Ben üniversite öğrencisiyken kendimden yirmi yaş büyük adamla sevgili oldum. Hayatımın en güzel günleriydi. O da aynen dediğin gibi çok genç duran, bakımlı, yakışıklı ve müzisyen biriydi. Harika günler geçirdik. Bir de barı vardı, yaşadığımız şehirde. Ağustos böceği gibiydi.
İlk başta sevgili olmak istemedim. Dedim sen günübirlik bir şey arıyorsundur, ben öyle biri değilim. Bayaa koştu peşimden. Sonra dayanamadım, sevdim.
Bi kere adam her şeye doyduğu için beni hiç aldatmadı. Hep el üstünde tuttu. Evlenelim dedi, ilk günden son güne kadar. Bir kaç yıl sürdü ilişkimiz.
Hala da arada haberleşiriz. Ben onun prensesiydim. Ve muhteşem bir insandı. Haa neden ayrıldım? Bir kaç yıl sonra duygularım bitti.