Kendimle cebelleşiyorum yardım edin:(((

arkadaşlara katılmakla beraber eklemek de istiyorum;
sana ondan haber getiren tanıdıklarına da bir rest çek artık.
sürekli onu düşünmekten vazgeçmelisin. oldu biti.. adam arayıp sormuyor, helallik peşinde de koşmuyor zaten.
başsağlığı konusu da çok gereksiz bence.
babasıyla aranda problem yok idiyse aklına geldikçe bir fatiha gönderirsin olur biter.
kimseyle muhatap olmazdım yerinde olsaydım.

Seven adam, gerçekten seven adam ne olursa olsun, sevdiğine sahip çıkar. Kıskanmasaydın, lafının üstüne laf söylemeseydin de bir şey değişmezdi. Çünkü sevmiyormuş adam. Bence böyle bir evlilik yapmadığına şükret. Kendini suçlamanı gerektirecek bir durum yok.

Geç bunları güzelim.Hangi suç hangi tavır,genç bir kızı düğün günü şerefsizce bırakıp alın kızınızı istemiyorum acıdım demeyi gerektirir.Babası ölmüştür.Yapacağın hiçbirşey yok.Hee sana çektirdiklerini ödemesiyle babasının ölmesinin bi alakası yok.İnsanların düşünceleri de çirkin.
Senin bir şerefin,onurun ailen eşin dostun çevren akraban yok mu?Sen onlara karşı da küçük düşürülmüş olmadın mı?Ben bazen sizleri anlayamıyorum.Adam seni sırf iki kıytırık altın sebebiyle terkediyor,ailesiyle aran bozuk,şimdi babası öldü diye veya gezdiğiniz yerler orası diye heme neden kendini suçluyorsun.Bak onun yüzünden ilaç kullanıyorsun bütün düzenin bozulmuş.Görürsen yüzünü çevireceğin yerde kendini suçluyorsun.

konuyu okudum yapılan yorumları okuamadım ama sana şu kadarını söyleyim kendimden örnek veriyorum bende böyle düşünüyordum ta ki benim onun yanında yaptıgım onca güzel seyden sonra bunları dusunmemde ayrı aptallık sana diyeceğim o ki ne yaparsan yap hiçbir kadın ne aldatılmayı hakeder ne de düğün günü terkedilmeyi kısacası hiçkimse hiçkimsenin hayallerini biranda yakamaz..sorun sende değil

Düğün günü terk edildiniz hala ona mı üzülüyorsunuz , kimsenin ahı kimsede kalmaz kusura bakmayın ama ya saflığınızdan kendinizi suçluyorsunuz yada sizinde kendinize itiraf edemediğiniz hatalarınız var ..

üzüldüğün için ve sevdiğin için suçluyu bilmene görmene rağmen kendinde arayıp acaba tekrar birleşir miyiz diye düşüneceksiniz sonunuz bu...
YAPMAYIN
o adamın yaptıklarını biraz olsun tarafsız olmaya çalışarak hatırlasanız aslında ucuz kurtulduğunuzu düşünmeniz lazım... kendinize hobi edinmeye çalışın bence... çünkü yoksa yakındır acaba özür dilesem mi demeniz kendinizi suçlamaya çalıştığınıza göre

Beni.

Gitmek isteyeni iple de bağlasan tutamazsın. Şanslıymışsın erken gitmiş. Yıllar sonra olsaydı daha da kötü olurdu. Bu yaşadıkların normal. herkes bu durumda önce kendini suçlar, niye böyle oldu diye sebepler arar ama suç sen de değil onda. Bunlar bahanesi olmuş. Gerçek sebepler bu olsaydı düğünün ertesi gününü beklemezdi. O imzayı attırmadan önce bitirirdi. Boş yere suçlama kendini.

Bu acı ilaçla geçmiyor.Bende zamanında kullandım.Zamana bırak ,Allah yüzünü hep guldursun.İlaç kullanma.Bırakınca acılar geri geliyor.Bırak canın yansinki iyiles

Size birşey daha yazmak istedim.İyi bir ilşkide siz hata yapsanızda birlikte olduğunuz kişi buna bir sınır koyar yani rahatsız olduğu şeyleri söyler ,değişmenizi ister olmuyorsa ayrılır.Sizin hatalarınıza rağmen süren ilişkide o da hatalıdır.Hele birde bunu evleneceği ana kadar bekleten kişiden ayrılmış olmanız sizin kurtulduğunuzu gösterir bana göre.Bu arada antidepresanlar zehirdir aslında ve çok zorda kalmadıkça alınmaları fayda yerine uzun süre kullanımda zarar bile getirir.

aynısı çok yakın bi arkadaşımın başına geldi nikahlarının olduğu gün ayrıldılar. aynı şehirde yaşamak zorunda kaldılar. ama şimdi geçti. hatta şu an iyiki onunla düğün falan yapıp aynı eve girmemişim, her işte bi hayır varmış diyor. vardır bi hayır. bazen başından ağlamak sonradan ağlamaktan iyidir. ya ilerde çoluk çocukla terketseydi sizi? dayak değnek olsaydı.

aradan 2 yıl geçmiş, kısmet değilmiş olmamış. Kendini neden zorla acitasyona itekliyorsun?
Neden duygusal acı çekmek zevk verir insanlara anlamıyorum.

eğer kaderinizde birlikte olmak varsa siz isterseniz adamı dövün sövün yinede birlikte olurdunuz.olacakların önüne asla geçemezsiniz.hayırlısı böyleymiş deyip hayatınıza devam edin.kimsenin ahı kimsede kalmaz allah sizi terketti diye de adamcağız ölmedi ki.allahın takdiri işte.sırf senin ahın var diye babası ölecek değil ya.

kendine bunları dert etme.seni düğün günü bırakan bir adamdan kurtulduguna sevin.

Keşke o şehri yazmasaydınız sınavla mı geldiniz nedir bilmiyorum ama kötü bir tesadüf olmuş ancak arkanızda bırakmanız lazım çünkü kendinizi suçlamaya başlamışsınız nerdeyse karşınıza çıksa affedeceksiniz ama yapmayın geride kalsın en kısa zamanda da o şehirden gitmeye bakın yoksa unutması zor olur.

Kendinizi sorgulamayi bırakın. Yoksa hiç mutlu olamazsiniz. Yaşamam gerekiyordu, yaşadım bitti de.
SEVGİLER:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…