40 55 te olsa cok fazlaKız 20li yaşlarda olduğu için evet 10 - 15 yaş farkı çok fazla.
Size göre o işte. Ben o yaşlarda fazla görmüyorum açıkçası. İki tarafta az çok hayatın sillesini yemiş oluyorlar çünkü. Ama 20 yaş için o fark çoook fazla.40 55 te olsa cok fazla
Evet, 20 yaş için bir kusak neredeyse.Size göre o işte. Ben o yaşlarda fazla görmüyorum açıkçası. İki tarafta az çok hayatın sillesini yemiş oluyorlar çünkü. Ama 20 yaş için o fark çoook fazla.
Kesinlikle. Çok tecrübesiz bir yaş.Evet, 20 yaş için bir kusak neredeyse.
Kardeşim sen niye etkileme derdindesin? Bırak o gelecekse sana gelsin. Yaşı başı geçtim. Bir kadın neden erkeği etkileşim? Erkeğin peşinden giden kadınlar hep üzülen oluyor. Kaç defa dedik. Erkekler avcı ruhludur. Onlar ava çıksın siz niye ava çıkıyorsunuz? Onların ava çıkacağı varsa yaşa başa bakmaz. Sen baştan kaybetmişsin. Yok kendimi küçük görüyorum bilmem ne. Ben erkek olsam derim ki bu cepte ne de olsa kendime bı bağladım mi ohh. Yapmayın ya kendinize değer verin.Merhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
Erkekleri küçümsemeyin.Erkekler gerizekalı oldukları için bir kadını çocuksu bulamazlar. Şu an ben 70 yaşındaki bir-çok erkekten olgun bir insanım. Her iddiasına girerim.
Ama buna rağmen 15 yaş çok fazla..madem ki bunlar her yaşta gerizekalı bari yaşı yaşıma uygun olsun derdim ben olsam.
Off çok leşler eski bir erkek arkadaşım normal arkadaş, bir gün kafede oturuyoruz resmen 17 -18 lik genç kızların tüm bedenini dakikalarca süzdü , iğrençlik ya .Erkekleri küçümsemeyin.Cinsellik, genç enerji, dirilik için genç kız bulup muhabbeti için de yaşıtlarını arıyorlar.
Öyleyse onu zekanizla etkileyebilirsiniz ben zeka ve ahlak dışında etkileyici duran bir şey bilmiyorumMerhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
Burda taşlarlar seniMerhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Gerçekten taşladılar, bence yorumlar bayağı dar görüşlüydü. Tabiki etkilemeye çalışacağım arkadaşlar, insanlar birinden hoşlandığı zaman bunu yapar. Avlamaya da çalışmıyorum tabiki. Neyse yorum yapmanıza sevindim zaten özellikle söylemiştim tecrübesi olanlar yazsın diye, işte bu yüzdendi. Çünkü arada bir sürü yaş farkı varken evlenen veya takılan insanlar var yani biliyorum, siz nasıl vakit geçiriyordunuz pekiBurda taşlarlar senieşimle aramda 17 yaş var 19 yasındaydım o ise 36 tanıstıgımız da ben kafayı takmıstim ona onun bana baktıgı bile yoktu en sonunda karsısına gecıp bı yerde bı kahve ıcebılırmıyız demıstım sımdı olsam buna cesaret edemem yaş 19 olunca gulumsemişti numaramı veriyim gorusecegımız zaman ararsınız dedım tamam dedi bekle bekle bekle ne arayan var ne soran 3 5 hafta sonra ben mesaj attım o gece epey mesajlastık sonra da goruselım bakalım dedi arkadaşlarım bana nasıl tepkili seninle cınsellık yaşar sadece yapma dedıler ama ben cok etkileniyordum ondan dogal davrandım yasım gereğı nasılsa dogallıgımdan etkilendigını ciddi niyetle gorusmek ıstedıgını soyledı 1 ay sonra ailesini gonderdı bız 40 gun sonra yuzuklerı takmıs olduk 1 sene dolmadan da evlendik 15 yıl oldu 1 tane de cocugumuz oldu hıc yaş farkı yaşamadık komsularım sız hıc kavga etmezmısınız der mesela ederiz elbet edilmez mı ama ben yasına hurmeten sesimi yukseltmem o da ben ürkerim hala kucugum dıye sesını yukseltmez üstüme yurumez (bunu kendisi itiraf etti ) yaş farkı degıl onemlı olan ruh farkı onemlı ruhlar farklı oldu mu istersen aynı gun doğ olmadı mı olmuyor hayırlısı dogal davranın erkekler kac yasında olursa olsun dogal kadınları sevıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?