- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Kesinlikle öyle . sorun su ki ben cabalasam bile olmadi bu bana yakışmadi diye yine ayni dusuncelere kapiliyorum..İnsan isterse yapar ya hem çocuk bakıp hemde süsü eksik olmayan o kadar anne var ki.
Benim daha cocugum yok salmışım kendimi çevreme bakıyorum 2 cocuklu ama sacından fönü süsü püsü eksik degil,Kesinlikle öyle . sorun su ki ben cabalasam bile olmadi bu bana yakışmadi diye yine ayni dusuncelere kapiliyorum..
Hamile kalmadan 63 tum incecik biri olmadim hic simdi 66 yim . ama şeklim bozuk tabi ortada bir gobek var henüz gitmemişBenim daha cocugum yok salmışım kendimi çevreme bakıyorum 2 cocuklu ama sacından fönü süsü püsü eksik degil,
Bense 1 gun kendıme baksam 2. Gun bosverıyorım işte azim yok sanırım.
kilo falan mı aldın acaba ?
Ondan belkideHamile kalmadan 63 tum incecik biri olmadim hic simdi 66 yim . ama şeklim bozuk tabi ortada bir gobek var henüz gitmemiş
OlabilirOndan belkide
Allah nasil bir şevk vermiş şaşırıyorum gerçekten benim icime neden gelmiyor acaba. Evlerinde katya mi var nedir arkadas :) tesekkur ederimmInstadaki mom lara bak
Kadinlarin hic derdi yok gibi
Tek dertleri karpuzlu tepsinin durus sekli
Kizlarina tütü giydirmek
Ve makyaj yapmak ..
Ben de sasiriyorum onlara baktikca
Recep Ivedik gibi hissediyorum kendimi
Bebeginiz saglikla buyusun bu arada
O kadar içten yazmissin ki sanki yanimda bana biri destek oluyor gibi geldi okuduklarim. Beni yaninda hissettirdi . cok tesekkur ederimmCnm bebeğin çok küçülmüş bu duyguları yasaman okadar normalki..Her doğum yapan yaşar bu tarz duyguları.acele ediyorsun sabret eminol düzene girecek.isttedigin gibi bakımlı da olucaksun süslüde.canini sıkma kendine dert etme.Bebeğinin ve senin sağlığı yerinde ya önemli olanda bu.
Allah nasil bir şevk vermiş şaşırıyorum gerçekten benim icime neden gelmiyor acaba. Evlerinde katya mi var nedir arkadas :) tesekkur ederimm
Ben serdigim camasirlar toz oldu diye tekrar yıkadığımi bilirim yetmiyorum eve bana katya lazim asilO kadar ivir zivira vercek paralari varsa
Bi katya da aliyolardir bence
Bi ev her daim temiz ve yeni
Ve kör edercesine pembe
Bir kadin her daim şık nasil olabilir cozersem size de soylerim
Hele bir tanesi var iki kızı var biri bebek her gün ayrı kombin yapıyorlar. O kadar şıklar ki sahurda bile şıkır şıkırlardıO kadar ivir zivira vercek paralari varsa
Ve kör edercesine pembe
hesabını bilmeyecek kadar paran olursa ve kafanda düşünecek tek bir sorunun dahi olmaz ise sen de kendinle uğraşırsın :)O kadar ivir zivira vercek paralari varsa
Ve kör edercesine pembe
Ne zaman doğum yaptınız bilmiyorum ama ilk birkaç ay ben de eve kapanmıştım.Sonra baktım olmuyor dışarı çıkmaya başladık kızımla. Makyajsız markete bile gitmem vallaOnceden ozel bir bankada çalışıyordum giyim kuşam olsun saç bakım olsun gayet iyiydi kendi capimda bakimliydim. Sonra hamileligimin riskinden dolayi isten ayrılmak zorunda kaldım. Eve kapandim bir süre ve saldım kendimi. dogum yapali 2 bucuk ay oldu aynada sadece yorgun bir anne görüyorum kadın gibi hissedemiyorum kendimi. Tamam annelik harika bir duygu fakat eski halimi özlüyorum , hem kizima yetişip hem kendime bakabilmek istiyorum.
Kizimla tek ilgileniyorum esim fena yoğun gec saatlerde eve geliyor hep bazen gelemiyor. Gidip uğraşmaya halim bile yok gibi ama bir yanımda çok istiyor alisverise çıkmak biraz bakim yaptırmak..
Sanki ne yaparsam yapayim olmayacakmis gibi. Bir kiyafet begenip alıyorum sonra onu da beğenmez oluyorum yakışmıyor bana sanki. Dışarıya çıkınca bakıyorum herkes kendine yakışanı biliyor bir havalari var hiç yoksa. Benim ne bi havam var ne düzgün bir tarzım.
Özgüvenim sıfır..
İçimi dökmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?