- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce