Kendini beğenmeme.

Hamile kalmadan 63 tum incecik biri olmadim hic simdi 66 yim . ama şeklim bozuk tabi ortada bir gobek var henüz gitmemiş
O göbek gitsin bakın nasıl düzeliyor çoğu şey:)) Kendimden biliyorum. Kilo verdikçe spor yaptıkça kendimi daha daha iyi hissediyorum. Hedefiniz olsun önce 64 sonra 62 böyle böyle iki iki atlayın. Birde spora başlayın netten çok güzel videolar bulabilirsiniz. Bunun yanında yoga yapın bununda faydası var sakinlik iç dinginlik.

zamanla düzeliyor benim bebeğim de büyüdü baya ilk zamanlar öyleydim sonra kendine de bakıyosun bebeğine de

Temiz olmak yani sık dus almak.
Temiz kiyafetler giyinmek
Sacini hemen 5dk bi uzerinden duzlestirmek.
Rimel ruj surmek sanirim toplasan hepsini 20dk.

Zor bisi degil bence.
Illa kuaforleremi gitmek lazim.
Illa masajlarmi yaptirmak lazim.
Neticede ev halimiz bunlar yapilsa kafi bence.
Evde uzun elbiseler
Topuklu papuclar
2 ton makyajla resim atan igmomlar bana hic samimi gelmiyor.

Bu ne gosteris ya.
Uzun elbiseyle sogan kavurup aksam kocalrina kurufasulyemi pisiriyolar.

Herseyimiz ozentilik oldu.

ay dediginiz kisiye sanirim bende rasgelmistim. sok olmustum nasil yapiyorlar dye. isim vermek yasakmi bilmiyorum mavislerinannesi var birde ona bakin. 3 cocuk ve kadin tass gibi () masallah

2 aylık anneyseniz ve bebeğin bakımını tek başına ustlendiyseniz çok normal yasadiklariniz.
Rahmin toparlanma süreci bile 3 ay.

Zamanla, bebeğinizin düzeni oturdukca kendinize daha çok vakit ayirabileceksiniz.

İgmomlara bakmayın, fotoğraflarda herkes çok mutlu ve prenses.

Yalnız değilsiniz bunu bilin. Ve bir kahve alın. İlk üç ay tek lüksüm dizi çıkmış pijamamla buydu.

ama sen daha çok taze annesin vücudunun toplaması zaman alacak elbet..bende kızım dünyaya geldiğinde 1 sene evdeydim ve hastaneden geldiğim gibi kalmıştım..işe başlamama birkaç ay kala diyetisyene gittim toparladım kimse 2 çocuk annesi olduğuma inanamıyor ..kendine zaman tanı bebeğinin ilgiye en fazla ihtiyaç duyduğu dönem olduğu için kendine vaktin kalmıyor ama geçecek , bu bir dönem ..

bence çok normal bu durumunuz birde bebeginize tek bakıyorsunuz .. cogu kişinin annnesi kv kardeşi vs destek oluyor bazı konularda.. bebeginiz çok küçük birazdaha büyüsün kendinize gelirsiniz
birde eşiniz hiç destekci değil size.. bütün evin yükü sizde. asıl sorun bu bence o yüzden hiç birşeye hevesiniz kalmamış gibi.
acıkcası ben eşimin desteği olmasaydı toparlanamazdım o kabus dolu günleri atlatamazdım şükür şimdi o konuları aştım
bebekten sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmuyor..
ama büyüdükce cok güzel oluyor annelik artık yanınıza yoldaş oluyor.. herşeyi onunla yapabilyorsunuz sabredin geçer bu günlerde biraz kendinize zaman tanıyın
keşke eşinizin iş saatleri daha uygun olsaydı en azndan bu kadar bunalmış hissetmezdiniz kendinizi.

Yavrunu sağlıkla büyüt. Allah bağışlasın.

2 buçuk aylık bi anneye göre hissettiklerin fazlasıyla normal. Şu anda beynin vücuduna "sen annesin!!" komutları vermekle meşgul. Süt hormonların kadınlık hormonlarını baskılarken kendini kadın gibi hissetmen zor.

