- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Findikkiran
-
O göbek gitsin bakın nasıl düzeliyor çoğu şey:)) Kendimden biliyorum. Kilo verdikçe spor yaptıkça kendimi daha daha iyi hissediyorum. Hedefiniz olsun önce 64 sonra 62 böyle böyle iki iki atlayın. Birde spora başlayın netten çok güzel videolar bulabilirsiniz. Bunun yanında yoga yapın bununda faydası var sakinlik iç dinginlik.Hamile kalmadan 63 tum incecik biri olmadim hic simdi 66 yim . ama şeklim bozuk tabi ortada bir gobek var henüz gitmemiş
ay dediginiz kisiye sanirim bende rasgelmistim. sok olmustum nasil yapiyorlar dye. isim vermek yasakmi bilmiyorum mavislerinannesi var birde ona bakin. 3 cocuk ve kadin tass gibi () masallahHele bir tanesi var iki kızı var biri bebek her gün ayrı kombin yapıyorlar. O kadar şıklar ki sahurda bile şıkır şıkırlardı
bir onlara bakıyorum birde kendimeha eleştirmiyorum o da bir meziyet insanın içinden gelmeli yoksa zorlamayla olmuyor
Evet benim de saclar kırık kırık uzun ama bakımsız. Bir kuaföre gidip alisveris yapacagim ayin 15 i gelsinde maas bekleniyor :))İlk 40 gün saldım kendimi, dikişlerim kanama vs derken bebeğimden başkasını düşünemedim :s lohusalık geçtiği gibi kendime " kendim için " bakmaya başladım. Kilo verdim, saçımı kestim, boyadım, gün içinde evde de olsam bir rimel sürmeyi eksik etmedim... Biraz silkelenmeye bakıyor bu işler.. bebeğiniz uyuduğu zaman bir duş ile başlayabilirsiniz... Temiz bir cilt, güzel taranmış şekillenmiş saçlar ile başlayın. Gün gün daha iyi hissedip daha bakımlı olacağınıza emin olabilirsiniz...
Allah bagislasin yavrularınızi aslinda bu icten gelen bir sey ne mutlu size icinizden geliyor . benim ki hem istiyorum hem yapmaya kuvvet bulamiyorum gibi. Ama kafama koydum böyle mutsuzum cunkuçocuğun tek yani benimkiler gibi ikiz değil :) koy bebek arabasına çık gez alışveriş yap..giyin süslen..ben bile yapıyorum bunları..
Bence bu durum ülkeyle alâkalı değil. Turk kadinlarindanda var bahsettiğiniz tarzda.yabancı kadınlar doğurduklarının haftası bebekleriyle gezme turuna başlıyor.
bu türk kadınlarının bıkkınlığı, koyvermesi çok acayip.
Kesinlikle kendime zaman ayirmam gerekli uyku dışında: ) su an bulduğum her vakti ya ev isi ya da uyumakla geçiriyorum.O göbek gitsin bakın nasıl düzeliyor çoğu şey:)) Kendimden biliyorum. Kilo verdikçe spor yaptıkça kendimi daha daha iyi hissediyorum. Hedefiniz olsun önce 64 sonra 62 böyle böyle iki iki atlayın. Birde spora başlayın netten çok güzel videolar bulabilirsiniz. Bunun yanında yoga yapın bununda faydası var sakinlik iç dinginlik.
Onlara özendiğimi nasıl düşündürdüm bilmiyorum fakat özendiğim biri yok. Sadece ben eski halimi özlüyorum.Temiz olmak yani sık dus almak.
Temiz kiyafetler giyinmek
Sacini hemen 5dk bi uzerinden duzlestirmek.
Rimel ruj surmek sanirim toplasan hepsini 20dk.
Zor bisi degil bence.
Illa kuaforleremi gitmek lazim.
Illa masajlarmi yaptirmak lazim.
Neticede ev halimiz bunlar yapilsa kafi bence.
Evde uzun elbiseler
Topuklu papuclar
2 ton makyajla resim atan igmomlar bana hic samimi gelmiyor.
Bu ne gosteris ya.
Uzun elbiseyle sogan kavurup aksam kocalrina kurufasulyemi pisiriyolar.
Herseyimiz ozentilik oldu.
Evet o beni en cok zorlayan faktörlerin başında. Ornegin kizimin aşı gününde esimle gidecektik 2. Ay aşısı 3 aşı arka arkaya olduğunu duyunca gerilmiştim ve tek gitmek hic istemiyordum. Pat bi telefon geldi gorev var diye . esim polis gelemem deme gibi bir lüksü hic yok . bu ve bunun benzeri olaylar hep oldu. Hamileyken esimin destegine ihtiyac duydugum zamanlarda yalniz kaldığım oldu hepsi birikti üstüme sanki. Ailem 1000 km uzagimda . ama bu hayata adapte olmam gerekiyorbence çok normal bu durumunuz birde bebeginize tek bakıyorsunuz .. cogu kişinin annnesi kv kardeşi vs destek oluyor bazı konularda.. bebeginiz çok küçük birazdaha büyüsün kendinize gelirsiniz
birde eşiniz hiç destekci değil size.. bütün evin yükü sizde. asıl sorun bu bence o yüzden hiç birşeye hevesiniz kalmamış gibi.
acıkcası ben eşimin desteği olmasaydı toparlanamazdım o kabus dolu günleri atlatamazdım şükür şimdi o konuları aştım
bebekten sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmuyor..
ama büyüdükce cok güzel oluyor annelik artık yanınıza yoldaş oluyor.. herşeyi onunla yapabilyorsunuz sabredin geçer bu günlerde biraz kendinize zaman tanıyın
keşke eşinizin iş saatleri daha uygun olsaydı en azndan bu kadar bunalmış hissetmezdiniz kendinizi.
Ay baktım bakmaz olaydım çok özendim maşallahay dediginiz kisiye sanirim bende rasgelmistim. sok olmustum nasil yapiyorlar dye. isim vermek yasakmi bilmiyorum mavislerinannesi var birde ona bakin. 3 cocuk ve kadin tass gibi () masallah
sizi cok iyi anlıyorum ve bir polis eşi olmanın ne demek olduğunuda iyi bilirim.. ne zorluklar cekildiğinin.Evet o beni en cok zorlayan faktörlerin başında. Ornegin kizimin aşı gününde esimle gidecektik 2. Ay aşısı 3 aşı arka arkaya olduğunu duyunca gerilmiştim ve tek gitmek hic istemiyordum. Pat bi telefon geldi gorev var diye . esim polis gelemem deme gibi bir lüksü hic yok . bu ve bunun benzeri olaylar hep oldu. Hamileyken esimin destegine ihtiyac duydugum zamanlarda yalniz kaldığım oldu hepsi birikti üstüme sanki. Ailem 1000 km uzagimda . ama bu hayata adapte olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?