Kendine bakıp özen göstermek

Bizim ufacık bir dükkanımız yani kendi işimiz.

Ama çevrem yok hiç,yeni taşındım buraya,insanlarla iletişime zor geçebiliyorum...yaşanmışlıklar vs güven insanlara karşı az

Strese girince hemen saç boyuyorum kestiriyirum vs . kilo sorunsalini ev işi spor salonuna gitmediğim için o şekil de kalori yakmaya çalışiyirum benim de kaşlarım hemen cikar sinir oluyorum durmadan almam gerekiyor biseye de benzese bari seyrek ince pfff

Ağda yapmak bna zevkli geliyo :) kendimi iyi hissediyorum. Asla 15 20 günü geçmez ağda yaparım

Sabah kalkar kalkmaz hafif bi makyaj yapıyorum.

Kolay kolay cins cins giyinmem. Genelde evde pijama bile olsa pijama yerine taşlı tayyımı giyerim.,kendimi onunla gğzel hissediyorum :)

Parfümsüz hatırlamıyorum durduğumu

Kitap maalesef okuma alışlanlığım yok, kafama estikçe okurum.

Sabh müge akşam esra :)

Ve dışarı çıkarken topuklu ayakkabı(belki boyum kısa olduğundandır bilmiyorum, topuksuz giyince kendimi değişik hissediyorum. Bu arada topuklu derken stiletto değil,normal topklu, dolgu falan)

Burdan iki değerli arkadaşım var, genelde onlarla konuşur dertleşirim. İkiside bana çok iyi gelen insanlar. WhatsApptan yardırıyoruz :)

Bide namaz kılıyorum. Bu da beni çok motive ediyo.

Ha son olarak, sabah kalkınca değer verdiğim arkadaşlarıma whatsapptsn günaydınnnnn diye bağırdığm ses kayıtlarımı atyrm.

Bu kadar :) :) :)

Kkda yorum yazıyorum demeyi unutmussun kız 2 ay olmus uye olali, ne ara 1500 yorum yapmışsın hey maşallah

Keşke zamanım olsa da, kendime baksam.
Şuan tost yapıp yemek, benim kendime yapabildiğim en büyük jest.
Kıymetini bilin boş zamanların...

Kil tüy sorununu agda ile cozenlerdenim.
Yüz tüylerinı iple alırım
En çok özendiğim yer ellerim. Bende bir temiz düzgün el takıntısı var. Otobüste giderken insanların elleri çok dikkatimi çeker.
Hiç saç boyatma deneyimim yok yaşım 25 uzun kahverengi düz saçlara sahibim 2 3 ayda bir uçlarını kestiririm. Kırık saç görüntüsü bence bakımsız saç goruntusudur. O yüzden çok ısınan ürünler ile şekil vermem.
Duş günlük alırım krem sürerim çok hafif kokular sürerim. Boğucu olmaz.
Sokakta sık ama kibar görüntum vardır.
Taşlı çiçekli desenli fosforlu şeyler sevmiyorum.
Diş bakımı da ihmal etmediğim konulardan.
Kendimi kötü hissettiğim zaman oje rengi değiştiririm enfazla. Çok ciddi değişiklikler yapmıyorum kendim de.

Spor olsun diye iş çıkışları eve yürüyerek giderim hızlı tempo:) aheste aheste yürüyen insanların hepsini geçip yol katetmem iyi gelir bana.. Yakın zamanda da platese başlıycam..

Her gün mutlaka duş alırım.. Duştan sonraki o şampuan ve krem kokusunu duydukça daha hafiflemiş, daha rahat hissederim..

Kendimi ekstra kötü hissettiğim bi gündeysem mutlaka saçlarımı yaparım, daha şık bişiler giyerim o gün.. Makyajsız olduğumda hastaymışım gibi hissediyorum zaten:|

Bol bol kitap okurum:) farklı hayatlara farklı pencereden bakma fırsatı sunuyo çünkü:) ve yeni bişiler öğretiyo bana..

Aynanın karşısına geçip şöyle bi kendime bakarım:) bazende öperim kendimi:) elimi kolumu yani:) seviyorum kendimi yaa

Her sabah erken kalkıyorum mecburiyetten bebeğim var :) onla birlikte spor yapıyorum evde zumba yapıyorum. Sonra diyetisyen kontrolünde sağlıklı besleniyorum. Kitap okumaktan asla vazgeçilmez seviyorsanız birkez elinize alın tekrar bırakmazsınız zaten. 3 günde bir kitap bitiriyorum. Ev temizliyorum. Hergün mutlaka dışarı cıkıyoruz kangurum ve ben :) Bebişi satacak biri bulursam banyoda uzun süre kalıyorum :) Saçım azcık bakımsız kaldı ama mutluyum :) Yemek yapıyorum mesela beni en cok mutlu eden bu :) Aslında bunlar birazcık sizin mutluluğunuzla alakalı silkelenin kendinize gelin sizi mutlu edecek şeyleri düşünün yazın ve uygulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…