- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
6 çocuk maşallah kaç yaşındasınızMutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
286 çocuk maşallah kaç yaşındasınız
Evet teşekkür ederim.
Mutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
Yani genel olarak barışıksın kendinleMoralim.bozuksa saclarimi boyarim. Su an 72738282 kizla aldatildim ama unuttum mutluyum sarisibir de yeni makyaj malzemeleri yeni kiyafetler giyip hava almak beni mutlu eder. Hobilere de vakit buldugunuz kadar zaman ayirabilirsiniz. Shameless son sezon bitmiyor bende
Gayet iyi bakıyorsun kendine :)sağlıklı beslenme temiz olmak yürüme bakım mı dersiniz normal insan tarzın da yaşamı bilemem ama bunu yapıyorum
Yani genel olarak barışıksın kendinle
cocuk varmi sizde ayrica tebrik ederim hayat dolusunuzStres bastikca dua meditasyon en sevdiğim ve işe yarayan şeyler bende
Sacimi uzatmayi cokseverimm aktardan yağ alır surerim
Spor en önemlisi yeni tarifler deneyip kendimi mutfaga atmak ve komsularimla paylaşmak bunlar beni mutlu eder
En azindan bi göz kalemi olmadan kendimi soluk hissederim hafif makyaji severim
Ve agda zamanimi geciktirmemeye çalışırım bazen uzadigi zaman araya biseyler giriyo illaki canimi çok sikar çünkü kila tuye dayanamam
Bide kizlarala hamama gideriz arada bi :) buda beni mutlu eder
Bakım temizlik bunlar benim için önemli çünkü saldigimda bi daha toparlanamiyirum.
Allah bağışlasın zor olmuyormu yetişmek çocuklara
Maşallah,kendini ihmal etmemen ne güzel..Mutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?