- 16 Şubat 2021
- 683
- 307
- 53
Cıldırıp en sonunda yumurtaları kocanın kafasinda kırdın sandım bi anCildirmakta kendime zarar ya. Ben cildirdim bir guzel sonra oturdum yoga yaptim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıldırıp en sonunda yumurtaları kocanın kafasinda kırdın sandım bi anCildirmakta kendime zarar ya. Ben cildirdim bir guzel sonra oturdum yoga yaptim.![]()
Bak şimdi onun hazırladığı domates salatalığın tamamını kendi tabağına koyup kırdığın yumurtadan da ona vermeden bir güzel yiyeceksin.bu napıyo yaaaa diye suratına bakacak ya hemşireler gibi sus işareti yapıp yemeğine devam edeceksin.Aslinda olay sabah yaşandı ama sakinleşip konu açayım dedim. Tam delirmişken konu açinca abartıyorum diye bekledim.
Şimdi biz küsmeyen bir ciftiz. Hani tartissakta, kizsakta en fazla bikac saatte ortada birsey kalmaz. Küsme huyumuz yok.
Bu sabah eşim birseye bozulmuş. Bir surat bir surat, bana fenalik geldi.
Nefret ederim surattan, neyse kahvalti yapacagiz. Suratsiz suratsiz domates, salata dogradi orda. Ben de bari dedim yumurta kirayim. Soruyorum kaç tane yersin diye (sabit olmuyor)
Cevap yok. Sordum 2 kere daha yok ben sanki orda yokuuuummm, duvara konuşuyorum. Regl olmama da kalmış şurda 3-4 gun bana bir sinir geldi butun boyle yumurtalari basina atasim geldi.
Ben delirdim, bayadir delirmiyordum, ilk kez delirdim o an biraz çileden cikmiş olabilirim...
Cidden otursa kavga etse ben sakinlesiyorum ama cevap gelmeyince evi barki başina yikasim geliyor adamin. Aslinda bikac saat sabretsem duzelecek cunku biz kusmeyiz oyle uzun uzadiya...
Allahim sabir veeeer, bazen cok özeniyorum sakin sakin duranlara.
Simdi terapi al demeyin. Hergun herşeye sinir krizi gecirmiyorum.![]()
Bak şimdi onun hazırladığı domates salatalığın tamamını kendi tabağına koyup kırdığın yumurtadan da ona vermeden bir güzel yiyeceksin.bu napıyo yaaaa diye suratına bakacak ya hemşireler gibi sus işareti yapıp yemeğine devam edeceksin.
yada benim yaptığımı yap o delirsin: bir gün eşimle girmişiz birbirimize o bana ben ona deşarj oluyoruz ama komşular kesin duyuyordur.öyle bağırışırken herif bana bi tatlı gözükmesinmi tövbe tövbeee.tam bu bağırırken şap diye öptüm lafı yarım kaldı bide döndüm popişine şaplak attım,o anki aval aval bakışını ömrüm boyunca unutamam. Gittim salona oturdum beş dakika sonra geldi yaa pattis kızartak mı canım çekti dedi.ne kavga ne küslük oturduk patates kızartması yedik
Gecenin bu vakti bana yumurta kırdırtacaksın Nası canım çekti yaaYok bana tatli gelmiyor basinda yumurta kirasim geliyordu daha cok.Ben kendim yemistim zaten
bence sıze naz yaoıyor kusmus nıye kavga ettınızkı adamla kkızdım sızeNapayim işte...
Sessiz insana tahammul etmek zor degil mi? Kavga etse konussa biyere varirsin.
Ama susunca napilir ki? Konussam simdi tamam der.Huyu oyle kavga edince bikac saat pek konusmaz, olan da o ara olir.
bence sıze naz yaoıyor kusmus nıye kavga ettınızkı adamla kkızdım sıze
oda huysuzluk yapsın..esneme payı bırakAnlatinca dolmuyor ya herkese komik gelmiş. Naz degildi huysuzluktu bence.![]()
Koç olmanın gereği, böyle birden gelirler birden de giderlerCildirmakta kendime zarar ya. Ben cildirdim bir guzel sonra oturdum yoga yaptim.![]()
Koç olmanın gereği, böyle birden gelirler birden de giderler
Eşiniz kavga esnasında susuyorsa yumurta falan sormayın, ortalama kaç yumurta yiyorsa kırın yerse yer yemezse sonra gizli gizli yer
Aslında eşinizin sessiz kalması daha iyi, ikinizde ses yükseltiyor olsanız kavga kim kimi susturursaya kadar gidiyor, en son kaç yıl önce tartıştık hatırlamıyorum fakat ikimizde de delilik var, o yüzden ben delirdiysem eşim susar, o delirdiyse ben susarım, belki eşinizde aynı anda ses yükseltirseniz kavga çığırından çıkar diye susmayı tercih ediyordur.
Hayat çok kısa ya.sevdiklerimizle bir an daha yaşayabilecek miyiz meçhul.çok ciddi bir durum olur tamam da böyle küçük önemsiz şeyler beni delirttiğinde kendime hep derim ki şimdi ölüp gitsem bu adama doyamadan gidecem ya bu onu son görüşümse....ben aşırı sinirli çok hassas düşünen çok zor bir insanım.böyle düşünmek bende işe yarıyor.Evet ortalama sayida yumurta kirabilirdim aslinda yumurta degil de neden agzini acmiyor yani.
