Kendimle ilgili sorunlarımı nasıl çözeceğim?

guven sorunu yaşaman normal
ama zten her erkek aldatıyo
guvenmeye calısman yanlış olan

abılerınden de göruon
aldatmaayn erkek bulmak zor ya da ımkansız

anladığım kadarıylşa ilişkinizi sorun haline getiren sizsiniz... ya eskiyi unutun yada hiç başlamayın bence derim.eğer ounla olamıyorum ama onsuzda yapamıyorum diyorsanız bence sadece hangisinin daha zor olduğuna karar verin ve biran önce kendinizide sevdiğiniz insanıda daha fazla yıpratmayın derim... en azından şu 3 günlük dünyada herkes birşeylerden mutluluk payı alsın kendine amacıyla hareket ederseniz her anınızı çok güzel anlar ve unutulmaz mutluluklarla yaşayabilirsiniz... sevgilerimle sonsuz anlarda sonsuz mutluluklar dilerim... acı çekmek sevginin kanıtı değildir!

çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım çok haklısın

aslında arkadaşın yaptığı yorum banada ilginç geldi neden bukadar abesz bir yorum yazmak istedi anlamadım arkadaşın geçmişinide bilmediğim için yorum yapmaktada sorlanıyorum kırmakta istemem siz benden daha iyi bilirsiniz arkadaşı onun için birşey söyleyemedim

işte bazıları aldatılır yedıremez yorumum bu yorumlarınız ıcındı ...
sızınkıler de aldatıyordur muhtemelen, ancak sız kendınıze yedıremıyorsunuz olay bundan ıbaret.
ayrıca genelleme derken genelleme herkesı kapsar keşke bılebılseydınız. öğrenım durumu nedır arkdaslar? meraktan soruyorum yanlıs anlamayın :)
ben cok bılıyorum ama ılkokul tahsıllıyım dıyorsanız ona da sözum yok.

bak arkadaşım ben aldatılıyorum diye bir konu açmadım ben sadece güven problemi yaşadıığımdan durmadan kavga ettiğimden neden böyle olduğumu bilemediğimden bahsettim kendimi kavga etmemek için engellemeye çalıştığım halde alışkanlık olduğundan bahsettim sen konuyu nereye getirdin ben diyorum çanakkale boğazı sen diyosun .................................... kusura bakma biraz ağır oldu ama benim erkek arkadaşım beni çok seviyo bunun farkındayım sevmeyen insan okadar kaprise dayanamaz bende artık kavga etmek istemidiğimden bundan nasıl vazgeçebilceğimden bahsettim konuyu tekrar tekrar yapılan yorumlarıda dikkatlice okursan anlarsın

birde benim abimgil yapıyor diye herkes yapıyor genellemesini yapmıyorum şimdiden söyleyim onların böyle yapmaları kız arkadaşlarından çok beni huzursuz ediyo ama şimdi evlenen abim yapmıyor nişanlıyken yaptı ben yengemi çok severim onun böyle bilmemesi arkasından iş çevrildiği beni çok üzüyo ben çok merhametliyimdir belkide ondan birde bende güvensizlik uyandırıyo acabalar çıkıyo ortaya acaba benim sevgilimdemi böyle beni keriz durumuna düşürüyor dememe sebep oluyor yanındayken böyle bir şeyi hissetmiyorum ama uzak olunca ya gizli bi kamera olsa izleme şansım olsa nekadar güzel olurdu ozaman bu güven problemimde ortadan kalkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…