- 8 Aralık 2016
- 28
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi 3321dertli55
Sanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor 30 lu yaşlarında düşüncelerin bu yaşına göre çok çok fazla değişmiş olacak mutemelen ve sen tam genç enerji dolu bi dönemdeyken tam kadın gibi hissetmeye başladığında karşındaki yaşlılığa doğru yürüyor olacakNasıl bu kadar eminsiniz. Ben de çalışıyorum ve gelirlerimiz hemen hemen eşit. Kimsenin parasında gözüm yok hiç de olmadı. Sadece oturup konuşabildiğim birini istiyorum yanımda ve yaşıtım erkeklerle bunu yapamıyorum
Çünkü kör kütük aşık olsaydınız sormaya bile gerek duymazdınız. O zaman şöyle sorayım 10 yıl sonra da oturup konuşabilecek misiniz? Cevabınız evetse yolunuz açık olsun diyebilirim sadece.Nasıl bu kadar eminsiniz. Ben de çalışıyorum ve gelirlerimiz hemen hemen eşit. Kimsenin parasında gözüm yok hiç de olmadı. Sadece oturup konuşabildiğim birini istiyorum yanımda ve yaşıtım erkeklerle bunu yapamıyorum
benim deneyimim oldu.2-3 sene kadar beraber olduk. 22 idim, 40 idi. boşa oynanan süre olarak bakıyorum hayatımda. mekana girdiğinde babam sandıkları çok olmuştu. mesela adam wc gider, babanız ne içer diye soruyorlar vs.Sanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
benim deneyimim oldu.2-3 sene kadar beraber olduk. 22 idim, 40 idi. boşa oynanan süre olarak bakıyorum hayatımda. mekana girdiğinde babam sandıkları çok olmuştu. mesela adam wc gider, babanız ne içer diye soruyorlar vs.
çok utanıyordum.
Sanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
Hayat senin hayatın eşimle benim aramda 13 yaş var 8 yıldır evliyiz 9 senedir birlikteyiz tek sorunumuz ben hareketliyim o daha sakin onu da alıştırıyorum artık çünkü hareketlilik ve yavaşlık yaş ile alakalı değil karakter ile alakalı (bunu diyen çok olacak o yüzden dile getiriyorum) yani demem o ki dene olmazsa ayrılırsın bu kadar basit kimseye sorup kafanı karıştırma hayat senin hayatın
İstersen 30 yaş buyukle evlen bize sıkıntı yok. Bu kadar eminsen ve iliskini savunabiliyorsan baskalarinin fikirlerini almak anca polemik yaratir senin icin.
Bir de kendi yasitlarimi cocuksu buluyorum, kendi yasitiyla evlenen herkes anlasiyor mu
diyorsun(haklisin) ama yasitiyla olmayan herkes 20 yaş fark koymuyor araya. Benim eşim de yaşitim degil mesela aramizda 8 yaş var. Ben de illa yaşitim olsun kafasinda biri olmadim, pisman degilim ama kendi fikrimce 20 de çok. Size gore uygunsa tabi ki devam ediniz.
24 yaşındayım. Hayır evli değil
Benim de şu an öyle bir ilişkim var ve çok heyecanlı çok güzel ilerliyor. İnsanlar umrumda değil ve yaşıtlarim çok ergen. Evet ileride sorun çıkacak belki ama ben şu an sadece anı yaşayıp mutlu oluyorum.Sanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
Rica ederim canım eşimle ilk sevgiliyken benim ablam eniştem falan çok karşı çıktı sen 30 yaşındayken o 43 yaşında olacak sen 40 ken o 53 olacak sen daha arzulu olurken o antropoza girecek gibi gibi bir sürü laflar ama ben şimdiden arzusuzum kocama göre 26 yaşımdayım sen düşün ama kıpır kıpırım o daha sakin ben kalkıp müzik açıp evde oynarım o beni izler güler hoşuna gider hadi kalk derim onuda oynatırım yani sevmek her şeye çare mutluysanız seviyorsanız birbirinizi yaş çok önemli değil eğer mutlu olmazsanız ayrılırsınız nice büyük aşıklar (yaşıtlar) heyecan bitti anlaşamadık diyip ayrılıyorGüzel yorumunuz için teşekkür ederim. Karakter konusunda haklısınız bunun yaşla hiç alakası yok ben daha sakin ve durgunum mesela. Öyle gece hayatı vs. aramam
Yaa Ne alakası var sanki gençlerin hepsi taş gibi.Kaç tane yaşlı bu dediğiniz aletlere geziyor?He olur
Ama cantalarini büyük tut. Makyaj malzemelerinin yanina tansiyon ilacı, şeker ölçüm cihazı filan sığdırman gerekir
Abartmayın 44 yaşındaki bir insan seker ve tansiyon hastasi mi oluyor illa? Yaşı mı var hastalığın ne ayıp.He olur
Ama cantalarini büyük tut. Makyaj malzemelerinin yanina tansiyon ilacı, şeker ölçüm cihazı filan sığdırman gerekir