teşekkürler yorumunuz içinBenim de sevgilim benden 10 yaş büyük zevklerimizin çoğu aynı diye kolaylıkla anlaşabiliyoruz. Birçok kişi çok fazla demiş sevdikten sonra kim ne derse desin takma. Bazen off bu beni anlamıyor, bana tavsiye verme ben çocuk değilim gibi kavgalar olsa da genel olarak normal bir ilişkiden farksız oluyor. Çocukça tavırlar sevmeyen olgun insanlar kaldırabilir böyle yaş farkını. Kendin ol yalanlarla etkilemeye çalışma o tarz insanlar hayatlarındaki düzene ayak uyduracak, çocukça tavırlar sergilemeyecek ve onu tekrar 20 yaşlarindaymiş gibi hissettirecek ilişkiler severler.
neyse arkadaşlar internetteki milyonlarca forumdan birinde açtığım konuya yazılan seviyesiz yorumlara daha fazla cevap vermeyip, bana düzgünce yaklaşanlara cevap vereceğim. uğraşamayacağım, allah kolaylık versin size de.Ben öyle birşey demedim ama insan kendini üslubu ile ele verir.
Ben de diyorum ki;seviyeniz yazdığınız yorumlardan belli oluyor.Kendi seviyenizde gördüğünüz yorumlara cevap verin o zaman,ne diyeyim.neyse arkadaşlar internetteki milyonlarca forumdan birinde açtığım konuya yazılan seviyesiz yorumlara daha fazla cevap vermeyip, bana düzgünce yaklaşanlara cevap vereceğim. uğraşamayacağım, allah kolaylık versin size de.
Bence yok. Kendin ol yeter. Mesela ilk başta ben onu gözümde öyle büyütmüşüm ki bizi gören panel yönetiyoruz sanardı öyle bilimsel konuşurduk. Zaman ilerledikçe gördüm ki ne kadar yaşı olgun da olsa koca bir bebek. Şimdi ben de daha rahatım kendim olabiliyorum. Has, yaşı büyük erkekler zaten cıvıl cıvıl çıtır arıyorYa mesele bu zaten. yaşıtlarımız o kadar ergenki bunalıyorum sıkılıyorum muhabbet edesim gelmiyor. kafa olarak uyuşup uyuşamayacağımız da kder kısmet tabiki. benim burada sorma amacım, bu konuyu açış amacım dikkat etmem gereken küçük detaylar var mı? onun dışında tabiki kendim gibi davranırım doğal olurum zaten
Tabii ki görüştüm, görüşmeye de devam ediyoruz :)
hayır tabiki günlük hayattan tanıyorum
Şaşırıp kaldım resmen. hayatınızda daha önemli bir meşguliyetiniz yok mu gerçekten? İnternette anonim bir kimliğe sahip birisini kafaya takıyorsunuz ve farkında olmadan takip edip rahatsız etmeye çalışıyorsunuz. Camelia, biliyor musun hayat sadece bu forum sitesi değil... biraz dışarı çık ve temiz hava al. Hayır bir de “kızdırdığı için” falan yazmışsınız da beni yorumların kızdırdığı falan yok. Anonim insanlara bir internet forumuna neden enerjimi harcayayım? hayalinde bir senaryo kurmuşsun ve bunu gerçek zannediyorsun, değişik.A anonimadanali diğer konunuza yaptığımız yorumlar sizi kızdırdığı için mi yeni üyelikle konu açtınız?
Güldürdünüz beni, mesajlarıma bakarsanız saatlerimi burada geçirmediğimi pekala anlayabilirsiniz. Hayalinde “senaryo” kuran sizsiniz. Emin olun sizden daha dolu dolu ve güzel yaşıyorum hayatı. Kendimden 10-15 yaş büyük biriyle evlenip gömleğini ütüleme, kravatını bağlama hayaliyle yanıp tutuşmuyorum.Şaşırıp kaldım resmen. hayatınızda daha önemli bir meşguliyetiniz yok mu gerçekten? İnternette anonim bir kimliğe sahip birisini kafaya takıyorsunuz ve farkında olmadan takip edip rahatsız etmeye çalışıyorsunuz. Camelia, biliyor musun hayat sadece bu forum sitesi değil... biraz dışarı çık ve temiz hava al. Hayır bir de “kızdırdığı için” falan yazmışsınız da beni yorumların kızdırdığı falan yok. Anonim insanlara bir internet forumuna neden enerjimi harcayayım? hayalinde bir senaryo kurmuşsun ve bunu gerçek zannediyorsun, değişik.
Neden merak ediyorsunuz? Bu bilgiler hayatınızda neyi değiştirecek meselaAdam Türkiye de ve sizinle aynı şehirde mi yaşıyor ?
Güldürdüysem ne âlâ. Hiç profilinize bakıp da vakit geçirmek istemedim :) Sav bulamayıp beni cümlelerimi bana pazarlıyorsunuz, daha fazla yazmama gerek yokGüldürdünüz beni, mesajlarıma bakarsanız saatlerimi burada geçirmediğimi pekala anlayabilirsiniz. Hayalinde “senaryo” kuran sizsiniz. Emin olun sizden daha dolu dolu ve güzel yaşıyorum hayatı. Kendimden 10-15 yaş büyük biriyle evlenip gömleğini ütüleme, kravatını bağlama hayaliyle yanıp tutuşmuyorum.
Hem siz kimsiniz ki sizi kafama takayım? Konunuz o kadar cringe ki aklımda kalmış. Ne tesadüfse bu konuyla aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?