- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
Öfkenizi ve düşüncelerinizi kontrol altına almak için bir uzmandan yardım alabilirsiniz,terapiler sizi rahatlatır..Ama yine de iş sizde bitiyor,buna istekli olmalısınız..
almak istiyorum ama maddi durumum yetersiz o konuda vede bu uzman konusunda bazen diyorum böyle bir durum ailemdenmi kaynaklanıyor benim 2 tane abim var biri evli diğeri 6 senedirki sevgilisi var evli olan nişanlıyken karıştırdığı dalavereleri biliyorum küçüğüde ilişkisi olmasına rağmen yabancı kızlarla nette konuşurken görüyorum ve erkeklere karşı güven sorunu yaşıyorum ondanmı diye düşünüyorum bazen oturuyorum uzun uzun düşünüyorum ben neden böyleyim diye kendim bile sorunlu teşhisi koydum
durduk yerde yaptgini sanmiyorum sevgilinin sana davranislari nasil? guven eksikligini nerden anladiniz
Benimde yapmış olduğum hatadır bu.
Ki bu huyumdan gerçekten bende nefret ediyorum.
Sevdiğim beni karşılıksız 9 ay bekledi hiç ama hiç vazgeçmedi.
Evet dedikten sonra askerde olmasına rağmen birde benim kaprislerimi çekti.
Ben hata yaptım o anki sinirimle hareket ettim sonra pişman oldum sevdiğim affetti.
Hep böyle devam etti.Hatalı olmama rağmen gururumdan da ödün vermedim.
Bir gün askerdeyken bitsin dedim.Dayanamadım aynı anda birbirimizi arıyormuşuz ne büyük hayal kırıklığı olmuştur kim bilir.3 şartla barıştık.Seni seviyorum demeden tel kapanmıcak.Teli hep ben kapatıcam ve asla bir daha bitti demicem.Onun için bu kadar basitti.Onun yerinde ben olsam affetmezdim belkide bilemiyorum...
Ama en son yaşadığım olay ders oldu.Haklıydım aslında ama dilime hakim olmayıp haksız duruma düştüm.Mesaj yazıyorum yazıyorum cevap yok.Dedim tamam bitti.Oturdum ağladım ağladım.Nasıl bir boşluktur o anlatamam.Meğer teli şirket arabasında unutmuş.Haber vermek için beni aradığında öğrendim.Sesini duymak nasıl mutlu etmişti anlatamam.DEdim yazdıklarımın hiç birine aldırma.Ne yazdık ki canım diyoO zaman dedim kısım bitti ne olursa olsun haksızlık etmeyi bırak ve ilişkini yaşa.
Şimdi usluyumm maşallah:)
arkadaşın çok sabırlıymış...sen sakın bu huyunu değiştirmeden evlenme..
arkadaşın çok sabırlıymış...sen sakın bu huyunu değiştirmeden evlenme..
muhtemelen busevgılınle ayrıulıcaksın
ılerde baskalarına da yapıp sonra eskısı amma sabırlıymıs dıyceksın
ayrıca her erkek aldatıcak goruceksın kı bu da aldatıcak
dıger kızlar sabredıyor farkınız orada aslında hepsı aldatıyor.
bazısı gormezden gelıyor bazısı sabredıyor bazısıysa kendısı de aldatıyor. o yuzden rahatlar
bazısı cok sevıyor kopamıyor aldatmasını kabul etmıyor.. vsvs
ama tum erkekler aslında aldatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?