Konuya nerden başlayacagımı bilmiyorum yeni söz nişan yapacaklar o heyecanda olanlar belkide stresimi anlarlar ben mi büyütüyorum bilmiyorum KV kayınbabam babamla konusmak istiyormus hem bi izin isteyelim gelecegimiz için demiş aileler zaten tanısıyordu bugun telefonda bir ön tanısma yaptı iki tarafında erkekleri gelecek haftada tanısmak için bizim sehrimize gelecekler mesafe olunca ilk tanısma telefonla oldu hiçbir sıkıntı yok buraya kadar gayet iyi anlastılar ben erkek arkadasımla konusurken laf arasında iyi anlasmıslar senin babanda dünden razıymıs sanki buyrun gelin demiş yoksa bi hastalıgın felan mı var senin diye sordu üzüldüm babam gayet normal tanısmıs istemeye gelecegiz diyincede buyrun gelin demiş erkek arkadasımın bu sözü kırdı bu ara stresliyim alınganım o yüzden sanırım cok kırıldım bazen bu sekilde agır sakaları oluyor ve bu son saka son damlaydı bagırdım cagırdım ve beni doktora götür kanser miyim verem miyim baktırıp al dedim kafam iyice allak bullak oldu.her zaman alttan alan taraf olmusumdur buda beni yordu sanırım