Kendinden Emin Olamayan Bir Erkeği Seviyorum

Çok saçma bir kere tanışma hikayeniz. Sizi sosyal medyanızda hiç tanımadığınız birinin ne işi vardı da numarasını istediniz hem de aynı isimde ve profil fotoğrafları da neredeyse benzeyen biri çok enteresan değil mi? siz arkadaşınızın fotoğrafına bakınca o olup olmadığın anlayamıyor musunuz nasıl benzerlik bu? dediğim gibi bu adam nasıl ekliydi sizde de mesaj yazabildiniz? ayrıca yanlışlıkla aradığınız bir numarada nasıl uzunca bir konuşma oluyor onu da anlamadım yabancı biriyle muhabbet nasıl ilerler? sonuçta yanlış başlayan şey bitmiş sonuç olarak ilişkiler başlar biter bunu kabul edin. ne bekliyordunuz ki yanlış numara arayanla hemen sevgili olan birinden.

Çok saçma bir kere tanışma hikayeniz. Sizi sosyal medyanızda hiç tanımadığınız birinin ne işi vardı da numarasını istediniz hem de aynı isimde ve profil fotoğrafları da neredeyse benzeyen biri çok enteresan değil mi? siz arkadaşınızın fotoğrafına bakınca o olup olmadığın anlayamıyor musunuz nasıl benzerlik bu? dediğim gibi bu adam nasıl ekliydi sizde de mesaj yazabildiniz? ayrıca yanlışlıkla aradığınız bir numarada nasıl uzunca bir konuşma oluyor onu da anlamadım yabancı biriyle muhabbet nasıl ilerler? sonuçta yanlış başlayan şey bitmiş sonuç olarak ilişkiler başlar biter bunu kabul edin. ne bekliyordunuz ki yanlış numara arayanla hemen sevgili olan birinden.
profil fotografnda kendi resmi olsaydı tanırdım tabii bu bahsettiğim resim araba ve arkadaşımında profilinde aynı arabanın benzerleri vardı plakasız. Evet yanlışlıkla aradım sonra tanıştık ve arkadaşça sohbet ettik hoşalndım sevgili olduk bu olabilir tesadüfler olabilir bu hayatta sanki kötü birşey yapmışım gibi nevar herkes görerek tanışarakmı yaşıyo bişeyleri tesadüf ama sosyal medyada tanışıp evlenen kaç kişi var oranlarını biliyormusunuz?

Mesele sosyal medyadan tanışmak değil. Ben en güzel dostluklarımı da kkdan edindim mesela. Burada sorun tanışma şekli değil adamın hareketleri. Var bir numarası yakında öğrenirsin. Yüksek ihtimal evlenmeyi daha çok istediği başka biri olabilir.

Back
X