kendimi zor tutuyorum

bugunun tarihi

Sn ben duruyruzda,bzden gerye hiç br şey kaLmdı ki
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
204
53
38
35
hos olarak gordugum ve uzun zamandir konustugum kisiye yazmamak icin kendimi tutuyorum. yani kisitliyorum resmen cunku oyle olmali. ve buna canim cok skkin. ben kendimi kisitladikca ona daha cok baglaniyorum resmen :( ama ona yazmamaliyim. konusmamaliyim.

Neden yazmamalisin? Onu da anliyaydik keske.

Neden yazmamalisin? Onu sıktıgını falan mi soyledi? Ben de yazmayangillerdenm canim. Cogu arkadasimi da yazmaktan caydirdigim dogrudur.

benim disimda gorustugu 2 kisi daha var. ama bunun disinda surekli olarak bana deger verdigini soyluyor ve ikimiz icin bir seyler yapmamiz gerektigini dile getiriyor. :( ama ben hep kendisine beklememiz gerektigini soyluyorum(cunku neler yapacak gormeliyim)... oda bunun uzerine, her seyin icin gec olmasindan hic korkmuyormusun diyor. o zaman sadece arkdasiz diyo :( bende tammam arkadasim diyorum.. oda bu sefer diger kizlardn soz edip canimi skiyor. bana gore bi insan olmadigina karar verdim(sadece bu nedenlerden degl tabi) bu yuzden yazmamak icin kendimi zorluyorum, ama bu sefer ters tepiyor :( :(

benim disimda gorustugu 2 kisi daha var. ama bunun disinda surekli olarak bana deger verdigini soyluyor ve ikimiz icin bir seyler yapmamiz gerektigini dile getiriyor. :KK43: ama ben hep kendisine beklememiz gerektigini soyluyorum(cunku neler yapacak gormeliyim)... oda bunun uzerine, her seyin icin gec olmasindan hic korkmuyormusun diyor. o zaman sadece arkdasiz diyo :KK43: bende tammam arkadasim diyorum.. oda bu sefer diger kizlardn soz edip canimi skiyor. bana gore bi insan olmadigina karar verdim(sadece bu nedenlerden degl tabi) bu yuzden yazmamak icin kendimi zorluyorum, ama bu sefer ters tepiyor :KK43: :KK43:
Bence bu insandan ne köy olur ne kasaba. Uzak durmaya devam et :)

benim disimda gorustugu 2 kisi daha var. ama bunun disinda surekli olarak bana deger verdigini soyluyor ve ikimiz icin bir seyler yapmamiz gerektigini dile getiriyor. :KK43: ama ben hep kendisine beklememiz gerektigini soyluyorum(cunku neler yapacak gormeliyim)... oda bunun uzerine, her seyin icin gec olmasindan hic korkmuyormusun diyor. o zaman sadece arkdasiz diyo :KK43: bende tammam arkadasim diyorum.. oda bu sefer diger kizlardn soz edip canimi skiyor. bana gore bi insan olmadigina karar verdim(sadece bu nedenlerden degl tabi) bu yuzden yazmamak icin kendimi zorluyorum, ama bu sefer ters tepiyor :KK43: :KK43:

Ya canim, adamin senin icin bir sey yaomasi

Ya canim, adam uc kisiyle konusuyorsa senin yapman gereken adamdan senin icin bir sey yapmasini beklemek degil, tavrini belli edip bir daha ask mesk konularini onunla konusmaman. adam senin icim zaten bir sey yapacak olsaydi o diger konustulariyla iliskisini tamamen keserdi ki bi kiz icin yapilabilecek en guzel sey baska birinden vazgecmektir. bu aksine senin icin vazgecmek yerine sana bahsediyor. Ben olsam duygularimi bir kenara birkairdim cunku sevgili olursaniz eger seni yara bandi olark kullanmaktan baska bir sey yapmaz. Bana soracak olursan senden gercekten hoslandigini dusunmuyorum cunku senden hoslansaydi baskasinin lafini yapmaz direkt senin sevgilin olurdu. Bence sen de duygularini bir kenara birak derim. Kendini kullandirtma. Yine yeniden uzulen sen olursun.

Bence anladığım kadarıyla sizin aranızda elle tutulur bir ilişki bile yok yani bu çocuk size bir ilişki içinde olma teklifi etmiş değil aranızda birşey başlamış değl zaten başkalarıyla görüşüyormuş size de sadece açık kapı bırakıyor olmazsa onunla başlarım gibi o yüzden görüşmemeniz daha iyi.

Kac yasinda bu adam? Saglam pabuc degil gibi

Back
X