fark edememiştim. Daha doğrusu bana aşık olacağını asla düşünmedim bir hayaldi benim için.
Daha sonra benim aradığım ama bulamadığım kitabı yollamış. Bende içindeki notu gördüm aradım sonra sürpriz yapmış bana kafede beklediğini söyledi. Sonra öyle gelişti işler işte. Aramızda da fazla bir mesafe yok 4 saat :)
Bir gün kaldı fakat dönmesi gerekiyordu okulu için döndü. Yani ilişkimiz böyle başladı.

Daha sonra o gitti. Bende facebook aldım pek ilgilenmezdim bunlarla. Eski paylaşımlarına vs. baktım. İlişkisi değiştirilmiş vs. onu gördüm. Daha sonra fotoğraflarından aynı ortamda bulundukları pek çok fotoğraf gördüm. Öyle kavga ettik. Kavga dediğim sadece ben rica ettim o da yazdığım savunmasını yaptı. Ben kızdım telefonu kapattım ama karşılıklı edilmiş bir kavga yok yani. Ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum.

Son düzenleme:
Maalesef canım güvenmeyi öğrenmek zorundasın
Sonsuza kadar onu sarıp sarmayalım sandıklarda saklayamazsın.
Yada o seni saklayamaz.
İlişkiler güven üzerine yürür
Ona güveniyorum ama karşıdakilerine güvenmiyorum gibi absürd bi cümle olamaz.
Zaten sevgiline güveniyorsan o kızlar hep önüne atlasalar yine bakmaz onlara.
Ha bakıyorsada zaten güven olmaması lazım.

Maalesef canım güvenmeyi öğrenmek zorundasın
Sonsuza kadar onu sarıp sarmayalım sandıklarda saklayamazsın.
Yada o seni saklayamaz.
İlişkiler güven üzerine yürür
Ona güveniyorum ama karşıdakilerine güvenmiyorum gibi absürd bi cümle olamaz.
Zaten sevgiline güveniyorsan o kızlar hep önüne atlasalar yine bakmaz onlara.
Ha bakıyorsada zaten güven olmaması lazım.

haklısın galiba:26:

Gerçekten de insanı gerebilecek bir durum ama bu konuyu gündeme getirip sevgilinle aranı bozmanın bir anlamı yok.Belki ilişkin yeni olduğu için kafana takmaman mümkün olmayabilir ama zamanla alışılabilecek bir durum bence,sevgiline güvendikten sonra sorun yapmazsın bunu:48:

Gerçekten de insanı gerebilecek bir durum ama bu konuyu gündeme getirip sevgilinle aranı bozmanın bir anlamı yok.Belki ilişkin yeni olduğu için kafana takmaman mümkün olmayabilir ama zamanla alışılabilecek bir durum bence,sevgiline güvendikten sonra sorun yapmazsın bunu:48:

Ben beceremiyorum gerçekten takmamayı. Bir de çok çabuk sinirlenen biriyim son zamanlarda kontrol edebiliyordum bunu. Bunun için çok uğraştım kolay değil kendini tutabilmek. Tam başardım bunu görünce bir de karşımdakinin sakinliğini görünce çıldırdım. Hani insan karşısındaki susarsa ya da sakin olursa çok daha sinirlenir ya öyle işte.

Bağırdım çağırdım telefonları kapattım msn ye girmedim facebook'a girmedim. Ama hiçbir işe yaramıyor bu bilincindeyim. Aşırı kıskancım ama bunu da kontrol edebiliyordum. İlişkim olmadığı için daha önce kıskanmalarım da platonik olmuştu.:):) Yardım aldım kendimi kontrol etmek açısından. Ama nolduysa oldu işte. Çileden çıktım. Eski sevgilisi sonuçta:(

Ben beceremiyorum gerçekten takmamayı. Bir de çok çabuk sinirlenen biriyim son zamanlarda kontrol edebiliyordum bunu. Bunun için çok uğraştım kolay değil kendini tutabilmek. Tam başardım bunu görünce bir de karşımdakinin sakinliğini görünce çıldırdım. Hani insan karşısındaki susarsa ya da sakin olursa çok daha sinirlenir ya öyle işte.