1 sene oldu pandemi var. Tam kapanma oldu yurumeye dahi cikmadik 1 aydir, ne annemleri gorebildim... Kendisi işe gidiyor ben tum gun yapayalnizim. Eskiden gezerdim, spor salonuna giderdim, arada kuafore, arada sahile kahve icmeye...
Bunlar yok şimdi, bir de kalkip surat yapiyor+ reglm yaklasiyor butun sinirlerim boşaldi yani çekemedim onun tavrini cidden gormeye tahammul edemedim bir an.
Bikac saat sonra kucuk kucuk konustuk ama bu sefer oyle hemen eskiye donmedik tabi. Yarin daha iyi olur herhalde.
genel olarak erkekler susar yumurtayı kafanıza atacak kadar sinirlenip cinnet geçiren bir kocanız olmadıgı ıcın sevınmelısınız
sızın bu kadar siniriniz size zarar olur ıcınızde volkanlar patlıyor gıbı yazmıssınız boyle durumlarda sorun cozulemeyecek gıbıyse daha kotu olacaksa susmak daha ıyı , sızın yerınızde olsam bende susardım kafama gore yumurta koyardım pişerdı az gelırse kalksın pısırsın altı ustu yumurta
yumurtadan sebep mı olur ? olmasın ... uzun vadede yıpratıcı
Evde kapalı kalmanın üzerine hormonlarda devreye girince patlamışsınız, evden çıkamayacağınız zorunlu hallerde yoga dışında enerjinizi atıp stres azaltacak aktiviteler bulun.Evet ortalama sayida yumurta kirabilirdim aslinda yumurta degil de neden agzini acmiyor yani.
1 sene oldu pandemi var. Tam kapanma oldu yurumeye dahi cikmadik 1 aydir, ne annemleri gorebildim... Kendisi işe gidiyor ben tum gun yapayalnizim. Eskiden gezerdim, spor salonuna giderdim, arada kuafore, arada sahile kahve icmeye...
Bunlar yok şimdi, bir de kalkip surat yapiyor+ reglm yaklasiyor butun sinirlerim boşaldi yani çekemedim onun tavrini cidden gormeye tahammul edemedim bir an.
Bikac saat sonra kucuk kucuk konustuk ama bu sefer oyle hemen eskiye donmedik tabi. Yarin daha iyi olur herhalde.
Bence kesinlikle gökyüzünde bişeyler oluyor bende dün diyete girip daha yeni evliyiz sende zayıfla diyen kocama işine gelince yeni evliyiz diye terslediö neden dedim bilmiyorumEvde kapalı kalmanın üzerine hormonlarda devreye girince patlamışsınız, evden çıkamayacağınız zorunlu hallerde yoga dışında enerjinizi atıp stres azaltacak aktiviteler bulun.
İşe gitmek sosyal aktivite değil ama CiRiLLA, o da tüm gün işyeri stresi yaşıyordur, sizinle tartışıp kavgayı sarpa sardırmamak için de susup surat asmayı tercih ediyordur.
Ben de çabuk patlarım, bir an gelir gözüm döner sakinleşmek sinirden gözü dönmüşlüğün enerjisini atmak için bir yürüyüş yaparım, yürüme imkanım yoksa duş alıp kulaklıkla yüksek ses ve tarz olarak gürültülü sert müzikler dinlerim, ben böyle sakinleşiyorum, sizi de yatıştıracak bir şeyler vardır![]()
Arada olur öyle şeyler, CiRiLLA'da genelde kavga etmediklerini söylemiş, uzun süredir sakin giderken bir anlık patlama olmuşBence kesinlikle gökyüzünde bişeyler oluyor bende dün diyete girip daha yeni evliyiz sende zayıfla diyen kocama işine gelince yeni evliyiz diye terslediö neden dedim bilmiyorum![]()
dusundum cok mantikli geldi dediginiz. sonra tekrar dusundum, ben eger bir seye sinirlendiysem ve onu karsidaki kisiye dan dan soylemezsem 10 degil 10000 ay da gecse ben sakinlesemezmisim.Saman alevi dedikleri türden sinire sahibim, susar susar inanılmaz patlarım. Haliyle "buna mı bu kadar tepki gösterdin" sık duyduğum cümlelerdendi, aslında değil, yaptığın 3-5 şeye susmuştum ama bir yere kadar desem de saçma oluyor, havada kalıyordu.
Artık bir yöntem kullanıyorum. Pamuk gibi, pambık gibi oldum
( Sinirlenince de hiç affetmem, yakar yıkar geçerim (geçerdim), hafif değil yani sinirim)
10 kuralını uyguluyorum.
İçimde patlamalara sebep olan, bi' bağırsam, şunları şunları bi' haykırsam dediğim konu 10 dakika sonra hala önemli olacak mı, 10 saat sonra hala önemli olacak mı, 10 gün, 10 hafta, 10 ay, buna bakıyorum artık.
İlla 10 olmak zorunda değil istiyorsanız 5 yapın.
Önemsiz kalacaksa ağzımı bile açmıyorum, en fazla sakince 1-2 cümle ya kuruyorum ya onu da yapmıyorum.
İş hayatında da uyguluyorum bunu. Daha sakin, nadiren tepki gösteren ama gösteriyorsa da haklıdır diye düşünülen birine dönüşmeye başladım. Keyifli.
Tavsiye ederim.