Böyle huyu olan insanlar gerçekten çekilmez oluyor.
Benim bir arkadaşım var böyle şuan evlilik aşamasında ve her şeye karışıyor huy sanırım bu.
Mesela bize geliyor bir şey yapıyoruz o öyle koyulur mu böyle koyun! Bunu buraya koy vs.
Teyzemler de bizdeydi çay koymuştuk deminin içine 1 tane küp şeker atmışlar ne sebeple olduğunu bilmiyorum ama vardır bir bildikleri, arkadaşım görmüş kardeşime çıkar onları demiş, kardeşim ilgilenmeyince kendisi çıkarıp eline vermiş atması için kardeşimde o gidince tekrar içine atmış.
Şimdiden her şeye müdahale ediyor ileri de kayın valide halini düşünemiyorum şahsen.
İyi ki geçici bir süreç sizinkisi, kendinizi bu şekilde motive etmeye çalışın.
Anneniz de niye 2 gün kalıyor sunuz? Ben olsam annemde de 2 günden fazla kalırdım.
Acaba siz nasıl rahatsızlık veriyorsunuz onun evinde birde karşı taraftan dinlemek lazım...
eşim rahat etmiyor diye burda kalıyoruz kendi annesiinn evi daha rahatmış halbuki annemlede rahat rahat sigara bile içiyor her yerde burda babası bilmiyor diye gizli gizli içiyor köşe bucak kaçyor ama yinede burda rahatmış
Eşin bencillik yapıyor, sende orda rahat etmiyorsun ona bakarsan?
Nerde kaldı benim rahatlığım deseydin keşke..
Hep bana, hep bana olmaz ki.
diyorum bende ama dinlemiyor.burda kalıcZ diyor.bide bizimki çok ana kuzusu.yani hemen hemen hergün küçük çocuk gibi benim önümde annesiyle öpüşüp koklaşırlar.annesini yalnız bırakmak istemiyor hiç.o yüzden sürekli burdyız.
diyorum bende ama dinlemiyor.burda kalıcZ diyor.bide bizimki çok ana kuzusu.yani hemen hemen hergün küçük çocuk gibi benim önümde annesiyle öpüşüp koklaşırlar.annesini yalnız bırakmak istemiyor hiç.o yüzden sürekli burdyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?