Bak sana bir örnek vereyim ben güzelim, fikir istiyorsun ya, nasıl olacağını soruyorsun, bizim böyle evli arkadaşlarımız vardı, kız 22 erkek 38 yaşındaydı evlendiklerinde. Bizim arkadaşımız erkek olandı, yani bizim yaşımız da erkekle eşit, kızla onlar evlendikten sonra tanıştık. Birbirimize ailecek gidip geliyorduk çok samimiydik. Bizim kızımız var o zaman 4 yaşlarında, sitem ediyorlardı siz bize fazla gelmiyorsunuz siz de gelin, ben bir kez dedim ki; ya gelin işte ne olacak bizim çocuk akşam 9:30’da yatıyor, o yatar biz otururuz. Kız bana demez mi bizim çocuk da akşam 9:30’da yatıyor, tvnin karşısında uyuya kalıyor. Ama evlenmeden önce hiç böyle değildi, çok enerjiğim çok gencim ben diye tanıttı kendini bana. Kızın kanı kaynıyor tabi, bizimle birlikte oturmak sohbet etmek bile sıkıcıdır onun için eminim, çünkü benim için de onunla sohbet etmek sıkıcıydı. Yani aramızda nerden baksan 15 yaş fark var, o nerdeee ben neredeyim. Ne kadar da ben olgunum oturaklıyım desen de senden büyük olanlar için bu böyle olacak, sadece sevgilinle değil mesela onların arkadaşlarıyla da aranda çok fark olacak. Şimdi sana yaşıtların nasıl ergen geliyorsa o kız da bana ergen geliyordu mesela. Kız akşamları eşi eve gelince dışarı çıkmak istiyordu, eşi yorgun argın işten gelmiş zaten yaş da 40, evde tv karşısında pineklemek istiyor. Mesela benim eşim evde pineklemek istese bana hiç batmaz çünkü bende yayar pineklerim. Ama şimdi 24 yaşında olsam sıkılırım evde. Senin arkadaş çevren de ona ergen gelecek mesela, böylece hiç ortak birlikte olmaktan zevk aldığınız arkadaşlarınız olamayacak. Senin yaşındayken konserlerde barlarda diskolarda geziyorduk biz. Şimdi şu geri kalan hayatımda hiç gitmesem eksikliğini hissetmem mesela. Eşim de öyle, yani zevkler ve ilgi alanlarımız denk. Ben kendimi düşünüyorum mesela şu an yanımda 60 yaşında bir erkekle, az önce havuzdan denizden çıktık, Yanımda 60 yaşında yaşlı bir adam olsa, karşımda oturan 40 yaşında hatunun da yanında 40 yaşında Dalyan gibi kocası olsa, kadınız hepimiz şimdi açık olalım, ona özeniriz. Yanımızdakinden utanırız, insanız çünkü. Şurda sorsan herkes der ki önemli olan iç güzelliği dış güzellik hiç önemli değil, ama pratikte öyle olmuyor hiç bir şey. Şimdi adam genç, şu an sorun olmaz, çık gez dolaş seviyorsan ama evliliği falan düşünme derim ben, çünkü gerçekten arada dağlar var.
Haa, bu arada bu arkadaşlar sadece 2-3 sene evli kaldı, sonrasında boşandılar.