kesinlikle şu son günlerde ben de kendi içimde bir savaş veriyorum.. inanın çok iyi anladım sizi..
ah bir de çözüm bulabilsem....
içim bir sussa.. kendi kendimi bitirdim gereksiz düşüncelerle...
umarım siz de biran evvel toparlanırsınız..
Teşekkür ederim, umarım sizde bu sorundan kurtulursunuz.
Ne kadar zor insanın kendisiyle savaşması..
psikolojik destek alırsanız daha kolay atlatırsınız bence..
bu sürekli olan bişeymi..Yoksa arada sıradamı
bende öyle bi ruh hali içerisindeydim bi ara sonra geçti ama
Aslinda bence her insanda var biraz anlattiklarindan. Yani hepimiz söylediklerimizi tekrar gözden gecirip arada tüh keske böyle davransaydim diyoruz.
Biraz da bu konuya takildigin ici daha fazla düsünüyo olabilir misin? Hani tik gibi, kurtulmaya calistikca daha cok yapariz. Düsünme bence. Yani yanlis ya da tuhaf bisey yaptigini düsünme.
Özellikle yeni bir ortama girecegim geceler ( yeni is/ yeni okul) sabaha kadar uyuyamadigimi, söyle davranirim böyle konusurum diye planlar yaptigimi biliyorum. :)
Bence bi anormallik yok. Anormal olmadigini kabullendiginde de daha az düsüneceksin. :)
Bende bu tarz bir donemi atlattim birkacyil once.
Hatrlamak dhi istemiyorum
Hala kiziyorum kendime niye bir psikolog yardimi almadim diye
Belkide almaliyim yine olmasin diye. Neden yasadim bunu h ala bir fikrim yok
Geç farkettim yeni yorumlar yazıldığını. Takip ediyorum forumu düzenli ama sınav dönemi olunca dalgınlığıma geldi sanırım..
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Bende düşünüyorum psikoloğa gitmeyi ama işin maddi boyutu var. Bir de hangi psikoloğa gitmeliyim bilemiyorum. Tanıdığım, iyi diye duyduğum hiç kimse yok.
çevrendekileri fazla önemsemenden kaynaklı diye düşünüyorum.
oysa değeri önemi en başta kendine vereceksin ki kendine güvenin gelsin ancak o zaman aşarsın bu düşünceleri
devlet hastanelerinin psikolokları var eğer gitmeyi düşünürsen. illaki özel olması gerekmez.
ben de çok fazla düşünürüm gereksiz şeyleri çevremdekiler de hep kızar bu duruma geçmiş geçmişte kaldı geleceğin de garantisi yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?