Kendinden yaşça küçük veliye sürekli "abla"diyen müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacim nedir ya cok itici.

Eğitimdeki nitelik kavramini nasıl o kelimeye bagladiniz su an saskiniz.Matematik hocası ders islemeyip surekli bunu anlatmasi size mantıklı geliyor mu acaba ?guncel konularda bilgilendirmek matematik hocsina mı kalmiş.

yine de yaptığınız davranış hiç hoş değil. önce gidip sıkıntı olduğunu düşündüğünüz öğretmenle konuşmanız gerekiyordu
Sınıf hocası bana idare ile görüşme mi söyledi.Bide veli toplantısından yeni çıkmıştık hocayı arayıp bulmam zor olacak gibi geldi bna

ne alakası var her ögretmenin anlattıgı uyggun olamaz koyun degiliz

ne alakası var her ögretmenin anlattıgı uyggun olamaz koyun degiliz
koşa koşa müdüre gitmek, koşa koşa şikayet hattını aramak, koşa koşa bimere şikayet etmek yerine uygun görmediğiniz davranışı yapan şahısla konuşmanız daha medenice olur

Sınıf hocası bana idare ile görüşme mi söyledi.Bide veli toplantısından yeni çıkmıştık hocayı arayıp bulmam zor olacak gibi geldi bna
ertesi gün tekrar gidebilirdiniz. yaptığınız davranış gerçekten hiç hoş değil

Nitelikli egitim insanlara duzgun hakaret icermeyen kelimeler kullanmayo ogretir s..tim yerine zor durumda kalirim demek gibi sanirim siz egitimle ogretim aradisindaki farkida bilmiyorsunuz egitim duzgun davranis kazandirma ogretim ise belirli bir konu uzerine bilgi vermedir.bu nokta nitelikli egitiminiz karsisinda saskinim ayrica lise de sinif ogretmeni yoktur sinif rehber ogretmeni vardir ki kendisi diger dersler uzerinde soz sahibi degildir

koşa koşa müdüre gitmek, koşa koşa şikayet hattını aramak, koşa koşa bimere şikayet etmek yerine uygun görmediğiniz davranışı yapan şahısla konuşmanız daha medenice olur
Bende böyle düşündüm ama sınıf hocası beni idareye yönlendirdi
hocam matematik hocasının anlatmasi peki var mı yonetmelikte?

Benden size bir tavsiye, sorunlarınızı çözmek için ilk olarak en tatlı seçeneklere yönelin.
Bunlar işe yaramadığında tatsız çözümlere yönelme hakkınız olur.

Eminim sizde haytınız boyunca bu kelimeyi kullanmıyorsunuzdur.

Bende böyle düşündüm ama sınıf hocası beni idareye yönlendirdi

hocam matematik hocasının anlatmasi peki var mı yonetmelikte?
Var evet Canım..
Tüm öğretmenlerin video göstermesini ve konuşması istendi.

Tabii matematik dersinde bir defa yeter... :)
CoşMuş sanki...

Benim dersim gereği mecburen konu oralara değiyor...

Benden size bir tavsiye, sorunlarınızı çözmek için ilk olarak en tatlı seçeneklere yönelin.
Bunlar işe yaramadığında tatsız çözümlere yönelme hakkınız olur.
Haklısınız ama üsendim hocayı aramakla.Şimdi düşüncede en mantiklısı bu imiş.

Var evet Canım..
Tüm öğretmenlerin video göstermesini ve konuşması istendi.

Tabii matematik dersinde bir defa yeter... :)
CoşMuş sanki...

Benim dersim gereği mecburen konu oralara değiyor...
Ilk haftalarda bunun yapıldını biliyorduk.Bize anlatınca iyi bakın ders cıkarın diyorduk e her hafta olunca bide matematik olunca insan bi olmaz öyle şey diyor.Bide mevzu sadece temmuz ayındaki tiksinc durum degil ki baska başka konulara dalıyor.Tamam direk hocay değilde müdüre gitmekle hata etmiş olabilirim ama bu konuda çok haksız oldumu düşünmüyorum.

Müdür değil öğretmen ile bire bir çözmek mantıklı olurdu.
Daha dikkatli olurdu ve etkili olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…