- 30 Ağustos 2014
- 47
- 9
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
guzel kardesim, aslinda kuetuldugunu ve hic i kabahatin olmadigini cok iyi biliyosun se de.. ama cektign aci yuzunden boyle karisik hissedebiliyosun ve kendini sucluosun ister istemez.. oyle bsy yok.. kendine bi de sen yuk olma!Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
kader e inan...olmayacaksa olmuyor...sebep sen olursun başkası olur ama birşey sebep olur... Allahtan hayırlısını dileriz ya hep...işte senin için hayırlısı buymuş... çok beter görünsede işte bu hal senin için hayırlısıymış... beterin beteri var...Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?