Gün gelecek hormonlar normale dönecek. Regl olacaksın. Anneliğe alışacaksın. O zaman kaybettiğin kendini tekrar bulacaksın. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Kolay gelsin:)

Allah vergisi güzellik varsa fizik ve yüz fizik yoksa yüz,yüz yoksa fizik gerisi olur,bunlardan öte evladiniz ve siz sagliliklisiniz kişisel bakiminiza önem verin çamaşır sulu kıyafetler ve dizi çıkmış pijama giymeyin yeter. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Korse takmayı deneyebilirsiniz. O baya bi toparlıyor.İsterseniz herşeyi yaparsınız yeter ki yapabilirim deyin.Bakın o Zaman Nasıl kendinize güveniniz geri geliyor

Yeni Doğum yapan anneler olarak hepimizin hissettiği duygular bunlar ben de bebeğim 1 aylıkken bacaklarımı almaya çalışıyordum sonra ağlayınca öyle yarım bırakmıştım ama artık hayatım hep öyle devam edecek sanmıştım tabii ki hepsi geçiyor Bebek büyüdükçe sen de rahatlarsın.

Evet benim de saclar kırık kırık uzun ama bakımsız. Bir kuaföre gidip alisveris yapacagim ayin 15 i gelsinde maas bekleniyor :))

çocuğun tek yani benimkiler gibi ikiz değil :) koy bebek arabasına çık gez alışveriş yap..giyin süslen..ben bile yapıyorum bunları..
Allah bagislasin yavrularınızi aslinda bu icten gelen bir sey ne mutlu size icinizden geliyor . benim ki hem istiyorum hem yapmaya kuvvet bulamiyorum gibi. Ama kafama koydum böyle mutsuzum cunku

Kesinlikle kendime zaman ayirmam gerekli uyku dışında: ) su an bulduğum her vakti ya ev isi ya da uyumakla geçiriyorum.

Onlara özendiğimi nasıl düşündürdüm bilmiyorum fakat özendiğim biri yok. Sadece ben eski halimi özlüyorum.

Evet o beni en cok zorlayan faktörlerin başında. Ornegin kizimin aşı gününde esimle gidecektik 2. Ay aşısı 3 aşı arka arkaya olduğunu duyunca gerilmiştim ve tek gitmek hic istemiyordum. Pat bi telefon geldi gorev var diye . esim polis gelemem deme gibi bir lüksü hic yok . bu ve bunun benzeri olaylar hep oldu. Hamileyken esimin destegine ihtiyac duydugum zamanlarda yalniz kaldığım oldu hepsi birikti üstüme sanki. Ailem 1000 km uzagimda . ama bu hayata adapte olmam gerekiyor

ay dediginiz kisiye sanirim bende rasgelmistim. sok olmustum nasil yapiyorlar dye. isim vermek yasakmi bilmiyorum mavislerinannesi var birde ona bakin. 3 cocuk ve kadin tass gibi () masallah
Ay baktım bakmaz olaydım çok özendim maşallah benim dediğim de E ile başlıyor karı koca çocuklar her gün ayrı kombin yapıyorlar onlara da maşallah. Konu sahibi de takip edip onlardan feyz alabilir

2 buçuk aylık bebekle bunların hayalini kurmak bile güzel :)
Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum da bence bir bebeğin en zor dönemi, birazcık büyüsün her şey olur.
Biraz spora yönelirseniz bebeğin uyku saatinde, yani varsa öyle bir imkan, ruhunuzu da fiziğinizi de toparlar o sizin.

sizi cok iyi anlıyorum ve bir polis eşi olmanın ne demek olduğunuda iyi bilirim.. ne zorluklar cekildiğinin.
en azından aileniz yanınızdas olsa idi bu kadar zorlanmazdınız..
ben ailem yanımda eşim yanımda oldugu halde cok agladımı bilirim ben bu cocuga bakamıyorum diye
depresyonlara girmiştim. ve bebegim kolik bir bebekti
gece gündüz uyku nedir bilmezdm ev işini su bu vs hiç saymıyorum biryere gitsem gidemezdim.. herkes yaşıyor bu süreci ama öyle ama böyle.. sizin ki birazda agır ailenizden uzak eşiniz polis olduğu için ama gececek merak etmeyin
kolu komşu yok mu oralarda ? size destek olabilecek manevi anlamda rahatlatacak
yada eşiniz sizi bir süre ailenizn yanına gönderse belki sizede iyi gelebilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…