Yagmurzamani_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 1.583 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 83 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurzamani_ #21 Seytanolabilirim .!.: Benim hala göstermedi ilahi adaletini o kişilere Genişletmek için tıkla... Zamanı vardır ayrıca Sen bir zaman sonra hakkımı helal ettim deyip istemesen bile adalet kendini gösterecek...
Seytanolabilirim .!.: Benim hala göstermedi ilahi adaletini o kişilere Genişletmek için tıkla... Zamanı vardır ayrıca Sen bir zaman sonra hakkımı helal ettim deyip istemesen bile adalet kendini gösterecek...
Yagmurzamani_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 1.583 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 83 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurzamani_ #22 inşallah bütünleme sınavlarımı geçmişsimdir
Yagmurzamani_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 1.583 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 83 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurzamani_ #23 Saksı çiçekleri aldım ,güzel bir terapi oldu bana Zamanla minnoş çiceklerimi paylaşacağım burada