Kendimle cebelleşiyorum yardım edin:(((

Mavi okyanus

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
47
9
13
36
Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştim şimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum

kıyamam ya üzüldüm, ama her şeyin sonu değil, kendinizi biran önce toparlamaya başlayın, onu unutmaya çalışın,geçmişi hatırladıkça kendinizi üzersiniz, herkese dedğim laf kabullenmek.. kabullenin ve önünüze bakın

Merhaba ,

Kendinizi hangi nedenle suçluyorsunuz ? Nikahınız kıyılmış , peki son durum nedir yasal olarak ? Evliliğin iptali davası mı açtınız ? , boşanma mı ?

Önceki konunuzdaki mesajınız :

kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi?

bunlar her ilişkide olan şeyler düğün günü terketmeyi meşrulaştırcak bir sebep değil

Hemen düğün gününün sabahına boşanma davası açtı ben de kabul ettim kısa zamanda bitti ama boşanma tayini kalktığı için öğretmenim bu arada ne yaptıysam bu memleketten gidemedim

Kendini neden suçluyorsun ki böyle yapmaya devam edersen yoluna bakamaz yeni hayatına başlayamazsın.

seni hayatının en önemli gününde acımdan oratada bırakan bütün hayallerini yerle bir adama çok fazla değer yüklüyorsun.

Kendimi su yönden suçluyorum bir yıl boyunca sevgiliyken sadece kıskançlığım vardı ama beni çok hırpaladı iki kez de el kaldırdı vuramadı ben katlandım bir çok şeye gözüm kör olmuştu. Nişan ve nikahtan sonraki dönemde de ben de onun yaptıklarına kızmaya başladım ve hep ağlardım iyice sinirim bozulmuştu bir de çok kıskanıyordum çünkü sevgisinden emin olmamaya başladım tartışmasam ve kıskançlık yapmasaydım yine terk eder miydi? Buarada annesi beni istemedi

ya adam seni düğün günü bırakmış atılcak en büyük kazığı atmış sana hala kendinde suç mu arıyorsun pes!

Ne yaşanırsa yaşansın suçlu kim olursa olsun ölüm bir baş sağlığı dileğini gerektirir. Ayrıca kendinizi suçlamayın çünkü böyle bir adama güvenilmez.

Haklısınız arkadaşlar kızmakta da ama ben çok kötüyüm bu şehre gelince daha kötü oldum dünya başıma burda bir kez daha yıkıldı gibi 3 ay olacak ama ilk günkü gibi acım

kendini suçlama hatta sevin sana el kaldırmaya çalışmış ! vardır o şehirde olmanda bir hayır :) yeni bir çevre edinmek iyi gelebilir

Zor bi durum yasamissiniz..ama hayirlisi olmus..boyle bi adam icin uzmeyin kendinizi..o kaybetmis..sizi cok iyi anliyorum.kimisi ayrilir hemen unutur kimisi yillarca tasir acisini icinde.sizinki bide dugunden donmus..umarim cabuk atlatip toparlanirsiniz...ama kendinizi suclamayin...isiniz var ne guzel,kendinize bos kalip dusunucek vakit birakmayin..

guzel kardesim, aslinda kuetuldugunu ve hic i kabahatin olmadigini cok iyi biliyosun se de.. ama cektign aci yuzunden boyle karisik hissedebiliyosun ve kendini sucluosun ister istemez.. oyle bsy yok.. kendine bi de sen yuk olma!

Bazı insanlar acı olayları kolay atlatamıyorlar.Siz gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız ve evet kendinizi hesaba çekmenizde normal.Elbette hata yapmışsınızdır ama şu an ki durumda yapabileceğiniz şey tekrar evleneceğiniz zaman aynı hataları tekrarlamamak.Size yapılanlara bakınca karşı tarafta melek değil.
Aylar geçti diyorsunuz bu durumda artık olanlar geride kalmalı eğer olmuyorsa da destek almanız iyi olabilir belkide.Hayat sadece evlilik değil ki?Kendinizi düşünmei bir süre bırakın çevrenizdeki dertlerle ilgilenin bence.Geçmiş olsun.

Onceki konunu hatirliyorum canim. Kendini suclama. Her iliskide olur kavgalar, bagirmalar, cagirmalar. Ama bu dugun gunu seni terk etmesine hakk kazandirmaz. Karakter meselesi bu, karakterli olsaydi dugun gunu digil de daha once terk ederdi. Ne yani dugun gunumu hatirladi kavga falan etdiginizi. Uzulme sen, hayatini yasamaya, kendine yeni bir yol cizmeye bak

Mayasi bozuksa yapacak bir sey yok, evlenmek istemiyors niye dugune kadar beklemis? Bu affedilecek bir sey degil. Barissaniz bile , bu sefer belki de bosanip cocukla ortada kalacaktiniz kardes.

Bu adami takip etmeyi birakin, ne hali varsa gorsun. Siz bunu hala seviyorsunuz, uzuldu diye dertlenip konu acmissiniz ama o sizi rezil etti sekerim, farkinda misiniz? Sizin yerinizde olsam bu adamdan nefret ederdim, hala neyini seviyorsunuz?

Yer degistirme imkaniniz varsa, uzaklasin gidin bence.

aklınıza acaba benim bazı davranışlarım yüzünden mi düğün günü terkedildim keşke yapmasaydım vb şeyler gelince lütfen kendinize şunu söyleyin.
hakkımda hayırlısı buymuş ve sebep namussuzluk olsaydı vazgeçmekte haklıydı. ama böyle bir durum olmadığına göre. yaşattıklarımın karşılığı düğün günü terkedilmek değildi. bunu yapan insanla mutlu olamazdım evlenseydim zaten. gibi şeyler söle yani
şuan yaşadığın psikolojiyi tahmin ediyorum rabbim yardımcın olsun. ama atlatmak istiyorsan yaşadıklarından kendine ait dersi çıkart umutlu ol ve kedini sev herşeyden önce sen gelmelisin bu hayatta
(biz kadınlar bende dahil bir kişiyi hayatımızın merkezi yapıyoruz sonra bizi kırınca terkedince hayatımız çalındı sanıyoruz. aslında hayat biziz herkes bir hayat)

kader e inan...olmayacaksa olmuyor...sebep sen olursun başkası olur ama birşey sebep olur... Allahtan hayırlısını dileriz ya hep...işte senin için hayırlısı buymuş... çok beter görünsede işte bu hal senin için hayırlısıymış... beterin beteri var...

nelerini gördük çok sevdiği için aldatılmayı bile kabul eden erkekler var, yani senin bağırman kıskançlıkların bahane sadece.. unut demek bizlere kolay sana zor, ama alışacaksın zamanla emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…