Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bütün imkansızlıklar içinde ve zor şartlar altındada olsa eğitimime devam edebildiğim ve eğitimimden taviz vermediğim için tebrik ediyorum kendimi :1closedeyes: sanki dünyayı ben kurtaracam -tatlicadiarzu-
Dün aksam yine spor yapmaya basladim ve bu yüzde kendime afferin dedim.
Oglumun dogumundan sonra kilolar kaldi
Insallah basarabilirim ve 17 kilo veririm
zip programını pc den öyle bi kaldırmışım ki yeni yüklediklerimde olmuyo ne yapsam dosyalar ziplenmiyo benneyaptımki bravo bana,tebrik ediyorum kendimi :mymeka:
Tek başıma ayakta dimdik oldugum için.
Çok çalıştıgım için.
Erdemli bir insan oldugum için.
Kendıme saygım olduğum için.
bana kötülükle yaklaşanlara iylikle cevap verdiğim için
ve çok önemli davaları kazandığım için kendimi tebrik ediyorum.
8 aydır sözlümün (artık nişanlım) bana karsı bagırmalarına, hakaretlerıne, laf sokmalarına,kırıcı ve ezici konuslarına karşı tek bır laf dahı etmeyerek gösterdıgım sabır ıcın,ayrıca bunca lafına tek cumle ıle onu altust edebıldıgım için bende kendımı tebrık edıyorum :jeyyar:
eskisi kadar çok ev işi yapmadığım için kendimi tebrik ediyorum.
yapsamda aynı yapmasamda kocamın gözünde aynıyım.madalya takmıyor yani
yeni ben'i daha çok sevdim
üç gün once ayrılığımızın altıncı ayını kutladım..
dünde ay dönümümüzdü..
ben ölmedim ya-güçlendim bu günleri yaşadım ya.. kendimi tebrik ediyorum.
yerlerde yatarken sürünerek ağlarken ayağa kalktım ya.. kendimi tebrik ediyorum.
biliyorum büyük şeyler değil ama tek istediğim bunu başarmaktı.. kendimi toparlamak..
ağladım ağladım falan ama kendime geldim, bu yüzden tebrık ederım.
o bir çanta; bana takılan yanımda olması gereken ayırmamam gereken özendiğim sevdiğim ama elimin altında yanımda tutmam gereken ve bagımlı olmadıgım süsüm benim o . :dilcikar:
Hani tartışma esnasında 'seni de sevmem bak' dediğinde 'sevme' dedim ya... Senın cumlene gösterdiğim soğukkanlılık,umursamazlık ve verdıgım cevaptan ıtıbaren lafın altında kalmayışımdan dolayı içimin yağları eridiya.. İşte bu yüzden kendımı tebrık edıyorum.