Bağırdım çağırdım telefonları kapattım msn ye girmedim facebook'a girmedim. Ama hiçbir işe yaramıyor bu bilincindeyim. Aşırı kıskancım ama bunu da kontrol edebiliyordum. İlişkim olmadığı için daha önce kıskanmalarım da platonik olmuştu.:):) Yardım aldım kendimi kontrol etmek açısından. Ama nolduysa oldu işte. Çileden çıktım. Eski sevgilisi sonuçta:(

Canım ben de çok çabuk sinirlenen,bir anda tüm köprüleri yakan biriydim ama sevince kendini törpülemeyi öğreniyor insan.Bak ne güzel sen de kontrollü davranmaya başlamışsın,demek ki sen de sevgilinin buna değeceğini biliyorsun.Bence sevgilinin elinde olmayan sebeplerden dolayı onu suçlama,arkadaş ortamından tamamen soyutlansa senden uzaktayken iyice boşlukta kalacak ve o zaman ilişkinizde daha çok sorun olabilir:26:

Merhabalar,
Bilenler bilir arkadaşlar. AŞIK OLDUM diye bir konu açmıştım ve aşık olduğum insanla birkaç gün önce rüya gibi günler yaşadım. Beni sevdiğine eminim, adımdan emin olduğum kadar.
Ama...
Biz farklı şehirlerdeyiz ve benden önceki ilişkileri olan kızlarla aynı ortamda. Bu beni yiyip bitiriyor. Ben ondan çok şey istemiyorum ki! Sadece o kızlarla ayynı ortamda bulunmasın. Çünkü gerçekten nazar değmesin herkesin baktıkça bakası gelen bir insan. Eski sevgilileri de fırsatı kaçırmak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum.O da diyor ki,
Arkadaş grubumun içinde varlar. O kadar çok kişiyken git diyemem ki onlara. Topluca gittiğimizde geliyorlar. Seni sevdiğimi, seninle güzel bir ilişkim olduğunu ve olacağını biliyorlar.

O da haklı ama içim rahat değil. Ona güveniyorum, beni sevdiğine de eminim ama kızların boş durmayacaklarını biliyorum. Çok anlayışlı biridir erkek arkadaşım kızmaz, gücenmez. Ses yükseltmez de. Seviyorum gerçekten aşığım. Ama içimi ferahlatamıyorum. Aramız da bozuluyor. Napayım kızlar napayım :(

En çok "Beni sevdiğinden eminim, adımdan olduğu kadar" cümlenize takıldım... Tuhaf... :68:

İnsan kendinden emin olamıyor zaafları, zayıflıkları karşısında hele ki bir yıldır tanışıp konuştuğu, yeni ilişkiye başladığı insan için bu cümle sarf edilsin... Zaten genç kızlar hep bu "Bana deli gibi aşık, beni asla aldatmaz" sanrısıyla depresyonlara, kıskançlık nöbetlerine tutuluyor... "Bana bunu nasıl yaptı!" diye şaşkına dönüyor "ilişki tökezleyince"... Herkesin başına gelebilecek bir durum ihanet, neye şaşırıyorlarsa... Neye bu kadar güveniyorlarsa... Kul kendisini yaratanı unuturken herhangi birinin size sadık kalacağından nasıl bu denli emin olabiliyorsunuz? Garip... :24:

Ondan da tuhafı "Kızlar boş durmayacak" vesveseniz... Büyüklerin "Sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum" çelişkisi gibi... Dünyada baktıkça bakılası onca adam varken kızlar sıraya girip sevgilinizin aklını çelmeye çalışmayacak... Ne erkek arkadaşınıza adınız kadar güvenmenizi ne de etrafındaki kızlardan bu denli şüphe duymanızı sağlıklı buldum... Sizin şüpheleriniz ne o kızları hafif yapar ne de güveniniz erkek arkadaşınızı kör aşık...:19:

Madem bu ilişki sizin için bu kadar önemli ne ona bu denli güvenin ne de çevresinden bu denli şüphe duyun... İlişkilerin en büyük düşmanı duyguları üst perdede, uçlarda yaşamak... Henüz işin başındasınız; ılımlı olun, her ihtimali değerlendirin... Eski kız arkadaşları gayet iyi insanlar da olabilir, erkek arkadaşınız güvenilmez adamın teki de... Bu olasılıkların hepsini zaman gösterecek... Unutmayın her ilişki başlarken eşsiz, taraflar mükemmeldir... :51:

