- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Bizim ufacık bir dükkanımız yani kendi işimiz.Sabah yürüyüş yapıyorum komsularimla arada kahvaltı arada ikindi çayı. kızlarla AVM'ler. Gece eşim çalışıyor bana gelirler film izleriz. Sonra bütün makyaj malzemelerini çıkarıp bi guzel stres atarız. Çalışmayınca insan boyle seylere sarıyor.
Darisi bana insaallah :)Evet teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canim.:)cocuk varmi sizde ayrica tebrik ederim hayat dolusunuz
Sen nerelerdesin yaa epeydir yoktun kolay degil tabi cocuklardan firsat bulup yazmak.Mutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
6 mı maşallah kırk bin kere :) ben 4 taneyle dağıldımMutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
Ağda yapmak bna zevkli geliyo :) kendimi iyi hissediyorum. Asla 15 20 günü geçmez ağda yaparım
Sabah kalkar kalkmaz hafif bi makyaj yapıyorum.
Kolay kolay cins cins giyinmem. Genelde evde pijama bile olsa pijama yerine taşlı tayyımı giyerim.,kendimi onunla gğzel hissediyorum :)
Parfümsüz hatırlamıyorum durduğumu
Kitap maalesef okuma alışlanlığım yok, kafama estikçe okurum.
Sabh müge akşam esra :)
Ve dışarı çıkarken topuklu ayakkabı(belki boyum kısa olduğundandır bilmiyorum, topuksuz giyince kendimi değişik hissediyorum. Bu arada topuklu derken stiletto değil,normal topklu, dolgu falan)
Burdan iki değerli arkadaşım var, genelde onlarla konuşur dertleşirim. İkiside bana çok iyi gelen insanlar. WhatsApptan yardırıyoruz :)
Bide namaz kılıyorum. Bu da beni çok motive ediyo.
Ha son olarak, sabah kalkınca değer verdiğim arkadaşlarıma whatsapptsn günaydınnnnn diye bağırdığm ses kayıtlarımı atyrm.
Bu kadar :) :) :)
:) :) :) hemen ekliyorum :) :) :)Kkda yorum yazıyorum demeyi unutmussun kız 2 ay olmus uye olali, ne ara 1500 yorum yapmışsın hey maşallah
6 küçük çocuk derken???Mutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
Mutlaka spor diyorum. 6 küçük çocuğum var yine de 1 saat erken kalkıp koştuğumda kendimi çok daha enerjik pozitif hissediyorum.
nasıl meditasyon yapıyorsunuz , meditasyon yapmak nasıl öğrenilirStres bastikca dua meditasyon en sevdiğim ve işe yarayan şeyler bende.
Her sabah erken kalkıyorum mecburiyetten bebeğim var :) onla birlikte spor yapıyorum evde zumba yapıyorum. Sonra diyetisyen kontrolünde sağlıklı besleniyorum. Kitap okumaktan asla vazgeçilmez seviyorsanız birkez elinize alın tekrar bırakmazsınız zaten. 3 günde bir kitap bitiriyorum. Ev temizliyorum. Hergün mutlaka dışarı cıkıyoruz kangurum ve ben :) Bebişi satacak biri bulursam banyoda uzun süre kalıyorum :) Saçım azcık bakımsız kaldı ama mutluyum :) Yemek yapıyorum mesela beni en cok mutlu eden bu :) Aslında bunlar birazcık sizin mutluluğunuzla alakalı silkelenin kendinize gelin sizi mutlu edecek şeyleri düşünün yazın ve uygulayınMerhaba,
Lütfen,öncelikle rica ediyorum konu taşınmasın,çünkü dert ise,buda benim derdim..napayım,yanlış bir evlilik sonrası ikinci eşimle gecmişi unutmaya çalışıyorum.
Fakat,gerek eski sorunların vermiş oldugu vede gerkse kendimi zor tutmamla yiyerek aldıgım kilolar,tüylenme problemi var halettmeye çabalıyorum.
Fakat ben daha disiplinli olmak istiyorum,mesela eskiden zevkle kitap okurdum,az'da olsa spor yapardım ve daha canlıydım sanki,ama bu mutsuz evlilik ve ondan sonra ki ceremesi enerjimi emdi sanki.
Motive edermisiniz?
Kendinize nasıl bakıyorsunuz?
Nasıl seviyorsunuz dertleriniz arasında herşeye ragmen kendinizi?
Spor olsun hobiler ve kişisel bakıma daha özenle yaklaşımı nasıl halediyorsynuz?Saç baş giyim kuşam.
Geniş çaplı oldu biliyorum ama aklınıza gelebilecekler ne ise tavsiyelere açıgım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?