- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Ya bisey sorucam. Neden her yazdigima bizden onay bekliyorsunuz diyorsunuz anlamiyorum? Ole bi ima da bulunmuyorum saaadece soruyorum. GercwktwnHerkesin evliliğini kendi evliliğiniz gibi olduğunu mu sanıyorsunuz?
Size göre de öyle değil mi diye sormuşsunuz, öyle değil herkes eşiyle mutsuz değil. Biz sizin dediklerinize onay verelim istiyorsunuz içinizi rahatlatmak için ama beklediğiniz cevabı alamayacağınız bir sürü insan var.
Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünüz eşinizden soğumaniz kadar normal birşey yok. Sevdiğiniz için değil cesaretsiz olduğunuz için hala evlisiniz eşinizle. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulmanın tek yolu var ama sizin işinize gelmiyor o da.
Kaç defa sordunuz ama yeterli gelmedi mi cevaplar ?Ya
Ya bisey sorucam. Neden her yazdigima bizden onay bekliyorsunuz diyorsunuz anlamiyorum? Ole bi ima da bulunmuyorum saaadece soruyorum. Gercwktwn
Aretha Franklin - Think parçasını armağan ediyorum sana..Kaç defa sordunuz ama yeterli gelmedi mi cevaplar ?
Konularınızin hepsi ama hepsi aynı verilen cevaplarda.
Yine açın tabi, iyi geliyorsa demek burada da aynı kısır döngüyü yaşamak.
Çok iyi geldi şarkı bende açıp dinledimAretha Franklin - Think parçasını armağan ediyorum sana..
Dinlerken Yabanelmaya armağan etmelik parça diye içimden geçti
Çok iyi geldi şarkı bende açıp dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?