ben o zmn bu zamanda istedğim gibi, neyi ne zaman yapacağını bilen, söleyeceği şeyi yerinde söleyen, mantıkla hareket eden aynı zmnda kalbineden yer vermeye çalışan, çoğu anda dürüst olmaya çalışan, duygusuz olmayan, kendine inanan vs vs vs ve ve ve kendini beğenen kendie güvenen birini rahat bırakmazdım. çünkü bi bayanda olması gerekn kısaca başlı başına olması gereken unsurlar bunlardır kısaca çooooook kısaca...
:) :içelim: içeyim şerefime.. :anlarsın ya:
benden iyisini nerden bulcam ben... bana çekici gelirim yaa eminim.:yes:
çıkmazdım tabiki nedeni ise ikimizde aynı şeyleri yaparsak hiçbirşeyin güzelliği olmazdı ve sonunda zaten obenim düşündüğümü yapacaktır diye birbirimize hiçbirşey yapmazdık durum vahim olur diye düşündüm yani iki artı olmaz 1eksi 1artı olmalıdır
Sanirim biraz anlasmamiz zor olurdu,iki insanin birbirini tamamlayip bütünlesmesi daha güzel.Yani benimle ayni kisiligi ne yapayim ki iliskinin bir heyecani,aksiyonu olmali ama demi:))...
Kendi zevklerime uygun ayni seylerden hoslandigim,ayni hayat gorusune sahip oldugum birini isterdim..hatta hep soyle dua ederim ona baktigimda kendimi bulacagim bi esim olsun derim...insallahta olur....ama bilgi olarak benim bilmediklerimi bilmesi benimde onunkileri bu tarz seylerdede birbirimizi tamamlamak fena olmaz ama kisaca ben kendim gibisini ister miyim ; evettttt...
Çok buldum yaracias, post: 37343401, member: 595229"]çıkmaz direk evlilik teklifi ederdim bu zamanda kolay mı benim gibisini bulmak [/QUOTE]
Cok guldum ya