Hoca uygun gormuste anlatmış.Ama okul basladigindan beri her ders sırf siyaset.Bu mu uygunluk?hocanın bransi ile zerre alakasi yok hatta sınıf hocası ile görüştüm bana bunun dogdu olmadığını su an icin öyle bir ders anlatma dyrumun olmadığını söyledi.Size niye bu kadar dokundu anlamadim hayırdır?öğretmen uygun görmüş ki anlatmış. sizi hiç ilgilendirmez. çok meraklıysanız girin sınavlara kendiniz anlatın sınıfta. isterseniz hergün öğretmen size rapor da versin yarın şunu işleyeceğim uygun mudur diye
Valla ben resmiyette idarecilikte bu derece bi laubalige karşıyım.Bu ne ablacimda ablacım.Bence ne hoş nede samimiyet içeriyor bu tarz yerlerdeAdam belki herkese abla veya ablacım diyor ağız alışkanlığıdır sen niye bu kadar taktın ki?
Bugün kardeşimin veli toplantısı vardı.Babası toplantıya gidemediği için ben gittim.toplantı oldu çıktık,müdürle bi konu hakkında görüşmek için odasına gittim.Mevzu da, bi derste ders islenmeyip 9. Sınıf ogrencilerine sürekli siyaset anlatılması yok suriye yok esad yok amerika falan vs.Bu durumdan rahatsız olarak gittim müdürle konusmaya.Müdür zaten dediğimi cok takmadi habire hocayi savundu ben bi sey dedikce "ablacım yok yonetmelik var ablacım yok şöyle ablacım yok boyle ablacim ablacım ablacım..."
Ya sen olmussun koskoca idareci karsindaki insanlarla hangi hitap sekliyle konuşacağını nasıl bilmiyorsun?Ha diycenizki yaş takintinmi var.Ben 22 yasindayom adm en az kırk."Ablacım" ne bu?neyin samimiyeti? bana inanılmaz itici geldi.Karşınızdaki bi kadına hanım efendi demek cokmu zor?bu tarz hocalar mı bizim çocukları kardeşleri güya terbiye edip eğitiyor?Zaten hocaya yaptığım şikayet ayrı fecaat.Ben birinci dereceden veli degilim eger bu konu hakkında veli ile goruşecekseniz şayet beni arayın dedim (Zira kardesimin babası bu sikayetten haberi yok.Boyle bi sikayette bulundumu bilse beni fena yapar annemde cabası).Israrla söyledim adam konuşmanın sonunda tekrardan veliyi arariz dedi.Müdür bu konuda tedirgin oldmu hissettiği için inadına yapıcak.Hem kardeşimin egitimde/derste nitelik hakkını savunmaya çalıştığım için ozellikle bu tarz bi konuda bi çok veliden şikayet olduğu halde taşın altına elimi soktuğum için kendi adıma memnun oldum ama bi yandan okula veli cahrilacaksa s..tım demektir.Konu cok dağıldı kusura bakmayın.
Onu arayıp cagiracaklar ya baya tepki gosterecek zirra hic sevmez cocuklarin okuluyla ilgilenmyi oyle sadece bunu anlatmaklada sakinlesmezKardeşinin babası?
Ayrıca niye telaş yaptın ki ? Sorarsa kardeşinin babası; dersin evet ders islenmiyormus şikayet ettim. Ne var bunda
seviyeye bak. neyse sınıf hocası böyle bir durum olmadı demiş. siz üstüne müdüre mi gittiniz.hatta sınıf hocası ile görüştüm bana bunun dogdu olmadığını su an icin öyle bir ders anlatma dyrumun olmadığını söyledi.Size niye bu kadar dokundu anlamadim hayırdır?
Ona biz karar veremeyiz belki bizim hoşumuza gitmiyor ama şikayeti olan söylerdi sizin gibiValla ben resmiyette idarecilikte bu derece bi laubalige karşıyım.Bu ne ablacimda ablacım.Bence ne hoş nede samimiyet içeriyor bu tarz yerlerde
O zaman annesi gelir. Veli=baba degil kiOnu arayıp cagiracaklar ya baya tepki gosterecek zirra hic sevmez cocuklarin okuluyla ilgilenmyi oyle sadece bunu anlatmaklada sakinlesmez
Sınıf hocası derste "siyaset ile alakali herhangi bir yonetmelik yok ders anlatmay yonelik"dedi :) yni oda bana arka çıktıseviyeye bak. neyse sınıf hocası böyle bir durum olmadı demiş. siz üstüne müdüre mi gittiniz.
Bende tarihciyim. Bize yönetmelik geldi genelge var. 15 temmuz olayları dolayısıyla gençliğe bu olaylar anlatılacak. Her ders anlatıyorum evet bıkmadan usanmadan.Hoca uygun gormuste anlatmış.Ama okul basladigindan beri her ders sırf siyaset.Bu mu uygunluk?hocanın bransi ile zerre alakasi yok hatta sınıf hocası ile görüştüm bana bunun dogdu olmadığını su an icin öyle bir ders anlatma dyrumun olmadığını söyledi.Size niye bu kadar dokundu anlamadim hayırdır?
yine de yaptığınız davranış hiç hoş değil. önce gidip sıkıntı olduğunu düşündüğünüz öğretmenle konuşmanız gerekiyorduSınıf hocası derste "siyaset ile alakali herhangi bir yonetmelik yok ders anlatmay yonelik"dedi :) yni oda bana arka çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?