En çok "Beni sevdiğinden eminim, adımdan olduğu kadar" cümlenize takıldım... Tuhaf... :68:

İnsan kendinden emin olamıyor zaafları, zayıflıkları karşısında hele ki bir yıldır tanışıp konuştuğu, yeni ilişkiye başladığı insan için bu cümle sarf edilsin... Zaten genç kızlar hep bu "Bana deli gibi aşık, beni asla aldatmaz" sanrısıyla depresyonlara, kıskançlık nöbetlerine tutuluyor... "Bana bunu nasıl yaptı!" diye şaşkına dönüyor "ilişki tökezleyince"... Herkesin başına gelebilecek bir durum ihanet, neye şaşırıyorlarsa... Neye bu kadar güveniyorlarsa... Kul kendisini yaratanı unuturken herhangi birinin size sadık kalacağından nasıl bu denli emin olabiliyorsunuz? Garip... :24:

Ondan da tuhafı "Kızlar boş durmayacak" vesveseniz... Büyüklerin "Sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum" çelişkisi gibi... Dünyada baktıkça bakılası onca adam varken kızlar sıraya girip sevgilinizin aklını çelmeye çalışmayacak... Ne erkek arkadaşınıza adınız kadar güvenmenizi ne de etrafındaki kızlardan bu denli şüphe duymanızı sağlıklı buldum... Sizin şüpheleriniz ne o kızları hafif yapar ne de güveniniz erkek arkadaşınızı kör aşık...:19:

Madem bu ilişki sizin için bu kadar önemli ne ona bu denli güvenin ne de çevresinden bu denli şüphe duyun... İlişkilerin en büyük düşmanı duyguları üst perdede, uçlarda yaşamak... Henüz işin başındasınız; ılımlı olun, her ihtimali değerlendirin... Eski kız arkadaşları gayet iyi insanlar da olabilir, erkek arkadaşınız güvenilmez adamın teki de... Bu olasılıkların hepsini zaman gösterecek... Unutmayın her ilişki başlarken eşsiz, taraflar mükemmeldir... :51:

KIZLAR'dan kastım eski sevgilileri yoksa kimsenin sıraya girmesini beklediğim YOK.
Erkek arkadaşımın KÖR AŞIK olmasını da istemiyorum. Kızlara da HAFİF KIZ demiyorum.
Erkek arkadaşım güvenilmez biri değil, 5 yıldır ailesinin içindeyim, 1 yıldır şahsen muhabbet ediyorum, 4 gündür de erkek arkadaşım.
Güveniyorum ve güvenmeyi de öğrenmem gerekiyor ilişkimi yürütmek için. Sizin uç perdede dediğiniz güven benim için çok önemli çünkü ayrı şehirlerde ilişki yürütmek için gerekli...
Bana nasıl yapar diye depresyona gireceğim, sanrılara tutulacağım bir kişiliğe sahip değilim.
Hayırlısı buymuş der çıkarım.
Acımı yaşarım, üzülürüm ama bu fazla güvendiğimden olmaz.
Ben güvenirim, gerisi ona kalmış.

Ama...
Biz farklı şehirlerdeyiz ve benden önceki ilişkileri olan kızlarla aynı ortamda.
Ona güveniyorum, beni sevdiğine de eminim ama kızların boş durmayacaklarını biliyorum.

KIZLAR'dan kastım eski sevgilileri yoksa kimsenin sıraya girmesini beklediğim YOK.
. Kızlara da HAFİF KIZ demiyorum.

