• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimizi Tebrik Ettiğimiz Anlar...Paylaşalım

Birine inatla suskunluğumu devam ettirdiğim için kendimi tebrik ediyorum..:delphin:

öncelikle kimsye kendimi muhtaç bırakmadığım için, eşimden uzaktada olsam dimdik ayakta durabildiğim kimsenin lafıyla uzak olan mesafeyi dahada zorlaştırmadığım için, insanları geçte olsa tanıdığım için, az da olsa susmayı başarabildiğim için ve kendi ailenin herkesten özel olduğunu kimsenin onlar gibi olmadığını anşayabildiğim için kendimi tebrik ediyorum.

kendimi tebrik ettigim anlar
esimin benden dolayi mutlu görünmesi..........
cocugum benden dolayi mutlu olmasi.......
bi yemegi iyi tutturabilmekhihoyyyt...............
ve ve ve gelelim bogazimi tuttugum zamanlar............................:mymeka::mymeka::mymeka:

bu kadar dik kafalı olduğum için kendimi tebrik edip etmemekle kararsızım :delphin:

Bugün evde kendimi aştığım için tebrik ediyorum kendimi ... Sabah 8 den beri uyanığım ama henüz ohh

diyip yeni oturdum tv 'yi açıp...

Olacak bu iş , olacak :lepi: ( inşallah:Saruboceq: )

okuldan mezun oldugum ıcın kendımı tebrık edıyorumm okul uzaya bılırdı son anda kurtardım kaydirigubbakcemile5

Benim topiğim kaybolmuş gitmiş mi arada :olmaz:... Hem de tam bu topiğe uygun smiley foruma eklenmişken vereliniortak

Biz bayanların kendini tebrik ettiği anlar biter miymiş hiç... zemuszemus

Ben kendimi her geçen gün tebrik ediyorum... Aklıma gelen birini yazıyım... Ve perdeyi aralayayım...

Olmak istediğim yere ulaşma çabalarımdan dolayı kendimi huzurlarınızda tebrik ediyorum vereliniortak

kayınvalidemden nefret etmeme karşı, eşime onun hakkında tek kelime bile etmediğim için ve yine kayınvalidem ve kankası görumcemi kendıme denk alıp bir kere bıle karşılık vermedıgım, hep sustugum için tebrik ediyor,yanaklarımdan öpüyorum. :hooray:

hüzünlü olduğum zamanlarda ağlamazken biri bana ağlama dediği zaman hemen ağlayıverdiğim için kendimi tebrik ediyorum

bizim yaşadığımz yer küçük bir yer hemen laf olabilecek türden bütün bunlara rağmen ayakta dimdik durup çalışan b,ir bayan olduğum için kendini tebrik ediyorum..

hayat arkadasimi secerek verdigim en dogru kararim attigim en saglam adimim oldugu icin kendimi tebrik ediyorum

ve 5yildan önce bebek istemiyoruz deyipte tuanaya karar verdigimiz aldigimiz en güzel hediyemiz oldugu icin kendimi tebrik ediyorum iyiki 5yil beklenedigimiz ve 2bucuk yilliken kizimiza karar verdigimiz icin hic pisman diilim sükürler olsun rabbime bana bu duyguyu nasip ettigi icin

oğlum üç yaşına yaklaşıyor ve bezden ayırdım 2gün içinde çok kafama takıyodum hem onun hemde benim istediğim zamanda oldu kendimi tebrik ediyorum her çişine seviniyoruz :emir_bebek::dance:hahaha

doğru insanı seçtiğim için,başkalarını umursamadığım için,yapılan onca ayrıma onca çirkinliğe karşılık vermeyip Allaha havale ettiğim için kendimi tebrik ediyorum.Taş olsa çatlar walla...gamyoncuiremsu

Ay dün ben kocişe ne desem beğenirsiniz ...

baştan anlatıyım; komşum 7 / 24 ev temizler... ( komşumun çocuğu yok henüz )...Biz de akşam otururken süpürge sesi geldi bizim eve... ben de dayanamadım kocişe dedim ki:

- Yahu , bu da her gün evini süpürüyor , temizliyor ..

Kociş:

- Yapıcak tabi , işi ne !!!

( bu arada ben de ev hanımıyım şimdilik )

Ben durur muyum :

- Ben yapamam her gün... Kendimi yoramam... ışe güçe ayıracağım vakti , süse püse gezmeye ayırırım daha iyi... yazık di mi bana ... hem kendimi yorucam , yıpranıcam, hem de zaten kocalara

yaranılmaz ev işiyle... Yapıyosun da madalya mı takıyolar.. aksine fark etmiyolar bile... saatlerce evi temizliyosun o gün iş yapmaktan... işten geldi mi fark etmiyor bile...Sen yorulduğunla kalıyosun...

benim kociş aynen kala kaldı , bakın böyle :1shok:

Yani bu kadar açık konuştuğuma mı , yoksa düşündüklerime mi orasını bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

Biraz fazla mı dobra olmuş ne gamyoncuiremsu

Tabiki ben bu konuşmamdan dolayı kendimi tebrik ediyorum vereliniortak

Günde 2 pakete yakın sigara içtiğim halde çok rahat oruç tutabildiğim için kendimi kocaman tebrik ediyorum...hihoyyyt

kendimi tebrik edip yanacıklarımıdan öpüyorum........
hemde kocaman iyiki böyle biriyim...

Back
X