- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
Geç bunları güzelim.Hangi suç hangi tavır,genç bir kızı düğün günü şerefsizce bırakıp alın kızınızı istemiyorum acıdım demeyi gerektirir.Babası ölmüştür.Yapacağın hiçbirşey yok.Hee sana çektirdiklerini ödemesiyle babasının ölmesinin bi alakası yok.İnsanların düşünceleri de çirkin.Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
Düğün günü terk edildiniz hala ona mı üzülüyorsunuz , kimsenin ahı kimsede kalmaz kusura bakmayın ama ya saflığınızdan kendinizi suçluyorsunuz yada sizinde kendinize itiraf edemediğiniz hatalarınız var Hatam her yanlışına rağmen ondan vazgeçmemem ve yine hatam tartışmalarda ben de bağırıp çağırdım ve çok kıskançtım terk etmesi gerekli sebebler mi
aradan 2 yıl geçmiş, kısmet değilmiş olmamış. Kendini neden zorla acitasyona itekliyorsun?Daha önceden okuyanlar bilir düğün günü terk edilmiştimşimdi onun olduğu şehre geldim görevimi yapmaya. O da memleketinden gelmemiş duydumki canından çok sevdiği babasını kaybetmiş iki önce sevinmedim tabi aksine çok üzüldüm çünkü babası beni hiç üzmedi. Herkes sana çektirdiklerini ödemeye başladı diyorlar ama rabbim biliyorki kimsenin ölmesini istemedim. Esas sıkıntım tayin isteyenedim onunla nikahımızı kıydırdığımız yer tuttuğumuz ev gezdiğimiz yerler her şey burda çok zorlanıyorum bir de hala kendimi suçluyorum onunla olan tartışmalarımızda ben de ona hitaben kızıp bağırmasaydım bir de kıskançlık yapmasaydım bu kadar yine terk eder miydi? Saçma ama böyle düşündüren şey beni yiyip bitiriyor bana çok yaptı annesi kendisi ama yine de üzülüyorum sebeb hala terk edilmeme rağmen sebeb ben miyim diye ((( yardım edin psikolojim iyice bozuldu ilaçta kullanıyorum
aradan 2 yıl geçmiş, kısmet değilmiş olmamış. Kendini neden zorla acitasyona itekliyorsun?
Neden duygusal acı çekmek zevk verir insanlara anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?