Kendimle ilgili problemler

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.

Ne yapmam gerek nasil degiscem kizlar lütfen yardimci olun

Niye aileler üzerine bu kadar yoğunlaştın ki..
Eşinle aranda sorun yoksa anlaşıyorsan kız tarafı oğlan tarafı kendine dert mi arıyosun anlamadım

Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.

Sana yapilan yanlis hareketler varsa ve seni uzuyolarsa gorusme

Ben de kafama çok takarım her şeyi. Takmamak başka şeylere odaklanmak lazım ve pozitif düşünmek...

Mecburen bu kisi bazen kv oldugu icinde görüsmemek zor oluyor komple kesemiyorsun irtibati

Sanki görümcem yazmis gibi bi his var icimde :D
Saka bi yana..

Kafana takmamayi ögreneceksin. Sen hor görüldügünü düsündügün icin öyle bir izlenim birakiyorsun esinin ailesine..
konusuyorlar mi birak konussunlar. Bisey mi oldu sinirlenme, kendi hayatina bak, kendi ailenin huzuruna odaklan, baktin ki hic olmuyor git alisveris yap sakinles icten ice.

Ben görümcemden cok duyuyorum keske senin gibi olabilsem diye. Neden? Cünkü ben hicbirseyi kafama takmamayi ögrendim. Misal: esimin ailesi toplanip cay iciyorlar dimi. Beni cagirmadilar. Bunu duysam hic umrumda olmaz hic te hor görülüyorum diye düsünmem. Kimse kimseyi cagirmak davet etmek zorunda degil. Canim isterse giderim yanlarina sonucta bende bir aile bireyim.

Daha onceden seni asagiladirmi kuzum yoksa olabilme ihtimalimi seni dusunduruyor?

Daha onceden seni asagiladirmi kuzum yoksa olabilme ihtimalimi seni dusunduruyor?
Kv aslinda iyi bir insan ama icinde fesatlik oldugunu hissediyorum. Mesela gelin erkek ailesine geldise daha cok erkek ailesiyle olur gibi seyler düsnür. Ama yüz yüze konustugun zaman baska konusur ozaman derki tabiki senin aileni silmiceksin evlendin diye öyle unutumak olmaz onlarda senin ailen.
Yüze öyle konusur ama arkadan insan bazen baska seyler duyar.

Kv aslinda iyi bir insan ama icinde fesatlik oldugunu hissediyorum. Mesela gelin erkek ailesine geldise daha cok erkek ailesiyle olur gibi seyler düsnür. Ama yüz yüze konustugun zaman baska konusur ozaman derki tabiki senin aileni silmiceksin evlendin diye öyle unutumak olmaz onlarda senin ailen.
Eee peki kizina ne diyor? (Kizi var mi?)
Ozaman kizi da kendi ailesine gitmesin. Nekadar delice bir düsünce

Kuzum sivrilme iki ihtimal var ya sinsi ya da sana oyle geldi ,eger sinsiyse kavga falan etme esinle aran bozulur asla ispat edemezsin cunku annem ne zaman oyle dedi olur,eger onune tas cikartirsa e anne sen hep dersin ya ...seklinde soylersin niyetini belli eder ,yok sinsi degilse zaten mevzu kapaniyor

Suphelendiysen dikkatli ol kac yillik kadin sen ona gore toysun kuzum sakinligini koru

Eee peki kizina ne diyor? (Kizi var mi?)
Ozaman kizi da kendi ailesine gitmesin. Nekadar delice bir düsünce
Kizi yok. Sadece iki oglu.
Ama yüz yüze konussan asla öyle sey demez hep kendini iyi gösterir, tabiki gitcek gelcen kuzum onlar senin annen baban seni büyüttüler der. Bide diyor benimde kizim olsa bende isterim tabiki yinede cok gidip gelmesine.
Yani inanamiyorum bazen böyle iyi niyetine.
Birde altli üstlü oturdugumuz icin herseyden haberdar olmasi beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Biyere gidiyorsun ister istemez soruluyor nereye gidiyon falan fisman hic hoslanmadigim seyler.

Kuzum sivrilme iki ihtimal var ya sinsi ya da sana oyle geldi ,eger sinsiyse kavga falan etme esinle aran bozulur asla ispat edemezsin cunku annem ne zaman oyle dedi olur,eger onune tas cikartirsa e anne sen hep dersin ya ...seklinde soylersin niyetini belli eder ,yok sinsi degilse zaten mevzu kapaniyor

Suphelendiysen dikkatli ol kac yillik kadin sen ona gore toysun kuzum sakinligini koru
Haklisin

Kizi yok. Sadece iki oglu.
Ama yüz yüze konussan asla öyle sey demez hep kendini iyi gösterir, tabiki gitcek gelcen kuzum onlar senin annen baban seni büyüttüler der. Bide diyor benimde kizim olsa bende isterim tabiki yinede cok gidip gelmesine.
Yani inanamiyorum bazen böyle iyi niyetine.
Birde altli üstlü oturdugumuz icin herseyden haberdar olmasi beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Biyere gidiyorsun ister istemez soruluyor nereye gidiyon falan fisman hic hoslanmadigim seyler.
Kizi olmayan anlayamaz cnm. O istedigi kadar konussun kizim olsa söyle olur böyle olur diye.
Bende altli üstlü oturuyorum bizi de gördükleri zaman soruyorlar nereye gittigimizi. Zamanla alistim. Bazen esim diyor size ne karimla cikiyorum iste :D
Böyle seylere takma kafani. Kendi kendini üzmüs olursun

Back
X