Bu dunyadaki en zor sey insanin kendisini anlamasi sanirim ya da benim icin oyle.bugune kadr hayatima bir cok insan girdi hepsi en fazla 6 aydi.bir gun,3 ay bitiyordu..benim hatalarim oldugu kadar aldatlma baski vs her seyi yasadim.taa ki son 2 yillik iliskime kadar..
eslerinize deli divane asik olarak mi evlendiniz? 2 yillik uzaktan uzaga surunmede bir ilskim var soz olcakti bu sirada is problemleri oldu ve ertelendi kendimden emin degilim.kafam baskalarina kayacak gibi hissediyorm bazen kendimden utaniyorm.vazgecmektende korkuyorm cunku suana kadr hic buyuk kavga edip ayrlgmz olmadi.ayrilirsak ne hale gelirim bilmiyorm onun gibi iyi durust birini arasam bulamam.oz elestri yaparsak bana rahat mi batiyo
mesela ilk konsmalardaki heyecani ariyorm.bu surecte is konularnda destek olcagima aynen boyle anlatiyorm yuzune..toparlamaya calisiyo uzuluyorumda ..yanyanayken sorun yok ya ben asik degilmiyim boyle bir evlilik yurur mu nasil emin oldunuz.psikologa gidicem artik
(cok sorunlu bi anne baba iliskisi icinde buyudum ) cocuklar haric herkese her seye hissizim..bagli da degilim hicbir seye..
eslerinize deli divane asik olarak mi evlendiniz? 2 yillik uzaktan uzaga surunmede bir ilskim var soz olcakti bu sirada is problemleri oldu ve ertelendi kendimden emin degilim.kafam baskalarina kayacak gibi hissediyorm bazen kendimden utaniyorm.vazgecmektende korkuyorm cunku suana kadr hic buyuk kavga edip ayrlgmz olmadi.ayrilirsak ne hale gelirim bilmiyorm onun gibi iyi durust birini arasam bulamam.oz elestri yaparsak bana rahat mi batiyo

Son düzenleyen: Moderatör: