• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimizi Tebrik Ettiğimiz Anlar...Paylaşalım

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Ne zamandır böyle bir konu açmayı istiyordum , kısmet bugüneymiş...

Bölümü epey düşündüm , sonunda bu bölüme koydum çünkü " evli ,bekar " farketmesin istedim...

Herkes "kendini tebrik ettiği" bir davranışını örneğiyle yazsın...

Komşuluk , aile , eş , iş,... hayatınızda "işte budur, bu davranışımdan ötürü kendimi tebrik ediyorum" dediği olayı buraya yazsın ...

Beğenirsek biz de tebrik edelim...Ne dersiniz kızlar yerimseniben

Son düzenleme:
ılk ben söylüyorum;

Dün akşam eşimin başı ağrıyordu ve yorgundu ... Her zaman kocasının peşinde dönen ben , "ağrı kesici hap vermeyi " önerdim ... Eşim istemedi...

Bir daha da sormadım ...

"veriyim canım ya olmaz içmelisin..."

" o zaman ada çayı yapıyım , ıhlamur ya da nane- limon ...hangisi canım söyle hadi..."

" hayır olmaz , içeceksin o hapı ... Zaten yorgunsun da vitamin getiriyorum , içeceksin , itiraz yok..."

bu diyalogların sahibi olmadım dün akşam...

Pekii ne diye mi tebrik ediyorum kendimi ?kaydirigubbakcemile2

Ben onun karısıyım , annesi değil... Bunu anlayabildiğim ve uygulayabildiğim için :lepi:

Bir alkışı haketmiyor muyum kızlar :dance:

Son düzenleme:
kendimi,ailemin,eşimin beni en tebrik ettiği evliliğimiz süresince eşimin seyrileri varken onsuz burada dimdik ayakta durmamdır.ne ailem var yanımda ne de eşimin ailesi.tek başıma çok zor günler yaşadım.ama hep ayakta kaldım.eşimin başına 2 kere iş kazası geldi.hiç gözyaşı dökmedim.eve gelen komutanların karşısında dimdik ayakta durdum.hayat bu hep sınanıyoruz.kürtaj oldum eşim yanımdaydı,bir kaç gün ama göreve gitmek zorundaydı gene yalnızdım.kendi kendime yetiyorum işte.

Benim sizler gibi çok önemli tebrik edebileceğim birşey olmadı :1no2:
Ama dün salonu boyadım, usta tutsam bu kadar güzel yapamazdı, marifetimden ötürü kendimi tebrik ediyorum -tatlicadiarzu-

kendimi,ailemin,eşimin beni en tebrik ettiği evliliğimiz süresince eşimin seyrileri varken onsuz burada dimdik ayakta durmamdır.ne ailem var yanımda ne de eşimin ailesi.tek başıma çok zor günler yaşadım.ama hep ayakta kaldım.eşimin başına 2 kere iş kazası geldi.hiç gözyaşı dökmedim.eve gelen komutanların karşısında dimdik ayakta durdum.hayat bu hep sınanıyoruz.kürtaj oldum eşim yanımdaydı,bir kaç gün ama göreve gitmek zorundaydı gene yalnızdım.kendi kendime yetiyorum işte.

ben de seni tebrik ediyorum canım:1hug:

Benim sizler gibi çok önemli tebrik edebileceğim birşey olmadı :1no2:
Ama dün salonu boyadım, usta tutsam bu kadar güzel yapamazdı, marifetimden ötürü kendimi tebrik ediyorum -tatlicadiarzu-

daha ne olsun be canım, senin yapabildiğin şeyi ben asla yapamam heralde-tatlicadiarzu-

Tebrik ediyorum ben de senia.s.

Yaşadığım tüm zorluklara rağmen metanetimi hiç bir zaman kaybetmediğim için bari tebrik edeyim kendimi:delphin:

Ben senden başka bir tebrik daha bekliyorum kendine dair...

benim ve buradaki pek çok kişinin avatarının sebebi sensin...Şeniz

Bu konuda da tebrik et canım kendini a.s.

sigarayı bıraktım kendimi tebrik ediyorum hihoyyyt
tam 9 gündür ağzıma sürmedim süprizzzzz
benimle birlikte sigarayı bırakan ablamıda tebrik ediyorum a.s.

sigarayı bıraktım kendimi tebrik ediyorum hihoyyyt
tam 9 gündür ağzıma sürmedim süprizzzzz
benimle birlikte sigarayı bırakan ablamıda tebrik ediyorum a.s.

Sigarayı bırakmak isteyip de bırakamayanlara örnek olsun bu...

Benden de kocaman bir tebrik...kaydirigubbakcemile5

Ben başkalarını yanımda tutmak, kendimi beğendirmek, yardım almak...vs için

karakterimden ve hayat görüşümden ödün vermediğim için kendimi kutluyor vw Allah' a şükürediyorum.....

Arkadaşım hastanede yattığında yanında kaldım bütün bir gece,
hatta gündüzde,kendimi tebrik ediyorum.......................................

1-Evlilik kararım
2-Boşanma davamı kendi başıma açabilmem.
Yorumsuz:1closedeyes:

çok genel ama;

eğilmedim
bükülmedim
kimseye minnet etmedim
başımı eğmedim
itaat etmedim

umarım bundan sonra da bunlar için kendimi hep tebrik edebilirim...

suana kadar bütün istediklerimi basardim.. hemde kimseden yardim almadan..
bunun icin kendimi gercekten seviyorum.. ve tebrik ediyorum.. :delphin:
insallah ömür boyu kendi ayaklarimin üzerinde duran biri olarak kalirim.. :Saruboceq:

saçlarımı yeni kestirmiştim biraz farklı giyinip okula gittim ama güzeldim yani farkındaydım
bir erkek hoca ile karşılaştım ayak üstü sohbete tuttu
ama nasıl süzüyor beni anlatamam
sonra başladı bende hanıma diyorum saçını kestir kestirmiyor
bi kere yapmıştı böyle jöleleyince çok güzel oluyordu
eşiniz sizi görünce kesin yeniden aşık olur
çok değişmişsiniz neler neler
ben hı hı diyip birini bekliyorum ama snirlerim bozuldu
bu ne arsızlık dış görünüşümle ilgili ne cüret bende mi sorun var
adama ortam mı oluşturdum bir davranışla derken beklediğim kiş geldi ayrıldımay dayanamadım 15 dakika sonra gittim buldum
bir güzel konuştum haddini bildirdim
özür dilettim
bir daha olmasın dedim çıktım
işte bunu yaptığım için kendimi tebrik ettim
cıvığın birine haddine bildirdim

Bu sabah sular yoktu kalktığımda ve ben ilk kez buna sinir olmadım... Bugün hiçbir şeyin sinirimi

bozmasına izin vermeyeceğim dedim ve öyle de oldu..

Kendimi tebrik ediyorum...
:lepi:

kimsenin desteği olmadan ayakta kalabildiğim için biri beni tebrik etsin kendi kendimi edemedim:1closedeyes:

herşeye rağmen ayaktayım tebrik ederim bana :delphin: ama bi gün yıkılıcam -tatlicadiarzu- yıkılmazsam şayet sabrımdan dolayı ödül ederim kendimi :lepi:

sınawlarım ii geçerse tebrik ediyorum kendimiii lülülülülülü iyilik yaptıysam aferim kız malibuş diyorumm kaydirigubbakcemile3 güzel bi pasta börek yaptıysamm cokacimcoook

Back
X