Aynı şeyleri yazmışız... (Ben küçük harf kullanmışım, internet ortamında daha münasip oluyor... )

Eski sevgilileri= Kızlar (Değil mi? )

Kızların boş durmayacaklarını biliyorum= Hafif (Boş durmamaktan kastı herkes biliyor sanırım.. Ağırları "boş durabiliyor")

Her neyse... Sizi çok sevip aldatmayacağından "adınız gibi emin olmaya" devam edin... Ben de güvenin dozunun "uçlarda" olmaması gerektiğine inanayım... Ne kadar insan, o kadar fikir... Alışmak lazım... Zaten siz de bu konuyu "fikir paylaşımı" için açtınız değil mi? :51:

Aynı şeyleri yazmışız... (Ben küçük harf kullanmışım, internet ortamında daha münasip oluyor... )

Eski sevgilileri= Kızlar (Değil mi? )

Kızların boş durmayacaklarını biliyorum= Hafif (Boş durmamaktan kastı herkes biliyor sanırım.. Ağırları "boş durabiliyor")

Her neyse... Sizi çok sevip aldatmayacağından "adınız gibi emin olmaya" devam edin... Ben de güvenin dozunun "uçlarda" olmaması gerektiğine inanayım... Ne kadar insan, o kadar fikir... Alışmak lazım... Zaten siz de bu konuyu "fikir paylaşımı" için açtınız değil mi? :51:

Siz nasıl tırnak içine alıyosunuz belirtmek istediklerinizi bende büyük harfle yazıyorum aynı münasipliğe sahip.
Hafif diyince ben daha ağır anlamlar çıkartıyorum demek ki hafif anlayışımız farklı.
Ben zaten kendi doğru bildiğimi yapıyorum, adım gibi emin olmaya devam edeceğim.
Demek ki farklı düşünüyoruz ama ben uçlarda yaşamayı seviyorum.
İnsanlarında fikrine açığım, size saldırı vs. gibi bir yaklaşımda bulunmadım fikrinize yorumumu yaptım.
Farklı fikirleri kendim nasıl değerlendiriyorsam onu foruma da yansıtıyorum.

Siz nasıl tırnak içine alıyosunuz belirtmek istediklerinizi bende büyük harfle yazıyorum aynı münasipliğe sahip.
Hafif diyince ben daha ağır anlamlar çıkartıyorum demek ki hafif anlayışımız farklı.
Ben zaten kendi doğru bildiğimi yapıyorum, adım gibi emin olmaya devam edeceğim.
Demek ki farklı düşünüyoruz ama ben uçlarda yaşamayı seviyorum.
İnsanlarında fikrine açığım, size saldırı vs. gibi bir yaklaşımda bulunmadım fikrinize yorumumu yaptım.
Farklı fikirleri kendim nasıl değerlendiriyorsam onu foruma da yansıtıyorum.

Büyük harf genel bir anlam taşır internet ortamında... Her neyse kasıtlı yapmadığınızı düşünüyorum...

Boş durmamaktan kastınız da bana ağır geldi ve bu ağırlığı "hafif" karşıladı; hem bu konuya takılıp kızlar hakkında kuruntu yaparak kendinizi yıpratmamanızı hem de günahlarını almamanızı önerdim... Elbette kendi bildiğinizi yapacaksınız...

Farklı fikirlere saygı duyulması, tepki gösterilmemesi güzel, madem birbirimizi anladık, örnek teşkil etmiş olalım, örneklerinin artmasını dileyelim forumda... :68:

Büyük harf genel bir anlam taşır internet ortamında... Her neyse kasıtlı yapmadığınızı düşünüyorum...

Boş durmamaktan kastınız da bana ağır geldi ve bu ağırlığı "hafif" karşıladı; hem bu konuya takılıp kızlar hakkında kuruntu yaparak kendinizi yıpratmamanızı hem de günahlarını almamanızı önerdim... Elbette kendi bildiğinizi yapacaksınız...

Farklı fikirlere saygı duyulması, tepki gösterilmemesi güzel, madem birbirimizi anladık, örnek teşkil etmiş olalım, örneklerinin artmasını dileyelim forumda... :68:

Kuruntu yapmamaya çalışacağım bu öneriniz için teşekkür ederim.
Büyük harfle vurgu yapmaya çalışıyorum sanırım benim anladığım anlamı bu. Farklı ve kötü bir anlamı varsa Affola..
Sağlıcakla kalın...

canım bnm bak ne gzl aşık olmuşsun... arkadaş çevreside seni biliyo nblm için rahat olsun.. bunu dene:S
neblm şuan yenisiniz senn bu tavırlanırın ona tatlı hoş gelebilir.. ama zaman geçtikçe bunlardan sıkılabilir.. herşey insanda bitiyo.. sen ona öyle bi sewgi verdi yanından gitme cesareti bile olmasın..

Back
X