Kendin gibi birisiyle çıkarmıydın?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizgul

Ziyaretçi
Soruyu biraz açayım:

Diyelim ki erkeksin ve bir gün hayatına, her şeyiyle sana birebir benzeyen bir kadın girdi. Tabi ki dış görünüşleriniz farklı. (= Huylarınız, düşünce şekliniz, değer yargılarınız, tikleriniz, alışkanlıklarınız, korkularınız, beğenileriniz, sevginizi ifade etme yönteminiz, konuşma şekliniz, espiri anlayışınız, kısaca bütün içsel özellikleriniz tıpatıp aynı. Yani dediğim gibi Sen'le karşılaştın. Ne yapardın? Böyle biriyle çıkar mıydın?

Sizden ricam, tek kelimelik bir cevaptan ziyade, nedenlerinizi de belirtin. Ve lütfen samimi olun.

herhalde sıkıcı olurdu her istegının yerıne getırılmesı gıbı bırşey

EVET DEDİĞİM GİBİ KESİNLİKLE KAÇIRMAZDIM.
ÇÜNKÜ HER HALİUYLE ANLAŞACAĞIM BİRİSİYLE BERABER OLMAK MUTLULUKLARIN EN GÜZEL MUTLULUĞU OLURDU HERALDE.
VE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN KÖLENİZ DEĞİL SİZİNLE AYNI DÜNYA GÖRÜŞÜNE SAHİP,HUYU SUYU AYNI BİRİYLE YAŞAYACAKSINIZ.
ZATEN GÜNÜMÜZDE BOŞANMALARININ ÇOĞUNLUĞU ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİĞE DAYANMIYORMU.

VEEEEEEEEE, BEN ÇOK ŞANSLIYIM.BENİMKİ AYNEN BEN.:eyes:

mutluysan ne mutlu sana allah mutlulugunuzu h bozmasın

sağol canım.darısı seninde başına.
umarım aynı şekilde mutlu olursun sende.:yes: :laugh:

ben aslında mutluyum aıleler karışmasa

Valla Ben Kendimi Kaçirmazdim.benim Gibisini öpsün De Başinin üstüne Koysun.

Ne Yalan Soyleyim Ben Kendimi Secmezdim.biraz Huysuzluk Var.ama Ben Erkek Olsaydim Karsima Esim Karakterli Bir Bayan Cikmasini Cok Isterdim..tek Fark Ben Erkek O Kadin Olcakti Yani....onun Gibi Bir Karim Olmasini Isterdim Kisacasi...:)

ben tam bana benzeyen biriyle karşılaştım, onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.zeytiiiinnnnn

Ben birebir kendime benzeyen biriyle birlikte olmayı düşünemezdim,çünkü hepimizin kendince kusurları var,hiçbirimiz dört dörtlük değiliz,benimde aksi huylarım tutumlarım var,eğer eşim bana benzeyen biri olsaydı sanırım çok kavgalarımız olurdu,ben sinirlenince onunda aynı sinirle bana tepki vermesi beni daha çok kızdırırdı ve aynı düşünce tarzı bana hayat görüşü hakkında bir artı sağlamazdı,beraber olduğun kişi insana farklı yaklaşım tarzları olduğunuda göstermeliki ufkun genişlesin,aynı karakterler birbirine birşeyler katamazmış sadece yerinde saymana neden olurmuş gibi geliyor bana,eşim ve ben çok farklı yapılardayız ve evliliğimiz süresince birbirimizden çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum bu çeşitlilik benim hoşuma gidiyor şahsen, tabii bu benim düşüncem:rolleyes2:

keşke kendim gibi biri olsa hayatımda. şu an benle tam tersi bir karaktere sahip olan biriyle çıkıyorum

benim gibi karim olacak ve ben baskasina bakicam. walla kendimi kacirmazdim!

bi elmanın iki yarısı olmak bence daha iyi.birbirimizi tamamlamak yani.2.bir BEN e katlanamam heralde.:)

kızlar kesinlikle hayır..kendim gibi birine hayatta tahammül edemezdim..daha yumuşak başlı, sakin, karşılık vermeyen, ukala olmayan :biggrin: birini bulurdum kendime:laugh:

yok ben olsam istemezdim , çünkü erkekler zeki kadın istemiyorlar ya , sanırım erkek olsam bana tahammül edemezdim , bi de sevgilime karşı şımarığımdır ben , o çekio ama ben çeker miydim bilmiorum , inadım falanda vardır benim , aman be ne biçimmişim ben , yok yok ben bile çekemem beni , aaa kaprisim falan yoktur ama ( e bi de o da olsaydı bari dediğinizi duyar gibiyim )
:eyes:

kendini beğenmişlikten değil ama bende kendimi kaçırmazdım.. iyi yanımda var kötü de ama iyiler o kadar çok ki.. kesinlikle kaçırmazdım..

kesinlikle istemezdim..
bu aynaya bakmak gibi birşey olurdu ve eminim çok sıkılırdım..

Evet kesinnlikle kaçırmazdım.Çünkü her şekilde eşini memnun etmek isteyen birisiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…