Sana yapilan yanlis hareketler varsa ve seni uzuyolarsa gorusmeKizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.
Ne yapmam gerek nasil degiscem kizlar lütfen yardimci olun
Daha onceden seni asagiladirmi kuzum yoksa olabilme ihtimalimi seni dusunduruyor?Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.
Ne yapmam gerek nasil degiscem kizlar lütfen yardimci olun
Kv aslinda iyi bir insan ama icinde fesatlik oldugunu hissediyorum. Mesela gelin erkek ailesine geldise daha cok erkek ailesiyle olur gibi seyler düsnür. Ama yüz yüze konustugun zaman baska konusur ozaman derki tabiki senin aileni silmiceksin evlendin diye öyle unutumak olmaz onlarda senin ailen.Daha onceden seni asagiladirmi kuzum yoksa olabilme ihtimalimi seni dusunduruyor?
Eee peki kizina ne diyor? (Kizi var mi?)Kv aslinda iyi bir insan ama icinde fesatlik oldugunu hissediyorum. Mesela gelin erkek ailesine geldise daha cok erkek ailesiyle olur gibi seyler düsnür. Ama yüz yüze konustugun zaman baska konusur ozaman derki tabiki senin aileni silmiceksin evlendin diye öyle unutumak olmaz onlarda senin ailen.
Yüze öyle konusur ama arkadan insan bazen baska seyler duyar.
Kuzum sivrilme iki ihtimal var ya sinsi ya da sana oyle geldi ,eger sinsiyse kavga falan etme esinle aran bozulur asla ispat edemezsin cunku annem ne zaman oyle dedi olur,eger onune tas cikartirsa e anne sen hep dersin ya ...seklinde soylersin niyetini belli eder ,yok sinsi degilse zaten mevzu kapaniyorKv aslinda iyi bir insan ama icinde fesatlik oldugunu hissediyorum. Mesela gelin erkek ailesine geldise daha cok erkek ailesiyle olur gibi seyler düsnür. Ama yüz yüze konustugun zaman baska konusur ozaman derki tabiki senin aileni silmiceksin evlendin diye öyle unutumak olmaz onlarda senin ailen.
Yüze öyle konusur ama arkadan insan bazen baska seyler duyar.
Kizi yok. Sadece iki oglu.Eee peki kizina ne diyor? (Kizi var mi?)
Ozaman kizi da kendi ailesine gitmesin. Nekadar delice bir düsünce
HaklisinKuzum sivrilme iki ihtimal var ya sinsi ya da sana oyle geldi ,eger sinsiyse kavga falan etme esinle aran bozulur asla ispat edemezsin cunku annem ne zaman oyle dedi olur,eger onune tas cikartirsa e anne sen hep dersin ya ...seklinde soylersin niyetini belli eder ,yok sinsi degilse zaten mevzu kapaniyor
Suphelendiysen dikkatli ol kac yillik kadin sen ona gore toysun kuzum sakinligini koru
Kizi olmayan anlayamaz cnm. O istedigi kadar konussun kizim olsa söyle olur böyle olur diye.Kizi yok. Sadece iki oglu.
Ama yüz yüze konussan asla öyle sey demez hep kendini iyi gösterir, tabiki gitcek gelcen kuzum onlar senin annen baban seni büyüttüler der. Bide diyor benimde kizim olsa bende isterim tabiki yinede cok gidip gelmesine.
Yani inanamiyorum bazen böyle iyi niyetine.
Birde altli üstlü oturdugumuz icin herseyden haberdar olmasi beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Biyere gidiyorsun ister istemez soruluyor nereye gidiyon falan fisman hic hoslanmadigim seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?