Eğitimdeki nitelik kavramini nasıl o kelimeye bagladiniz su an saskiniz.Matematik hocası ders islemeyip surekli bunu anlatmasi size mantıklı geliyor mu acaba ?guncel konularda bilgilendirmek matematik hocsina mı kalmiş.Esad amerika suriye farkinda degilsiniz sanirim siyasetten ote guncel konular ogretmen uygun gormus guncel bir konudan bahsetmis. ne kadar merakli herkes ogretmencilik oynamaya.sizden onay mi alacakti? .ayrica idareci hakli yasal olarak veli degilsiniz nicin sizi arasin. Birde egitimde nitelik demissinizde s..tim yazan birinin egitiminin niteligi cidden tartisilir
Sınıf hocası bana idare ile görüşme mi söyledi.Bide veli toplantısından yeni çıkmıştık hocayı arayıp bulmam zor olacak gibi geldi bnayine de yaptığınız davranış hiç hoş değil. önce gidip sıkıntı olduğunu düşündüğünüz öğretmenle konuşmanız gerekiyordu
ne alakası var her ögretmenin anlattıgı uyggun olamaz koyun degilizöğretmen uygun görmüş ki anlatmış. sizi hiç ilgilendirmez. çok meraklıysanız girin sınavlara kendiniz anlatın sınıfta. isterseniz hergün öğretmen size rapor da versin yarın şunu işleyeceğim uygun mudur diye
Rahatsız olmakta haklısın diye düşünüyorum aynı zamanda müdürün veliyi arayacağını da sanmıyorum çünkü savunması yok sadece geçiştirmiş veliyi aramak konuyu dallandırıp budaklandırmak olur.
Derste siyaset yapılması yasaktır, ayrıca dersler plana göre işlenir, öğretmenin plan dışına çıkmaya hakkı yoktur.
Veliyi ararsa da -yalan söylemeyi sevmesem de- ben öyle bişey demedim sürekli bunu söyleyen bir kadın vardı onunla karıştırdı herhalde de çık işin içinden.[/QUOTE
Oraya adımı soyadimı numarmı bile yzdırdım aranacaksa bi konuda ben ranayim diye
koşa koşa müdüre gitmek, koşa koşa şikayet hattını aramak, koşa koşa bimere şikayet etmek yerine uygun görmediğiniz davranışı yapan şahısla konuşmanız daha medenice olurne alakası var her ögretmenin anlattıgı uyggun olamaz koyun degiliz
Okulda sadece babanın numarası varO zaman annesi gelir. Veli=baba degil ki
ertesi gün tekrar gidebilirdiniz. yaptığınız davranış gerçekten hiç hoş değilSınıf hocası bana idare ile görüşme mi söyledi.Bide veli toplantısından yeni çıkmıştık hocayı arayıp bulmam zor olacak gibi geldi bna
Bende böyle düşündüm ama sınıf hocası beni idareye yönlendirdikoşa koşa müdüre gitmek, koşa koşa şikayet hattını aramak, koşa koşa bimere şikayet etmek yerine uygun görmediğiniz davranışı yapan şahısla konuşmanız daha medenice olur
hocam matematik hocasının anlatmasi peki var mı yonetmelikte?Bende tarihciyim. Bize yönetmelik geldi genelge var. 15 temmuz olayları dolayısıyla gençliğe bu olaylar anlatılacak. Her ders anlatıyorum evet bıkmadan usanmadan.
Vatan millet sakarya!
Not: abla derken art niyet olduğunu sanmıyorum. Bazılarınki ağız alışkanlığı sanırım
Eminim sizde haytınız boyunca bu kelimeyi kullanmıyorsunuzdur.Nitelikli egitim insanlara duzgun hakaret icermeyen kelimeler kullanmayo ogretir s..tim yerine zor durumda kalirim demek gibi sanirim siz egitimle ogretim aradisindaki farkida bilmiyorsunuz egitim duzgun davranis kazandirma ogretim ise belirli bir konu uzerine bilgi vermedir.bu nokta nitelikli egitiminiz karsisinda saskinim ayrica lise de sinif ogretmeni yoktur sinif rehber ogretmeni vardir ki kendisi diger dersler uzerinde soz sahibi degildir
Var evet Canım..Bende böyle düşündüm ama sınıf hocası beni idareye yönlendirdi
hocam matematik hocasının anlatmasi peki var mı yonetmelikte?
Haklısınız ama üsendim hocayı aramakla.Şimdi düşüncede en mantiklısı bu imiş.Benden size bir tavsiye, sorunlarınızı çözmek için ilk olarak en tatlı seçeneklere yönelin.
Bunlar işe yaramadığında tatsız çözümlere yönelme hakkınız olur.
Ay madem bu kadar takıntılı idi adam bu adamın oğlu için niye mudure gidiyorsun ki. Neyse.Okulda sadece babanın numarası var
Haklısınız ama üsendim hocayı aramakla.Şimdi düşüncede en mantiklısı bu imiş.
Ilk haftalarda bunun yapıldını biliyorduk.Bize anlatınca iyi bakın ders cıkarın diyorduk e her hafta olunca bide matematik olunca insan bi olmaz öyle şey diyor.Bide mevzu sadece temmuz ayındaki tiksinc durum degil ki baska başka konulara dalıyor.Tamam direk hocay değilde müdüre gitmekle hata etmiş olabilirim ama bu konuda çok haksız oldumu düşünmüyorum.Var evet Canım..
Tüm öğretmenlerin video göstermesini ve konuşması istendi.
Tabii matematik dersinde bir defa yeter... :)
CoşMuş sanki...
Benim dersim gereği mecburen konu oralara değiyor...
Onu önemsiyorum çünkü.Ne yapayım kardeşim dediğim çocuğu takmayayım mıAy madem bu kadar takıntılı idi adam bu adamın oğlu için niye mudure gidiyorsun ki. Neyse.
Ilk haftalarda bunun yapıldını biliyorduk.Bize anlatınca iyi bakın ders cıkarın diyorduk e her hafta olunca bide matematik olunca insan bi olmaz öyle şey diyor.Bide mevzu sadece temmuz ayındaki tiksinc durum degil ki baska başka konulara dalıyor.Tamam direk hocay değilde müdüre gitmekle hata etmiş olabilirim ama bu konuda çok haksız oldumu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?