kendine kıyafet aldıktan sonra benim gibi pişman olan var mı:((((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
dün bir pantolon aldım kumaş gibi ama tam kumaş değil.100 de 2 likra 100 de 98 cotton yazıyor.mağazada farketmedim ama biraz sanki kaşındırıyor:((
100 de 98 cotton demek iyi mi? anlayamadım kızlar sizce ne yapayım iade edeyim desem 16 tl de yol parası vermem gerekecek :((canım sıkıldı:(

bir fular almıştım. resmen boynumu kaşındırdı alerji yaptı. yıkadım. şimdi olmuyor.
boyasındanda olabilir.boyalar alerji yapıyor.

Günaydın pamuklu kıyafetten zarar gelmez aksine çok iyidir,kaşınmanızın sebebi almış oldugunuz pantolonu yıkamadan giydiginiz için olabilir,almış oldugunuz giysileri mutlaka giymeden yıkayınız yoksa alerjik kaşıntılara maruz kalırsınız.

Kendime kıyafet aldığımda bir şekilde pişman olurum. Eve gelip onun benzeri bir sürü giysim olduğunu farkettiğimde, giysileri dolaplara sığdıramadığımda... Yani benim pişmanlıklarım yaptığım israf üzerine olur, bir de o giysiler üretilirken doğaya ne kadar zarar verildiğini düşündüğümde çok kızarım kendime. Tüketim toplumun kölesi, kendine güvensiz marka delisi olmaktan duyduğum utanç da cabası.
Senin derdin kaşıntı ise bir çok sebebi olabilir ama kumaş cinsinden olacağını sanmam. Sakın giysileri aldıktan sonra yıkamadan giymeyin. Bir keresinde giymiş bulunmuştum her tarafımı pireler yemişti. Aldığım şort pireliymiş düşünsenize. Ha bir de ithal bazı ürünlerde tuaf böcek yumurtası olabileceği konusunda uyarıyor bilimadamları. Bazı ülkeler bazı ülkelerden (Hindistan, Kenya, Malezya) hiçbir şey satın almıyor bu sebepten. Ama kendi süper markalı ürünlerini oralarda "hiç" paraya yaptırıp "çok" paraya dünyaya satıyorlar. off off...
Düşündükçe pişmanlık buluyorum bu konuyla ilgili, sustum.

Back
X