- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizumudum
Çok değişik bir tanışma hikayemiz var bir sosyal medya sitesinden başka arkadaşımla karıştırarak numarasını istemiştim isimler aynı profildeki fotoğrafın benzeri benim arkadaşımdada vardı Murat Can dı her ikisinin de adı neyse aradım karşımdaki ses benim tanıdığım kişi değil nasıl utanmıştım.Sonra bir davet kahve sohbet muhabbet hiç kesintisiz 5 saat o sıralar bana göre havalı ukala biri gibi gelirken sonradan kalbimi çaldı güvendim ve ardına sevdim gözleri gülüyor kelimeleriyle kalbime dokunuyor böyle 9 aya kadar devam ettik.Kararsızlığı 2 kez ayrılığı getirdi bugün sonlandırdık çok kırıldım bana ben yapamıyorum hayatımda bi kadınla ömür sürmeye hazır değilim dedi geçen 2 olayda da sıradanlaştık bu beni boğuyor demişti.1 hafta geçmeden aramalar mesajlar özlem dolu sözler ama olmuyor bir türlü kafasında yerimi oturtamıyor. Bu da dert mi diyebilirsiniz bende diyorum galiba diğer sorunlarımı umursamamayı öğrendim ama kalbim acıyor.Başka biri vardır diyen arkadaşlar olcak. Murat ailesiyle daha yeni yaşamaya başlamış boş vakitlerinde ailesinin yanında olmayı seven bi erkek işe gittiği süreçte işinde hiçbirşeyden etkilenmeyen çoğu zaman yoğun tempoda çalışan biri.Haftada 2 gün görüşebilrdik çalışma saatlerimiz ters olduğu için gündüz4 gece 2 çalışıyor sabahları 1 e kadar uyuyor ve büyük hedefleri var bunlar arasında ben arka planda kaldım oda bir türlü yerleştiremedi beni sadece anlatmak istedim buna benzer olaylar yaşayanları okuyorum.Ne yapabilirim bilmiyorum..