Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi kusurlar mesela :44:
Merhaba kaç yaşındasınız yani probleminiz tam olarak nedir? Sadece sivilce yağlı bir cilde sahipseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
tedavi edici kremlerden bahsediyorum bioderma yı kullanıyorum tabi ama cildim karma akne ve sivilceye meyilli bu aralarda doğal şeylere sardım bildiğiniz tarif ve ya ürün var mı şimdiden teşekkürler
Kızlar bakımlıyım yani ne bileyim yüzümü dişlerimi her gün temizlerim saçımı da her gün yıkarım ama kendimde kusurlar buluyorum telafi etmek elimde ama doğru ürünler bulamıyorum bana yardım edin yahu![]()
Kil kullaniyorum ben. Hazirlanmis olanlarindan degil toz kil alip onu kendim hazirliyorum. Icine degisik aromali yaglardan katanlar falan var ama ben bazen su bazen gulsuyu katiyorum. Ardindan da nemlendirici. Acelem yoksa her banyoda yapmaya calisirim. Fazlasi belki cildi yoruyordur tecrube etmek gerek tabi.
Bir de maya cok iyi geliyor cilde. Siyah noktalari falan temizliyor ve yumusacik yapiyor yuzu. Yas maya kullanacaksam dondurucudan cikardiktan sonra erimesini bekliyorum. Azar azar sicak su katip seyreltiyorum. Yuzume surup donmasini bekliyorum sonra yikiyorum. Kuru mayayla da direkt sicak suyla krem haline getiriyorum.
Güzelliğin sırrı kendini beğenmektir. Kendini beğendiğinde mutlu olursun, mutlu oluncada vücudun ona göre hareket eder ve lekeler, sivilceler gider, yüzüne bir renk gelir. Dikkatli bak kendine sendeki gözler, gülümseme başka birinde yok ! Sen özelsin çünkü teksin.
Bazen biz insanlar hayatın bize getirdiği zorluklar yüzünden gülmeyi unutuyoruz sonra aynaya baktığımızda solgun yüzümüzü görüp kendimizi sevmiyoruz. Bu aralar ben hiç gülmüyorum![]()
kil yuzu beyazlatir yani rengini acar diye duymustum zaten beyaz tenliyim sagl canim maya tavsiyesi icin
Valla 3 senedir falan düzenli uyguluyorum hiç beyazlamadım. Keşke beyazlasam.![]()
Peki nasil bi faydasi oldu canim
kil yuzu beyazlatir yani rengini acar diye duymustum zaten beyaz tenliyim sagl canim maya tavsiyesi icin
cilt bakımı mı sorunun detaylı olarak sorununu anlatırsan yardımcı olabilirim .detaylı bilgi verilmeden edilen tavsiye arkadaşa zarar da verebilir arkadaşlar.
saçlarına gelince hergün yıkıyormuşsun ama bu yararlı bi durum değil bilgine çok müşterim aynı şikayetle geldi adam edene kadar o saçları çok zaman geçiyor.bi kere hergün saç yıkanmaz neden?
saç diplerinin doğal yağınada ihtiyacı vardır saçın uzaması parlaklığı beslenmesi saçın doğal yağından olur.sana tavsiyem ilk etapta yağlanana kadar yıkama saçını vücudun tamam yıka(kesinlikle nemlendirici desteğiyle eğer hergün yıkıyorsan) ama saçın kalmalı ilk etapta .yağlandıktan sonra profosyonel saç gurubu ürünlerden kullanmalısın ne gibi? loreal derim diğer gruplara göre daha hesaplıdır.loreal elseve arı sütlü olanını kullanmalısın. uyarıyorum ilk etapta şampuan değişikliği kepek yapacaktır bir süre sonra kepeğin bittiğini göreceksin.aslında o kepekte değil sürekli aynı şampuanı kullandığından tıkanan gözeneklerinin açılmasıdır yani saç derisine peeling diyebiliriz. aynı grubun saç kreminide al arkada yazan talimatlara uygun kullan .haftada 2 kerede saç maskesi kullanabilirsin.lorealin yeni reklamları çıktımı bilmiyorum ama serumu var cam şişede kesinlikle tavsiye ederim...
profosyonel olmayan hiç kimseden cilt bakımı ürün tavsiyesi almamanızı özellikle tüm arkadaşlarımdan rica edeceğim kendinize zarar veriyorsunuz..
Düzenli kullandığımda pürüzsüzleşiyor cilt. İlk uygulamada bile pamuk gibi oluyor insanın yüzü. Açıkçası ne etki gösterdiğini kullanınca değil kullanmayınca daha iyi anladım. Bir süredir üşendiğim için sürmüyorum yüzüme. Çenemde uzun zaman sonra sivilceler çıkmaya başladı minik minik.
SENİ BANA ALLAH Mİ YOLLADİ NEDİR?
saclarimi yikamam gerekiyo cunku yatarken saclarimin dipleri bi garip sekil aliyo rahat edemiyorum sac icin tavsiyelerine uyucam da yag uygulamasina ne diyorsun ayrica su yeni cikan elseve in mucizevi yagina?
cilde gelince cildim karma akne ve sivilceye meyilli nasil bi peeling ve maske uygulamaliyim temizleyici olarak bioderma ve biodermanin nemlendiricisi bir de yuzum cok renksiz ya boyle ne bileyim of cok sorunluyum![]()